Skip to content
Lämpötila
32
+

Uimakoulu keskellä kaupunkia, etelän lämmössä

Flamingo Spa Kylpylän vesipuiston kesäisen lämmin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet uimakouluihin. Tule nauttimaan liikunnan riemusta  lämpimiin altaisiin, ammattitaitoisten ohjaajiemme opastamana. Järjestämme uimakouluja eri ikäisille sekä eri tasoisille pikku uimareille.

Kaipaako lapsesi lisätukea uinnin opettelussa? Tarjoamme uimakoulujen ohessa myös yksityisopetusta.
Ota yhteyttä: uimakoulut@flamingospa.fi

Tutustu ja varaa uimakoulu

Seuraavat uimakoulut alkavat viikolla 10. Tutustu kursseihin ja varaa uimakoulu lapsen osaamistason perusteella. Lisätietoja voi kysy sähköpostitse uimakoulut@flamingospa.fi.

Lisätietoja

Uimaopettaja tulee jokaista tuntia ennen oppilaita vastaan Flamingo Spa Kylpylän vastaanottoon ja huolehtii lapsista ennen ja jälkeen uimakoulun. Saavuttehan paikalle 15min ennen aloitusaikaa. Jokaisella uimakoululaisella on oltava mukanaan oma pyyhe ja uimapuku. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan uimalasit ja jos sukeltaminen tuntuu haastavalta, mukana on myös hyvä olla oma nenäklipsi.

Uimakoululaisten on mahdollista jäädä uimaan vanhempien kanssa uimakouluopetuksen jälkeen. Vanhemmat voi ostaa normaalihintaisen kertalipun ennakkoon verkkokaupasta tai paikanpäältä vastaanotostamme. Uimakoululaisille jaetaan kurssin alussa uimapassit, joilla he voivat käydä rajattomasti uimassa Flamingo Spa Kylpylän Vesipuistossa kurssin ajan maksavan aikuisen seurassa. Välitämme toisistamme, joten jätättehän uintikerran välistä, mikäli lapsella on flunssaoireita. Ennakkoon ilmoitetut sairaspoissaolot korvataan lapselle maksuttomana uintikertana Flamingo Spa Kylpylän Vesipuistoon. Poissaoloilmoitus tulee tehdä ennen uimakoulun alkua uimakoulun sähköpostiin: uimakoulut@flamingospa.fi

Kysy lisää

Hae sivustolta