Skip to content
Hoidot alk.
34

Hoitolamaailma

Täällä pääset tutustumaan ainutlaatuisen hoitolamaailman tarjoamiin hoitoihin. Selaa rauhassa ja varaa hemmottelua, yksin tai yhdessä.

Kasvohoidot

Nauti ylellinen, rentouttava kasvohoito Spa Kylpylän hoitolassamme. Käytämme kasvohoidoissamme laadukkaita tuotteita. Valitsemme tuotteet ihotyyppisi mukaan. Pidä ihostasi huolta myös kotona, tehokkaat ja hellävaraiset kotihoitotuotteet ostettavissa hoitolastamme.

Lisää kasvohoitoja löydät Day Spa kauneushoitolastamme.

Vartalohoidot

Hoidata koko vartalosi iho kuntoon Spa Kylpylän hoitolassamme. Suosittelemme ottamaan ensiksi kirkastavan koko vartalon kuorinnan, joka poistaa kuollutta ihosolukkoa.

Kuorinnan jälkeen suosittelemme hellimään kehoa ravitsevalla vartalonaamiolla tai syvärentouttavalla hieronnalla, jossa käytämme korkealaatuisia öljyjä ja voiteita.

Hieronnat

Heitä arjen murheet pois ja nauti syvärentouttavasta hieronnasta Spa Kylpylän hoitolassamme. Käytämme hieronnoissamme ainoastaan korkealaatuisia öljyjä ja voiteita. Hieronnan jälkeen lihakset rentoutuvat ja aineenvaihdunta lähtee tehokkaasti liikkeelle. Muistathan juoda paljon vettä hieronnan päätteeksi.

Yhdelle tai useammalle

Vietä ihana hemmotteluhetki rakkaasi kanssa tai vietä laatuaikaa ystäviesi kanssa. Meiltä löytyy tunnelmallisia hoitohuoneita, jotka sopivat niin pariskunnille kuin pienille ryhmillekin. Hinnat ovat per henkilö.

Tulkaa parantamaan maailmaa omaan temppelimäiseen höyryhuoneeseen tai nauttikaa lasit kuohuvaa kuninkaallisessa kylvyssä.

Hoitopaketit

Helpottaaksemme ostopäätöstäsi, olemme rakentaneet täydelliset hoitokokonaisuudet valmiiksi sinulle.

Tiesitkö että meiltä kylpylästä löytyy
jalkakylpytila?
Hoitolamaailman vastaanotosta voit ostaa valitsemasi kylpysuolan ja nauttia rentouttavasta jalkakylvystä. 

Hoitolamaailman vastaanotosta voit myös ostaa erilaisia vartalokuorintoja, joita voit käyttää isossa höyrysaunassa. Kysy lisää henkilökunnaltamme.

Etkö löytänyt etsimääsi tai haluatko lisätä jotain tilauksellesi?
Ota yhteyttä myyntipalveluumme numerossa 020 7785 201 tai sähköpostitse osoitteessa info@flamingospa.fi

Hae sivustolta