Skip to content
Aina
+32
C

Uimakoulu keskellä kaupunkia, etelän lämmössä

Flamingo Spa kylpylän Vesipuiston kesäisen lämmin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet uimakouluihin. Tule nauttimaan liikunnan riemusta lämpimiin altaisiin, ammattitaitoisten ohjaajiemme opastamana. Järjestämme uimakouluja eri ikäisille sekä eri tasoisille pikku uimareille.

Kaipaako lapsesi lisätukea uinnin opettelussa? Tarjoamme uimakoulujen ohessa myös yksityisopetusta.

Ota yhteyttä uimakoulut@flamingospa.fi

Tutustu ja varaa uimakoulu

Tutustu kursseihin ja varaa uimakoulu lapsen osaamistason perusteella. Lisätietoja voi kysyä myös sähköpostitse uimakoulut@flamingospa.fi.

🎉 Uutuus: 1h lisäaika! Kun lisäät uimakoulun ostoskoriin, voit valita halutessasi myös Uimakoulu: 1h lisäaika tuotteen. Tämä tuote antaa 1 tunnin lisäaikaa omatoimiseen harjoitteluun ennen tai jälkeen opetuskerran.🎉

Uimakoulu: Pikku Flamingot perhe Uimakoulu: Pikku Flamingot Taso 1 Taso 2 Taso 3   Muut uimakoulut ja kurssit

Uimakoulu: Pikku Flamingot perhe

Pikku Flamingot perhe -kurssi on tarkoitettu ensi-uimakouluksi yli kolme vuotiaalle lapselle ja hänen aikuiselleen. Kurssilla ei ole lähtötasovaatimusta ja tehtävät tehdään yhdessä tutun aikuisen avustuksella. Kurssilla harjoitellaan veteen totuttautumista, veteen puhaltamista, kastautumista, sukeltamista ja uinnin alkeita.

Tutustu ja varaa tästä.

Muut uimakoulut ja kurssit

Temppuillen taitavaksi -kurssilla harjoitellaan monipuolisesti vesitaituruutta. Kurssilla harjoitellaan ja vahvistetaan uimataitoa, erilaisia temppuja ja hyppyjä.

Merenneitouinnissa harjoitellaan merenneitouintia, räpylän käyttöä, erilaisia sukelluksia, sekä muita temppuja. Pääset tutustumaan merenneidonpyrstöön ja räpylään sekä pitämään kivaa erilaisen treenin muodossa vedessä.

Yksityisopetuksessa tunti rakennetaan täysin uimarin omien taitojen mukaisesti. Yksityisopetus on mainio keino tarjota lapselle lisätukea uinnin opettelussa, mutta se soveltuu hyvin esimerkiksi aikuisille, jotka haluavat parantaa uintitekniikkaansa. Ota yhteyttä ja kysy lisää uimakoulut@flamingospa.fi.

Lisätietoja

Tervetuloa Flamingo Spa Vesipuiston uimakouluihin Vantaalle! Vesipuiston viihtyisä ympäristö auttaa luomaan positiivisen asenteen uimiseen ja oppimiseen. Lämpimät vetemme tekevät uimisesta nautinnollisempaa ja auttaa rentoutumaan vedessä, jolloin uimataitojen oppiminen on miellyttävämpää.

Ammattitaitoiset uimakouluopettajamme takaavat turvallisen oppimisympäristön. Tule kehittämään uimataitoja ja luomaan positiivinen suhde veteen ja uimiseen.

Tutustu tarkemmin alta tai ota yhteyttä uimakoulut@flamingospa.fi.

Hae sivustolta