Skip to content

Lasten syntymäpäivät

Tule viettämään ikimuistoista syntymäpäivää ystäviesi kanssa Flamingo Span Vesipuistoon!

Lisätietoja

Flamingo Span henkilökunta vastaanottaa syntymäpäiväryhmän sovittuna ajankohtana Flamingo Span päävastaanotossa. Synttäripaketti maksetaan yhteismaksuna. Vastaanotossa jokaiselle ryhmään kuuluvalle lapselle annetaan vesipuistoranneke.

Lasten hinnat koskevat 3-13 v. lapsia. Valvojaksi: 1 aikuinen / 5 lasta. Aikuinen valvoja on pakollinen ja valvojat ovat alueella myös uima-asuissa. Aikuiset maksavat 12€ sisäänpääsyn Vesipuistoon.

Peruutukset viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta ja alle 24h peruutetuista palveluista veloitamme koko varatun palvelun hinnan ja toimistomaksun 20€.

Varaa juhlaväelle oma yksityinen pukuhuone käyttöön. Kätevää esimerkiksi lahjapakettien avaamiseen ja alkukokoontumiseen sukupuolesta riippumatta. Ryhmäpukuhuoneen hinta 30€ / viipymä.

Varaus

Lähetä synttärivaraustiedustelu alla olevalla lomakkeella.

Huom! Tiedustelu ei ole varaus ennen kuin olet saanut sähköpostiisi varausvahvistuksen.

Ryhmän minimikoko on 5 lasta.
Minimiveloitus on 5 hlöä.

Syntymäpäivävaraus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen toivottua ajankohtaa. Ryhmäkokoon voi tehdä muutoksia viimeistään 48h ennen ryhmän saapumista.

Lisätietoja saat tarvittaessa myyntipalvelustamme p. 020 7785 201 tai info@flamingospa.fi

Tarjoilut

  • Limpparibuffa sisältää ruokailun ajan (45 min) rajoituksettomat juomat limuautomaatista. Vaihtoehtoina Pepsi, Pepsi Max, 7Up, Jaffa ja Soda.
  • Kilo irtokarkkia
  • Sipsikulho

Valitse seuraavista:

  • Kakkukemut: Juhlakakun vaihtoehtoina suklaakakku (G, L), mango-passionjuustokakku (G) tai mansikkakakku (G, L). Saat halutessasi kynttilän.
  • Hodarijuhlat: Hot Dogit sekä mausteet
  • Jätskijuhlat: Oma Pehmyt-jäätelökone, joten lapset voivat itse rakentaa ja koristella annoksensa strösseleillä ja kastikkeilla.

Aikuisten ja alle 3-vuotiaiden lasten ruokailut ja sisäänpääsyt normaalihinnastomme mukaisesti. Aikuisille kahvi- tai teekupillinen veloituksetta.

Hae sivustolta