Skip to content

Arvostamme palautettasi

Haluamme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä – hyvää oloa, hyvinvointia ja viihtymistä.

Ensisijaisena tavoitteenamme on aina maksimaalinen asiakastyytyväisyys. Sitoudumme myös vastuulliseen liiketoimintaan ja pyimme edistämään eettisiä toimintatapoja.

 

Palautelomake

Auta meitä kehittämään toimintaamme! Tavoitteenamme on aina maksimaalinen asiakastyytyväisyys. Panostamme myös allasvesien sekä muiden tilojen puhtauteen ja turvallisuuteen erityisen paljon.

Jätä meille palautetta täyttämällä lomake alla olevasta linkistä. Lomakkeen täyttämiseen menee noin 5-10 minuuttia.

Anna palautetta

Whistleblowing-ilmoituskanava

Sitoudumme vastuulliseen liiketoimintaan ja pyrimme edistämään eettisiä toimintatapoja. Kaiken laittoman, epäeettisen tai toimintaohjeiden vastaisen toiminnan havaitessaan kannustamme henkilöstöä, kumppaneita ja muita sidosryhmiä ilmoittamaan epäilyksistään. Ilmoituksen voi tehdä nimettömästi ilmoituskanavan kautta. Ilmoitukset käsitellään luottamuksellisesti.

Tietosuojasta vastaa Easywhistle Oy, ja ilmoittaja saa asiointitunnuksen kommunikointia varten. Ainoastaan tarvittavat henkilöt saavat tietoa selvitystyöstä ja ilmoituksesta.

Siirry ilmoituskanavaan

Arvostele meidät Googlessa

Flamingo Spa on ihana! Kävin täällä viimeksi 1.1.2024 ja oli yhtä hauskaa, ellei hauskempaa, kuin aikaisemminkin käydessä! Suosittelen kaikille!

Mukava, rento kylpylä

Tästä arvostelemaan

Pisteytä meidät TripAdvisorissa

Hieno paikka tulla ottamaan arjen irtiottoja ja rentoutushetkiä Flamingo Spahan, hienot tilat, ihana tunnelma ja hyvä ammattitaito. Ollaan käyty hoidoissa usein ja varmasti jatketaan. Jokainen kerta ollut oikein hyvä kerta.

Erittäin positiivinen yllätys ensikertalaiselle!

Paras suomalainen kylpylä!

Hae sivustolta