Medialle

Medialle

Viihdekeskus Flamingo, joka on rakennettu Vantaalle kauppakeskus Jumbon yhteyteen vain 2,5 km Helsinki-Vantaan lentokentältä, avattiin yleisölle 1. syyskuuta 2008. Pohjoismaisittain ainutlaatuisen viihdekeskuksen suurimman vetonaulan muodostaa elämyskylpylä Flamingo Spa, jossa yhdistyvät suuri Vesipuisto ja aikuisille suunniteltu kylpylämaailma.

Flamingo Span Vesipuisto on rakennettu koko perheen viihtymistä ajatellen. Vesipuiston valtteja ovat Pohjoismaiden suurimpiin ja vauhdikkaimpiin kuuluvat vesiliukumäet, jotka lähtevät korkean mayatemppelin huipulta. Vesiaiheista vaikuttavimpia ovat myös virtauskanaali, viihdeallas, porealtaat jaquzzi ja vettä syöksevä geysir, sekä hyppyallas ja sporttiallas vesipeleihin.

Yhtä ainutlaatuinen, kuin Vesipuisto, on Flamingo Span teemoitettu kylpylämaailma. Ylellinen Spa Kylpylä on maailmankuulun Paul Haslauerin ideologialla toteutettu hyvän olon ja virkistyksen keskus.

Muinaisen Kaksoisvirtojen maan tunnelmia henkivä Spa muodostuu lukuisista teemoitetuista saunoista, lämpöisistä hemmottelu- ja mineraalivesialtaista sekä ylellisistä hoidoista mystisessä tunnelmassa.

Flamingo Span lisäksi uudessa Viihdekeskus Flamingossa on lukuisia erilaisia aktiviteettejä; elokuvakeskus Finnkino, keilaviihdekeskus BowlCircus, kuntokeskus Finnbody ja hohtogolf West Cost. Viihdekeskuksen monipuolinen ravintolaelämä ja yökerho Vantaan Tivoli sykkivät lähes ympäri vuorokauden.

Flamingon tasokas Sokos Hotel Flamingo, kokous- ja kongressitiloineen tarjoaa sekä lomalaisille, että liikematkustajille upeat puitteet viihtymiseen. Ostosmahdollisuudet Flamingossa yhdistettynä kauppakeskus Jumboon ovat Suomen monipuolisimmat.

Lisätiedot:

Flamingospa Oy

Toimitusjohtaja Ari Laine, ari.laine@flamingospa.fi, puh. 020 7785 250

Kylpyläpäällikkö Mona Wikström, mona.wikstrom@flamingospa.fi, puh. 020 7785 218