Skip to content

Ainutlaatuiset tilaisuudet Flamingo Spa kylpylässä ryhmille ja yrityksille

Meillä vietät ikimuistoisen saunaillan vaikka joka päivä. Oli kyseessä polttarit, synttärit, kaveriporukan kokoontuminen tai tyhy-päivä, vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Tutustu valmiisiin paketteihin alhaalta. Uutuutena yksityistilaisuus Laiturilla!

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen yritysmyynti@flamingospa.fi tai soita +358207785242 ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva tapahtuma!

Yhteydenottolomake

Valmiit paketit ryhmille

Alta löydät valmiit paketit ryhmille sekä yrityksille. Lisätietoja voit kysyä esimerkiksi yhteydenottolomakkeen avulla.

Yhteydenottolomake

Tarjoilut ja lisäpalvelut

Flamingo Spa Kylpylästä löydät 3 erilaista yksityistä tilaa ryhmille, jotka voit varata tukikohdaksi viipymän ajaksi tai vaikka kylpytakkikokousta varten. Yksityistiloihin sekä paketteihin saa lisäksi tilattua runsaan ja monipuolisen juoma- ja ruokailutarjoilun. Räätälöimme tarjoilut ja tilan toiveidenne mukaisesti.

Lisäpalveluina tarjoamme yrityksille ja ryhmille esimerkiksi vesijumppaa, saunajooga sekä merenneitouintia ammattitaitoisen ohjaajan kanssa. Pienempään hemmotteluun on vuokrattavissa kylpytakkeja sekä pyyhkeitä. Saatavilla on myös kylpytossuja sekä suihkusetti, joka sisältää kuorintasuolan ja kosteusvoiteen vartalolle.

Tutustu tarjoiluihin sekä lisäpalveluihin

Varaukset ja lisätiedot:

Varaukset ja lisätiedot joko alla olevan lomakkeen avulla, sähköpostitse yritysmyynti@flamingospa.fi, tai puhelimitse +358207785201

Yhteydenottolomake

Lähetä tästä varaustiedustelu tai yhteydenottopyyntö. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva tilaisuus.
  • MM slash DD slash YYYY
  • Kaikkiin paketteihin lisätään myyntitakuu* 12€ / hlö. Tällä tarkoitetaan tiettyä summaa, jolla sitoutuu ostamaan ruoka- ja juomatuotteita vierailunsa aikana. Rentoudu yhdessä pakettiin lisätään vielä tilavuokra alkaen 100€ / tunti.
    Omatoimisessa Saunapolussa pääsette tutustumaan syvemmin Aikuisten kylpylän saunoihin ja niiden vaikutuksista kehoon. Polkuun kuuluu myös jalkakylpysuola, vartalolle levitettävä kuorintasuola sekä kosteusvoide. Lisäksi saatte Spa Cafesta virkistävät smoothiet tai lasilliset kuohuvaa. Hinta 10€ / hlö.
  • Vastaamme noin 1-3 arkipäivän kuluessa.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Höyrysaunat

Aikuisten kylpylässä on upeita höyrysaunoja, joita voi varata yksityiseen käyttöön. Aisti saunan lämpimät höyryt ja levitä yllesi esimerkiksi ylellinen saviseos, joka puhdistaa ihoa. Höyrysaunassa rentoudutte varmasti!

Hae sivustolta