Skip to content
Liikunnat
10

Monipuolista ryhmäliikuntaa

Nauti monipuolisesta ryhmäliikunnasta Flamingo Spa Vesipuistossa, Aikuisten kylpylässä ja MySense by Flamingo Spassa Vantaalla.

Alta voit tutustua kylpylä lipun hintaan sisältyviin omatoimitreeneihin sekä ohjattuihin ryhmäliikuntoihin. Suosittelemme varaamaan paikan ohjatuille ryhmäliikuntatunneille ennakkoon verkkokaupassa.

Meillä käy maksutapana myös monet työnantajan myöntämät liikuntaedut.

Ryhmäliikuntatuntien viikkokalenteri 8.1–31.5.2024

Huomaathan, että kylpylän ryhmäliikuntatunteja ei pidetä koulujen loma-aikoina (esim. vko 1, 8-9, 42-43 ja 52) eikä arkipyhinä esim. vappu, pääsiäinen sekä helatorstai. Varmistaaksesi paikan, varaathan tunnin klikkaamalla ryhmäliikuntatuntia. Siirryt tällöin verkkokauppaan, josta näet varattavissa olevat ajat kalenterin näkymästä.

MySense by Flamingo Span joogatuntien viikkokalenterin löydät erikseen täältä.

Maanantai

Klo 10.30 Allaspyöräily
Klo 17.45 Aqua Baletti
klo 18.30 Aqua Zumba

Tiistai

Klo 10.30 Aamun vesitreeni

 

Keskiviikko

Klo 10.30 Aamun vesitreeni
Klo 17.00 Allaspyöräily
Klo 18.00 Allasnyrkkeily
Klo 19.00 Merenneitouinti

Torstai

Klo 10.30 Syvänveden treeni
Klo 17.00 Allasnyrkkeily
Klo 18.00 Allaspyöräily
Klo 19.00 Tehovesitreeni

Perjantai

Klo 10.30 Allasnyrkkeily
Klo 16.30 Merenneitouinti

 

Maksulliset ryhmäliikunnat

Flamingo Spa Vesipuiston ja Aikuisten kylpylän lämpimissä vesissä voit nauttia liikunnan riemusta ja edistää oman kehon hyvinvointia ohjatuilla tai omatoimisella treenillä. Kokeile myös kehon hyvinvointia edistäviä joogatunteja MySense by Flamingo Spassa. Varaa paikka ennakkoon verkkokaupastamme tai ota yhteyttä myyntipalveluumme info@flamingospa.fi.

 

Lipun hintaan sisältyvät liikunnat

Omatoiminen ryhmäliikunta sisältyy kertalipun hintaan. Ryhmätunneille pääset myös kertalipulla, kunhan varmistat paikan tunnille esimerkiksi myyntipalvelumme kautta. Ryhmäliikuntaan voi osallistua myös ryhmäliikunnan kertamaksulla 10 €, joka ei oikeuta muihin Vesipuiston tai Aikuisten kylpylän palveluihin.

Hae sivustolta