Skip to content

Ainutlaatuiset tilaisuudet Flamingo Spa Kylpylässä ryhmille ja yrityksille

Meillä vietät ikimuistoisen saunaillan vaikka joka päivä. Oli kyseessä polttarit, synttärit, kaveriporukan kokoontuminen tai tyhy-päivä, vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun. Tutustu valmiisiin paketteihin alhaalta. Uutuutena yksityistilaisuus Laiturilla!

Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen yritysmyynti@flamingospa.fi tai soita +358207785242 ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva tapahtuma!

Yhteydenottolomake

Yleiskuva Laiturista: Flamingo Spa – Löylyt tarjoaa IKI -kiuas. Kuvaaja Jouko Paloranta.

Valmiit paketit ryhmille

Alta löydät valmiit paketit ryhmille sekä yrityksille. Lisätietoja voit kysyä esimerkiksi yhteydenottolomakkeen avulla.

Yhteydenottolomake

Varaukset ja lisätiedot:

Varaukset ja lisätiedot joko alla olevan lomakkeen avulla, sähköpostitse yritysmyynti@flamingospa.fi, tai puhelimitse +358207785201

Yhteydenottolomake

Lähetä tästä varaustiedustelu tai yhteydenottopyyntö. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva tilaisuus.
  • KK slash PP slash VVVV
  • Kaikkiin paketteihin lisätään myyntitakuu* 12€ / hlö. Tällä tarkoitetaan tiettyä summaa, jolla sitoutuu ostamaan ruoka- ja juomatuotteita vierailunsa aikana. Rentoudu yhdessä pakettiin lisätään vielä tilavuokra alkaen 100€ / tunti.
    Jos haluat kylpyläkäyntiisi lisää luksusta, voit täydentää vierailusi Pienellä luksuksella. Paketti sisältää kylpytakin ja pyyhkeen vuokran, tuotesetin sekä lasillisen kuohuvaa Spa Cafessa. 16€/ hlö
  • Vastaamme noin 1-3 arkipäivän kuluessa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Höyrysaunat

Aikuisten kylpylässä on upeita höyrysaunoja, joita voi varata yksityiseen käyttöön. Aisti saunan lämpimät höyryt ja levitä yllesi esimerkiksi ylellinen saviseos, joka puhdistaa ihoa. Höyrysaunassa rentoudutte varmasti!

Hae sivustolta