Skip to content

Suositut Senioripäivämme jatkuvat elokuussa

1.8.2023
Henkilö nauttimassa virvoitusjuomaa lämminvesialtaassa

Joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina vietetään Flamingo Spa kylpylässä Senioripäivää. Seniorit, tervetuloa Flamingo Spa kylpylään nauttimaan ja viihtymään!

Seuraavat senioripäivät järjestetään 1.8.2023, 5.9.2023, 3.10.2023, 7.11.2023 sekä 5.12.2023. Senioripäivät ovat tauolla koulujen loma-aikoina sekä heinäkuussa.

Senioripäivän sisäänpääsymaksu 8 € / seniori (norm. 20 €) sisältäen Vesipuiston ja Aikuisten kylpylän käyttöoikeuden. Oleskeluaika alueella on 4 tuntia. Tarjous on voimassa 60 v. täyttäneille senioreille vain ennakkoon mainittuina Senioripäivinä klo 10-15.00! Lippu ostetaan kylpylän vastaanotosta.

Ohjelma

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin esim. sairaustapausten johdosta.

Klo 10 alkaen: Virtuaalinen saunajooga Aikuisten kylpylän Lumous saunassa
Kokeile rentouttavaa venyttelyä Aikuisten kylpylän Lumous saunassa. Sen käyttö on helppoa ja ohjelman voi valita itse koskettamalla näyttöä. Tarvittaessa henkilökuntamme ohjeistaa näytön käytössä. Saunan lämpötila on +42 astetta. Mukaan on hyvä ottaa juotavaa sekä oma pieni pyyhe.

Klo 10 alkaen: Hydrohex virtuaalinen vesijumppa tai rentoutus
Hydrohex palvelee Vesipuiston sporttialtaalla sekä Aikuisten kylpylän mineraalialtaalla. Hydrohex on helppokäyttöinen omatoimitreeniohjelma, josta löytyy erilaisia treeni- ja rentoutusvaihtoehtoja. Harjoituksen kovuuden tai hitauden pystyy määrittelemään itse huomioimalla oma vauhti ja veden vastus. Hydrohex -sovellus toimii kaukosäätimellä, josta voi valita itselleen sopivan ohjelman. Kokeile tehokkaita ja hauskoja allastreenejä milloin vain. Hydrohexin lyhyet, virtuaaliohjatut vesirentoutukset mineraalialtaalla aikataulutettuna non-stop. Rentoutuksen kesto on n. 10-15 min.

Klo 10.00-12.00: Omatoiminen vesijuoksu hyppyaltaalla
Päivän ensimmäisen tunnin ajan on mahdollisuus omatoimiseen vesijuoksuun hyppyaltaalla. Vesijuoksuvöitä saa lainaksi hyppyaltaalta.

Klo 10.30-11.00: Aamun ohjattu vesiliikunta sporttialtaalla
Aamun ohjattu vesiliikunta on hauska, monipuolinen sekä virkistävä vesijumppa. Se sopii mainiosti kaiken ikäisille ja -kuntoisille.

Klo 13.00: Uusi ajastettu Hydrohex virtuaalinen allastreeni sporttialtaalla
Viihdy, virkisty ja nauti! Tässä uudessa virtuaalisessa allastreenissä pääset nauttimaan liikkumisesta koko keholla.

Ravintolapalvelut

Nälän yllättäessä palvelee kylpylän sisällä sijaitseva allasravintola Spa Cafe.

Senioripäivänä herkutellaan kotiruokabuffalla, joka on tarjolla klo 11-13.00 Vesipuiston puolella. Lounaaseen kuuluu salaatti, vaihtuva pääruoka, leipä ja levite ja juomana vesi. Runsaan kotiruokabuffet lounaan hinta  on 8 €.

Pienempään herkutteluun Senioripäivän tarjouksena kahvi ja pulla 3 €.

Muista ruokatuotteista Senioripäivinä klo 11-15 välillä senioreille -10% alennus.

Kylpylästä poistuessa nälkäisiä kylpijöitä palvelee Deliberi Flamingo, joka sijaitsee aulassa, kylpylän vastaanottoa vastapäätä. Deliberi Flamingossa nautit maittavan lounaan tai vaikka kupillisen kahvia. Täältä saat myös ihanat herkut kotiin viemisiksi.

Deliberi Flamingosta saa saman päivän kylpylän kuittia näyttämällä -10% ruokatuotteista.

 

Muistathan juoda riittävästi vettä, sillä kylpylän lämpötila on +32 sekä ilmassa että vedessä.

Tule ystäväsi kanssa viihtymään – nähdään Senioripäivillä!

Hae sivustolta