Skip to content

Herkuttele ravintoloissamme hauskanpidon lomassa

Flamingo Spa Cafesta löytyy monipuolisia vaihtoehtoja niin pieneen herkutteluun kuin isompaankin nälkään. Spa Cafe palvelee koko perheen Vesipuistossa sekä Aikuisten kylpylän puolella.

Maittavan lounaan sekä lasillisen kuohuvaa voit nauttia myös vastaanottoamme vastapäätä sijaitsevassa Deliberi Flamingossa. Täältä saat myös ihanat herkut kotiin viemisiksi.

Meillä voit napostella tai nauttia maittavan aterian

Koko perheen vesipuiston puolella löytyy taatusti maittavaa tarjottavaa jokaiseen makuun. Kokeile herkullisia burger aterioita tai maista raikkaita salaattejamme. Aikuisten kylpylässä nappaa alkuun trendikäs coctail tai maista muodikas moctail. Ammattitaitoisilta baarimestareiltamme ne syntyvät käden käänteessä.

Deliberi Flamingo sijaitsee Flamingo viihdekeskuksen K1 -kerroksessa vesipuiston sisäänkäyntiä vastapäätä. Täältä löydät monipuolisen salaattibuffan, pizzapalat ja uuniperunat aikuiseen makuun.

Vesipuiston Spa Cafe

Aukiolo
Ma-Su 11.00-20.00

Aikuisten kylpylän Spa Cafe

Aukiolo
Ma-To, Su 11.00 – 20.00
Pe-La 11.00 – 21.00

Deliberi Flamingo

www.deliberi.fi

Vesipuistossa pärjäät ilman korttia ja käteistä

Flamingo Spa Cafessa nautit maittavan aterian, jonka voit maksaa rannekkeellasi.

Lataa sisään tulessasi rannekkeelle maksuominaisuus tai summa, jonka olit ajatellut riittävän ostoksiisi. Ostot veloitetaan kulutuksen mukaan pois lähtiessäsi ja mahdollinen käyttämätön saldo palautetaan täysimääräisenä takaisin.

Vesipuiston Spa Cafesta jokainen löytää varmasti omat suosikkinsa

Tarjolla on runsaita salaatteja, hodareita ja burgereita, joissa vaihtoehtoja löytyy sekä lasten- että aikuisten makuun.

Kaikki annokset valmistetaan paikan päällä. Ruokavaliot on huomioitu monipuolisesti. Lähes kaikki annokset on saatavana myös gluteenittomana.

 

Ostosten teko hoituu helposti rannekkeella

Voit käyttää ranneketta sekä hoitojen ja palveluiden että ruuan ja juoman ostamiseen. Myös liikuntapalveluita voit maksaa rannekkeella kylpylässä ollessasi.

Voit ladata rannekkeellesi rahaa tai käyttää luotto-ominaisuutta. Ostojen maksu tapahtuu lähtökassalla pois lähtiessä. Jos rannekkeelle on ladattu rahaa, käyttämättä jäänyt summa palautetaan sinulle täysimääräisesti Flamingo Spasta poistuessasi.

Anna meidän hemmotella sinua

Spa Cafen menusta löytyy raikkaita salaatteja, tapaksia, smoothieita, hodareita ja burgereita aikuiseen makuun. Lähes kaikki on saatavana myös gluteenittomana vaihtoehtona.

Huipputason baarimestarimme loihtivat sinulle ihanat moctailit tai trendikkäät coctailit.

Hae sivustolta