Skip to content

Kauneus- ja hyvinvointiviikko 22.04. – 28.04.2024

Tervetuloa nauttimaan Flamingo Span kauneus- ja hyvinvointiviikosta! Luvassa on runsaasti mielenkiintoista ohjelmaa sekä tarjouksia MySense by Flamingo Spa kauneuden ja hyvinvoinnin keskuksessa sekä Flamingo Spa Aikuisten kylpylässä ja Vesipuistossa.

Nähdään kauneus- ja hyvinvointiviikolla! 👋

Lisätiedot ja yhteydenotot info@flamingospa.fi.

Trendaavat Katso koko ohjelma

 

Trendaavat ohjelmat

Kauneus- ja hyvinvointiviikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa kaikille hyvinvoinnista ja kauneudesta kiinnostuneille. Tule mukaan kokemaan upeita hetkiä ja hemmottelua!

Tutustu alta kauneus- ja hyvinvointiviikon trendaaviin ohjelmiin. Viikon koko ohjelmaan pääset tutustumaan tästä. Pidätämme oikeuden aikataulun ja sisällön muutokseen.

Kauneus- ja hyvinvointiviikolla kaikki jooga- ja pilatestunnit vain 5 €.

Lempeät jooga- ja pilates tunnit

Kauneus- ja hyvinvointiviikolla kaikki MySensen lempeät jooga- sekä pilates tunnit vain 5 € / osallistuja.

Tutustu aikatauluun ja varaa paikka tunnille täältä.

Kauneus- ja hyvinvointiviikko: Ekopharma hoitopäivä ke 24.4.2024 klo 10-20.00

Ekopharma käsi- ja jalkahoitopäivä

Hemmottele itseäsi esimerkiksi pikamanikyyrillä tai jalkahoidolla. Pikamanikyyri vain 19 € (20 min) ja hemmotteleva jalkahoito 49 € (40 min).

Varaa aika manikyyriin tästä ja jalkahoitoon tästä.

 

Kauneus- ja hyvinvointiviikko: Kasvojen kinesioteippaus workshop lauantaina 27.4.2024

Kasvojen kinesioteippaus

Oletko kuullut kasvojen kinesioteippauksesta? Tätä ihonhoidon kuuminta trendiä pääset kokeilemaan lauantaina 27.4. Senjafaceimagen opastamana.

Lue lisää ja tee varaus kurssille täältä.

Viikon ohjelma

Tutustu alta kauneus- ja hyvinvointiviikon ohjelmaan. Huomioithan, että osaan aktiviteeteistä tulee varata paikka etukäteen verkkokaupassamme.

Pidätämme oikeuden aikataulun ja sisällön muutokseen.

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Viikonloppu

Maanantai 22.4.2024

Maanantaina nautitaan lempeästä liikunnasta MySensessä, Aikuisten kylpylässä sekä Vesipuistossa. Osallistu myös Aikuisten kylpylän Rumpumatkaan, jonka aikana rentoudutaan sekä lievennetään stressiä.

Tutustu päivän ohjelmaan tarkemmin alta.

Tiistai 23.4.2024

Tiistaina aamu aloitetaan vesitreenillä Vesipuiston puolella. Illemmalla Aikuisten kylpylässä koetaan qigongin voima, nautitaan äänimaljarentoutuksesta sekä saunarituaaleista.

MySense kauneuden ja hyvinvoinnin keskuksessa vietetään koko päivän BTB13 hoitopäivää.

Lue tarkemmin ohjelmasta alta.

Keskiviikko 24.4.2024

Keskiviikkona Aikuisten kylpylässä on luvassa saunarituaaleja, rumpurentoutusta sekä Sounds by Flamingo Spa musiikki-ilta. Tämän lisäksi MySensessä vietetään Ekopharma teemapäivää sekä tarjotaan keholle liikettä. Vesipuistossa liikutaan vauhdikkaasti vesiliikuntatuntien parissa.

Tarkemmat tiedot päivän ohjelmasta löydät alta. Tervetuloa viettämään kauneudelle ja hyvinvoinnille pyhitettyä päivää Flamingo Spahan!

Torstai 25.4.2024

Torstaina nautitaan mystisistä saunarituaaleista ja rumpumatkasta Aikuisten kylpylässä. MySensessä on luvassa Essen hoitopäivä sekä illemmalla liikutaan pilates tunnin avulla.

Jos kaipaat virkistävää liikuntaa, sitä on luvassa myös Vesipuiston puolella esimerkiksi allasnyrkkeilyn ja allaspyöräilyn parissa.

Perjantai 26.4.2024

Aikuisten kylpylässä pääsee kokemaan mystiset saunarituaalit. Koe tämä ainutlaatuinen elämys ensimmäisten joukossa ja nauti Aikuisten kylpylän letkeästä perjantai tunnelmasta.

Viikonloppu 27.4. – 28.4.2024

Kauneus- ja hyvinvointiviikko by Flamingo Spa huipentuu 27.4. – 28.4.2024 viikonloppuun. Koe lauantaina mystiset saunarituaalit sekä sunnuntaina Relax by Flamingo Spa tapahtuma Aikuisten kylpylässä.

Lauantaina MySensessä keskitytään kasvojen kinesioteippaukseen sekä väreihin.

Näiden ohjelmien avulla keräät varmasti voimia tulevalle viikolle sekä pitkälle syksyyn.

Menossa mukana

Hae sivustolta