Skip to content
Lämpötila
32
+

Uimakoulu keskellä kaupunkia, etelän lämmössä

Flamingo Spa kylpylän Vesipuiston kesäisen lämmin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet uimakouluihin. Tule nauttimaan liikunnan riemusta  lämpimiin altaisiin, ammattitaitoisten ohjaajiemme opastamana. Järjestämme uimakouluja eri ikäisille sekä eri tasoisille pikku uimareille.

Kaipaako lapsesi lisätukea uinnin opettelussa? Tarjoamme uimakoulujen ohessa myös yksityisopetusta.
Ota yhteyttä: uimakoulut@flamingospa.fi

Tutustu ja varaa uimakoulu

Tutustu kursseihin ja varaa uimakoulu lapsen osaamistason perusteella. Lisätietoja voi kysy sähköpostitse uimakoulut@flamingospa.fi.

Lisätietoja

Ensimmäisellä kerralla ilmoittaudu ajoissa Flamingo Spa kylpylän vastaanottoon. Näytä vastaanotossa sähköpostiisi saamasi tilausvahvistus. Saat sitä vastaan rannekkeen, johon luotu uimakoulun kestoa vastaava kuuden kerran sisäänpääsy. Oleskeluaika alueella maksimissaan 2,5h. Jokaisella on oltava mukanaan oma pyyhe ja uimapuku, lisäksi uimalasien käyttö on suositeltavaa. Uimakoululaisille jaetaan kurssin alussa uimapassit, joilla he voivat käydä rajattomasti Flamingo Spassa uimassa kurssin ajan maksavan aikuisen seurassa.

Ainoastaan sairaspoissaolot (tarvitaan lääkärin todistus) on mahdollista korvata ja niistä on ilmoitettava ennen uimakoulun alkua uimakoulun sähköpostiin: uimakoulut@flamingospa.fi

Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan voi perua veloituksetta viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen kurssinpaikan peruminen ei ole mahdollista. Asiakkaan keskeyttäessä kurssin, palautamme kurssimaksun ainoastaan varausehtojen osoittamissa tapauksissa.

Kysy lisää

Hae sivustolta