Skip to content
Vihreä aurinko icon

Hieronnat ja hyvinvointipalvelut Vantaalla

Panosta kokonaisvaltaiseen hyvään oloon hyvinvointipalveluidemme avulla!

Tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluita, kuten hierontoja, jäsenkorjausta sekä osteopatiaa. Vahvista kehosi kokonaisvaltaista hyvinvointia palveluidemme avulla.

Tervetuloa palveltavaksemme Vantaalle, MySense by Flamingo Spa kauneuden ja hyvinvoinnin keskukseen. Mikäli sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme sähkäpostitse info@flamingospa.fi.

Hyvinvointipalvelut Hieronnat Hierojat

Palvelumme hyvinvointisi tueksi

Anna kehollesi hetki rentoutua perinteisessä hieronnassa tai kaipaatko muita palveluita hyvinvointisi tueksi? Koulutettujen hierojiemme palveluista voit valita joko urheilu- tai klassisen hieronnan.

Lisäksi tarjolla on mm. raskausajan hierontaa, intialaista päähierontaa, osteopatiaa, jäsenkorjausta sekä purentalihashierontaa.

Löydät meidät Vantaalta, kauppakeskus Jumbo-Flamingosta, mihin on helppo saapua autolla, bussilla tai vaikka polkupyörällä.

Hieronnat juuri sinun kehollesi

Kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee sisältäpäin. Hieronnan avulla voit edistää kehosi hyvinvointia ja ammattitaitoisen hierojiemme palveluista löydät varmasti juuri sinun kehollesi sopivan hoidon.

Säännöllisen hieronnan avulla huollat paitsi kehoasi, mutta myös mieltäsi. Hieronnan avulla keho sekä mieli rentoutuu ja palaudut arjen vilinästä tehokkaammin.

Varaa aika verkkosivuiltamme tai sähköpostitse info@flamingospa.fi.

Päähieronta on yksi suosituimmista

Intialainen päähieronta on asiakkaidemme keskuudessa yksi suosituimmista hoidoista. Päähieronnassa käsitellään hartioiden, niskan, pään ja kasvojen aluetta hieromalla, sivelemällä ja painelemalla.

Päähieronta auttaa kehoa rauhoittumaan ja pysähtymään, joten tämä hoito on oivallinen jos koet stressiä ja kiireen tuntua. Hieronnassa keskitytään täysin kehosi tarpeisiin.

Katso vapaat ajat verkkosivuiltamme tai ota yhteyttä info@flamingospa.fi.

Hierontapalvelut

Tutustu hierontoihimme alta. Voit varata ajan verkkosivuiltamme tai sähköpostitse osoitteesta info@flamingospa.fi.

Muut hyvinvointipalvelut

Muut hyvinvointipalvelumme löydät alta. Varaa aika nettivarausjärjestelmästämme tai ota yhteyttä info@flamingospa.fi.

Hierojat

Tutustu hierojiimme ja varaa aika hierontaan täältä. Varauksen voit tehdä myös myyntipalvelumme kautta sähköpostitse info@flamingospa.fi.

Kuvassa hierojayrittäjämme Antti.

Antti

Antti on juuri valmistunut osteopaatti, kokenut koulutettu hieroja ja Dry Needling terapeutti. Hänellä on laaja osaaminen eri hoitomenetelmistä, kuten osteopatiasta, urheiluhieronnasta, intialaisesta päähieronnasta, manipulaatiosta/mobilisaatiosta, jäsenkorjauksesta, kuntoutuksesta ja Dry Needlingistä. Antti tarjoaa kattavan valikoiman hoitoja kehon erilaisiin kiputiloihin ja vaivoihin.

Antin filosofiana on, että hoito ei saa tuottaa kipua, ja hänellä on laaja kokemus eri hoitomuotojen yhdistämisestä. Hän uskoo, että “liike on lääke” ja auttaa sinua voimaan hyvin. Varatessasi ajan Antilta saat yksilöllistä ja tehokasta hoitoa kehon hyvinvointisi tueksi.

www.anttilaine.fi

Kuvassa hierojayrittäjämme Elias.

Elias

Elias on valmistunut hierojaksi vuonna 2022. Urheilutaustansa ansiosta hän suuntautui hierojaksi ja nauttii siitä ikään kuin harrastuksena.

Hierojana Elias tuntee hyvin tuki- ja liikuntaelimistön erinäiset kiputilat ja epätasapainot. Erityisiin vahvuuksiin kuuluvat jännityspäänsäryt, jalkaan säteilevä kipu sekä lihaskunto.

Seuraa Eliasta Instagramissa.

Kuvassa vihreällä taustalla valkoinen aurinko iconi.

Terhi

Terhi on kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut koulutettu hieroja, joka taitaa niin klassisen-, kuin urheiluhieronnankin. Jos kaipaat napakampaa hierontahoitoa, siihen löytyy voimaa ja tekniikkaa, mutta myös rentouttava ja kevyempi hieronta onnistuu. Terhillä on pitkä kokemus liikunnanohjauksesta, joten hän pyrkii myös antamaan kotihoito-ohjeita asiakkaille.

Terhi kehittää ammattitaitoaan jatkuvasti ja tällä hetkellä hänellä on hierojan erikoisammattitutkinto-opinnot käynnissä. Opinnoissa on ensimmäiset puoli vuotta opiskeltu pään ja niskan alueen kipupotilaiden hoitoa.

Seuraa Terhiä Instagramissa.

www.mainiohieronta.fi

Kuvassa vihreällä taustalla valkoinen aurinko iconi.

Ville

Hae sivustolta