Skip to content
Hoidot alk.
29

Hoitolamaailma

Kylpylähoitoja tarjoava hoitolamaailmamme sijaitsee Aikuisten kylpylän puolella. Täältä löydät ihanat hemmottelevat hoidot, jotka tukevat koko kehon hyvinvointia, hyvää oloa ja tarjoavat viihtymistä. Lisäksi tarjolla on parihoitoja pariskunnille, jotka toteutetaan samassa hoitotilassa. Hoidoissa noudatetaan Aikuisten kylpylän 18v ikärajaa. Hoitoihin voit tulla ilman kylpyläkäyntiä eikä erillistä paikkavarausta Aikuisten kylpylään tarvitse tehdä.

 

Aikuisten kylpylän hemmottelevat hoidot

Hoitolamaailman hemmottelevat hoidot tarjoavat hyvää oloa sekä hyvinvointia koko keholle. Kylpylästä löytyy myös upea jalkakylpytila. Hoitolamaailman vastaanotosta voit ostaa valitsemasi kylpysuolan ja nauttia rentouttavasta jalkakylvystä. Hoitolamaailman vastaanotosta voit myös ostaa erilaisia vartalokuorintoja, joita voit käyttää isossa höyrysaunassa. Etkö löytänyt etsimääsi tai haluatko lisätä jotain tilauksellesi? Palvelemme myös puhelimitse 020 7785 201 tai sähköpostitse osoitteessa info@flamingospa.fi

Suosituimmat lahjakortit

Flamingo Spa Kylpylän lahjakortilla muistat lähimmäistäsi aineettomalla hemmottelulla. Osta lahjakortti esimerkiksi Day Spa kauneushoitolan perinteiseen jalkahoitoon tai Aikuisten kylpylän hoitolamaailman kokonaisvaltaiseen Aikaa itselle -hoitopakettiin. Lahjan saaja voi varata hoidon nettisivuiltamme, sähköpostitse tai puhelimitse.

Lahjakortin voi vaihtoehtoisesti käyttää myös arvona kaikkiin Flamingo Spa kylpylän palveluihin kuten esimerkiksi sisäänpääsyihin ja tuotteisiin. Lahjakortti toimitetaan sähköisesti PDF-tiedostona joko tilaajalle tai suoraan lahjan saajalle.

Hae sivustolta