Skip to content
Lapsi alk.
20

Superkivat Flamingo Spa Vesipuiston lasten synttärit!

Tulkaa viettämään ikimuistoista syntymäpäivää ystäviesi kanssa Flamingo Spa Kylpylän Vesipuistoon! Näillä synttäreillä vauhtia haetaan lukuisista liukumäistä ja kisaillaan esimerkiksi Wibit radan mestaruudesta.

Valitkaa synttäripaketeista mieluisin – me katamme ja koristelemme pöydän juuri teitä varten. Miltä kuulostaisi herkuttelu snack koreilla tai maistuisiko esimerkiksi mehevä pizza?

 

Lasten syntymäpäivät Vesipuistossa

Pakettien hinnat koskevat 3-13 v. lapsia. Aikuinen valvoja on pakollinen ja valvojat ovat alueella myös uima-asuissa. Valvojana tulee olla 1 aikuinen / 5 lasta. Aikuiset maksavat ma-pe 12€ sekä la-su ja sesonki 15€ sisäänpääsyn Vesipuistoon.

Ryhmän minimikoko on 5 lasta. Minimiveloitus on 5 hlöä.
Kaikkiin paketteihin sisältyy sisäänpääsyt, valitsemasi synttäritarjoilut, limubuffet ruokailun ajaksi sekä irtokarkki- sekä sipsikulho. Lisähinnasta saatte myös muita tarjoiluja.

Lähetä synttärivaraustiedustelu alla olevalla lomakkeella. Tiedustelu ei ole varaus ennen kuin olet saanut sähköpostiisi varausvahvistuksen.

Lisätietoja

Flamingo Spa Kylpylän henkilökunta vastaanottaa syntymäpäiväryhmän sovittuna ajankohtana Flamingo Span päävastaanotossa. Synttäripaketti maksetaan yhteismaksuna. Vastaanotossa jokaiselle ryhmään kuuluvalle lapselle annetaan vesipuistoranneke.

Lasten hinnat koskevat 3-13 v. lapsia. Valvojana tulee olla 1 aikuinen / 5 lasta. Aikuinen valvoja on pakollinen ja valvojat ovat alueella myös uima-asuissa. Aikuiset maksavat ma-pe 12€ ja la-su15€ sisäänpääsyn Vesipuistoon. Pyhäpäivinä ja lasten koululoman aikana noudatetaan la-su hinnastoa.

Peruutukset on tehtävä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta ja alle 24h peruutetuista palveluista veloitamme koko varatun palvelun hinnan ja toimistomaksun 20€.

Varaa juhlaväelle oma yksityinen pukuhuone käyttöön. Kätevää esimerkiksi lahjapakettien avaamiseen ja alkukokoontumiseen sukupuolesta riippumatta. Ryhmäpukuhuoneen hinta 30€ / viipymä.

Varaus

Valitse mieleisesi synttäripaketti ja lähetä synttärivaraustiedustelu yllä olevalla lomakkeella. Tiedustelu ei ole varaus ennen kuin olet saanut sähköpostiisi varausvahvistuksen.

Ryhmän minimikoko on 5 lasta.
Minimiveloitus on 5 hlöä.

Syntymäpäivävaraus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen toivottua ajankohtaa. Ryhmäkokoon voi tehdä muutoksia viimeistään 48h ennen ryhmän saapumista.

Lisätietoja saat tarvittaessa myyntipalvelustamme p. 020 7785 201 tai info@flamingospa.fi

Valmiit kutsut

Kun olet lähettänyt synttärivaraustiedustelun lomakkeella, saat sen jälkeen sähköpostiisi varausvahvistuksen. Kun varaus on vahvistettu, on aika kutsua kaikki kaverit koolle.

Tulosta alla olevasta linkistä valmiit synttärikutsut vieraille ja tulkaa viettämään super kivoja synttäreitä Flamingo Spa kylpylän Vesipuistoon!

Synttärikutsut

Tarjoilut

  • Limpparibuffa sisältää ruokailun ajan (45 min) rajoituksettomat juomat limuautomaatista. Vaihtoehtoina Pepsi, Pepsi Max, 7Up, Jaffa ja Soda.
  • Kilo irtokarkkia
  • Sipsikulho

Valitse seuraavista syntymäpäiväpaketeista (1 valinta/ryhmä):

  • Pizzaparty: Kaksi pizzapalaa/lapsi (kinkku/ananas tai salami/tomaatti)
  • Snackjuhlat: Valitsemasi kori lapselle (nakki-, kana-, punajuuri-vuohenjuustopyörykät tai falafel)
  • Jätskijuhlat: Trio-jäätelöä sekä strösseleitä ja kastikkeita koristeluun
  • Donitsiparty: Kaksi erilaista donitsia per osallistuja sekä vaahtokarkkeja

Aikuisten ja alle 3-vuotiaiden lasten ruokailut ja sisäänpääsyt normaalihinnastomme mukaisesti. Aikuisille kahvi- tai teekupillinen veloituksetta. Paketteihin on mahdollista tilata myös lisätarjoiluja. Katso vaihtoehdot lomakkeelta.

Hae sivustolta