Skip to content

Verkkokaupan tilausehdot

Flamingospa Oy (2029086-9) myy verkkokaupassa mm. sisäänpääsylippuja, sarja- tai kuukausilippuja, liikuntapalveluita sekä lahjakortteja. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilausehdot

Asiakas tilaa tuotteet verkkokaupasta siirtymällä ostoskorista kassanäkymään. Verkkokaupan kassalla asiakkaan tulee täyttää lomakkeella pyydettävät tiedot. Tilaamalla asiakas hyväksyy, että Flamingospa Oy voi käyttää henkilötietoja tilauksen käsittelyyn tietosuoja­selosteemme mukaisesti. Tutustu tarkemmin tietosuoja-selosteeseen täältä: https://www.flamingospa.fi/rekisteriseloste/

Asiakas saa onnistuneesta tilauksesta automaattisen tilausvahvistuksen, joka tulee säilyttää huolellisesti mahdollisia jälkiselvityksiä varten.

Maksuehdot

Flamingo Span verkkokaupassa maksaminen tapahtuu PayTrail Oyjn (2122839-7) maksupalvelun kautta. Maksupalvelun maksutapoja ovat mm. suomalaisten pankkien maksupainikkeet (Nordea, Danske Bank, S-pankki, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, POP Pankki, Handelsbanken, Oma Säästöpankki & Ålandsbanken), yleisimmät korttimaksut (Visa & Mastercard), mobiilimaksutavat (Mobilepay, Pivo, Siirto & Apple pay) sekä Op lasku.

PayTrail Oyjn maksupalvelun tarkat maksuehdot löydät täältä.

Flamingo Spa lahjakortti käy maksuvälineenä vain paikan päällä, eikä sillä voi tehdä ostoksia verkkokaupassa.

Maksaminen työsuhde-edulla (Smartum & ePassi)

Asiakas voi maksaa työnantajan myöntämällä työsuhde-edulla tiettyjä tuotteita tai palveluita Flamingo Span verkkokaupassa. Näiden maksupalveluiden tarjoajat ovat Smartum ja ePassi Nämä tuotteet löytyvät työsuhde-edut kategorian alta ja asiakas voi maksaa työsuhde-edulla vain yhden tuotteen tai palvelun kerrallaan. Tämä tuote tai palvelu on tarkoitettu vain omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja Flamingo Span henkilökunta voi tarvittaessa pyytää todistamaan henkilöllisyyden.

Palautukset, peruutukset ja reklamaatiot

Flamingo Span verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä, kun asiakas on vastaanottanut tilauksen. Palautusoikeus ei koske lahjakortteja, sisäänpääsylippuja, tapahtumia eikä kampanjatuotteita. Sairaustapaukset huomioimme erikseen.
Palautus, peruutus, ja reklamaatio pyynnöt tulee tehdä viipymättä sähköpostitse info@flamingospa.fi.

Force Majeure ja ongelmatilanteet

Force majeure -tilanteissa (esim. lakko, tulipalo, evakuointi, energiahuollon keskeytykset, tekniset viat, huoltotoimenpiteet, pandemia yms.) Flamingospa Oy ei ole velvollinen korvaamaan menetettyä palvelua tapahtuman johdosta.

Emme vastaa kolmansista osapuolista (esim. maksupalvelun tarjoajat) johtuvista ongelma- ja häiriötilanteista. Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tuotteita tai palveluita, jos niitä on esimerkiksi teknillisten virheiden vuoksi pystynyt tilaamaan olennaisesti väärällä hinnalla. Flamingospa Oy’llä on tällöin oikeus perua kyseinen tilaus ja palauttaa tilauksen summa asiakkaalle.

Muuta

Liikuntapalvelut: Flamingo Span liikuntapalveluilla tarkoitetaan uimakouluja, kesäleirejä sekä ryhmäliikuntatunteja kuten allasnyrkkeily, allaspyöräily ja allasjooga. Liikuntapalveluissa sovelletaan erillistä liikuntapalveluiden varausjärjestelmän varausehtoja. Näihin pääset tutustumaan tarkemmin täältä: https://www.flamingospa.fi/liikuntojen-varausehdot/

Hoidot: Hoidoilla tarkoitetaan Flamingo Spa Aikuisten kylpylän hoitolamaailman sekä Flamingo Day Spa kauneushoitolan hoitopalveluita, jotka varataan erillisestä varausjärjestelmästä tai myyntipalvelumme kautta. Mikäli et pääse kyseisenä varattuna päivänä paikalle hoitoon, hoito on siirrettävissä, kunhan perut varatun hoitosi myyntipalvelumme kautta viimeistään 24h ennen hoidon alkamista. Varaathan paikan uudelle hoitokäynnille verkkosivuiltamme tai myyntipalvelumme kautta info@flamingospa.fi. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitamme 50% hoidon hinnasta +laskutuslisä 20e. Mikäli varattua hoitoa ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta etukäteen, veloitamme varatun hoidon hinnan + laskutuslisän 20e. Lue lisää varausvahvistuksesta.

 

Päivitetty 05.05.2022.

 

Hae sivustolta