Skip to content

Verkkokaupan tilausehdot

Flamingospa Oy (2029086-9) myy verkkokaupassa mm. sisäänpääsylippuja, sarja- tai kuukausilippuja, liikuntapalveluita sekä lahjakortteja. Tuotteiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilausehdot

Asiakas tilaa tuotteet verkkokaupasta siirtymällä ostoskorista kassanäkymään. Verkkokaupan kassalla asiakkaan tulee täyttää lomakkeella pyydettävät tiedot. Tilaamalla asiakas hyväksyy, että Flamingospa Oy voi käyttää henkilötietoja tilauksen käsittelyyn tietosuoja­selosteemme mukaisesti. Tutustu tarkemmin tietosuoja-selosteeseen täältä: flamingospa.fi/rekisteriseloste.

Asiakas saa onnistuneesta tilauksesta automaattisen tilausvahvistuksen, joka tulee säilyttää huolellisesti mahdollisia jälkiselvityksiä varten.

Maksuehdot

Flamingo Span verkkokaupassa maksaminen tapahtuu PayTrail Oyjn (2122839-7) maksupalvelun kautta. Maksupalvelun maksutapoja ovat mm. suomalaisten pankkien maksupainikkeet (Nordea, Danske Bank, S-pankki, Osuuspankki, Säästöpankki, Aktia, POP Pankki, Handelsbanken, Oma Säästöpankki & Ålandsbanken), yleisimmät korttimaksut (Visa & Mastercard), mobiilimaksutavat (Mobilepay, Pivo, Siirto & Apple pay) sekä Op lasku.

PayTrail Oyjn maksupalvelun tarkat maksuehdot löydät täältä.

Flamingo Spa lahjakortti käy maksuvälineenä vain paikan päällä, eikä sillä voi tehdä ostoksia verkkokaupassa.

Maksaminen työsuhde-edulla (Smartum & ePassi)

Asiakas voi maksaa työnantajan myöntämällä työsuhde-edulla tiettyjä tuotteita tai palveluita Flamingo Span verkkokaupassa. Näiden maksupalveluiden tarjoajat ovat Smartum ja ePassi.

Tuotteet löytyvät työsuhde-edut kategorian alta ja asiakas voi maksaa työsuhde-edulla vain yhden tuotteen tai palvelun kerrallaan. Tämä tuote tai palvelu on tarkoitettu vain omaan henkilökohtaiseen käyttöön ja Flamingo Span henkilökunta voi tarvittaessa pyytää todistamaan henkilöllisyyden.

Palautukset, peruutukset ja reklamaatiot

Flamingo Span verkkokaupan tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä, kun asiakas on vastaanottanut tilauksen. Palautusoikeus ei koske lahjakortteja, sisäänpääsylippuja, tapahtumia, kursseja eikä kampanjatuotteita. Sairaustapaukset huomioimme erikseen.

Palautus, peruutus, ja reklamaatio pyynnöt tulee tehdä viipymättä sähköpostitse info@flamingospa.fi.

Force Majeure ja ongelmatilanteet

Force majeure -tilanteissa (esim. lakko, tulipalo, evakuointi, energiahuollon keskeytykset, tekniset viat, huoltotoimenpiteet, pandemia yms.) Flamingospa Oy ei ole velvollinen korvaamaan menetettyä palvelua tapahtuman johdosta.

Emme vastaa kolmansista osapuolista (esim. maksupalvelun tarjoajat) johtuvista ongelma- ja häiriötilanteista. Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tuotteita tai palveluita, jos niitä on esimerkiksi teknillisten virheiden vuoksi pystynyt tilaamaan olennaisesti väärällä hinnalla. Flamingospa Oy’llä on tällöin oikeus perua kyseinen tilaus ja palauttaa tilauksen summa asiakkaalle.

Muuta

Liikuntapalvelut: Flamingo Span liikuntapalveluilla tarkoitetaan uimakouluja, kesäleirejä sekä ryhmäliikuntatunteja kuten allasnyrkkeily, allaspyöräily ja allasjooga. Liikuntapalveluissa sovelletaan erillistä liikuntapalveluiden varausjärjestelmän varausehtoja. Näihin pääset tutustumaan tarkemmin täältä: flamingospa.fi/liikuntojen-varausehdot

Jooga ja pilates tunnit: Joogatunnin tai pilates tunnin varaus MySense by Flamingo Spassa on mahdollista peruuttaa tai siirtää veloituksetta kahdeksan (8) tuntia ennen tunnin alkamista. Alle kahdeksan (8) tuntia ennen perutut varaukset vaativat lääkärintodistuksen. Sairastapauksissa peruutuksista on ilmoitettava viivytyksettä myyntipalvelumme: info@flamingospa.fi tai puh. +358 20 7785 201.

Hoidot: Hoidoilla tarkoitetaan Flamingo Spa Aikuisten kylpylän hoitolamaailman sekä MySense by Flamingo Span hoitopalveluita, jotka varataan erillisestä varausjärjestelmästä tai myyntipalvelumme kautta. Mikäli et pääse kyseisenä varattuna päivänä paikalle hoitoon, hoito on siirrettävissä, kunhan perut varatun hoitosi myyntipalvelumme kautta viimeistään 24 h ennen hoidon alkamista. Varaathan paikan uudelle hoitokäynnille verkkosivuiltamme tai myyntipalvelumme kautta info@flamingospa.fi tai soita puh +358 20 7785 201. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin tai mikäli varattua hoitoa ei käytetä eikä peruutuksesta ilmoiteta etukäteen, veloitamme koko hoidon hinnan + laskutuslisän 20 €. Lue lisää varausvahvistuksesta.

Ryhmävaraukset: Varaus on astunut voimaan, kun myyntipalvelumme on sen teille vahvistanut. Ilmoitus mahdollisesta peruutuksesta tai henkilömäärän muutoksesta tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen tilaisuuden alkamista puhelimitse +358 20 7785 201 tai sähköpostitse yritysmyynti@flamingospa.fi. Alle 14 vuorokautta ennen tapahtumaa tehdyissä varauksissa ei ole peruutusmahdollisuutta. Tilaaja voi tehdä muutoksia henkilömäärään vielä kolme arkipäivää ennen tilaisuutta. Lisätietoja peruutusehdoista löydät varausvahvistuksesta.

 

Päivitetty 8.3.2024.

Hae sivustolta