Skip to content
Liput alk.
7,9

Luokkaretki kylpylään - kouluvuoden paras päivä

Flamingo Spa kylpylän Vesipuisto tarjoaa koululaisryhmille mahdollisuuden päästä polskimaan edulliseen hintaan. Vesipuistossa vietätte varmasti onnistuneen luokkaretken.

Pitkät liukumäet ja lämmin vesi tarjoavat mukavat olosuhteet ihan kaikille. Jos nälkä yllättää, voitte piipahtaa uikkarit päällä allasravintolaan syömään!

Luokkaretki Flamingo Spa Vesipuistossa 💦

Tee varaus tai pyydä tarjous ennakkoon viimeistään kaksi viikkoa ennen saapumista. Luokkaretkien koko minimissään 10 hlö / ryhmä. Ryhmien saapuminen Vesipuistoon arkena klo 10-15 välisenä aikana. Uintiaika alueella max. 4 tuntia. Myös valvojien tulee olla uima-asuissa. Lisätiedot myyntipalvelumme kautta yritysmyynti@flamingospa.fi.

Luokan kanssa retkelle viidakkoon 🌴

Viidakkoteemainen sisäleikkipuisto Funpark by Flamingo Spa kutsuu luokkaretkelle kauppakeskus Jumbo-Flamingon 1. kerrokseen. Leikkipuistossa voi kiipeillä ja roikkua kuin apina, juosta kuin gepardi ja tanssia kuin kolibri.

Funpark soveltuu mainiosti 1-3 luokkalaisten retkikohteeksi. Luokkaretkien ryhmäkoko on minimissään 10 henkilöä. Ryhmän saapuminen arkena ma-pe ennen klo 15.00. Lisätiedot myyntipalvelumme kautta yritysmyynti@flamingospa.fi.

 

Hae sivustolta