Skip to content
Paketit alk.
37

Polttarit

Flamingo Spa Kylpylä tarjoaa upeat puitteet ikimuistoisten polttarien viettämiseen. Rentouttavien saunojen ja altaiden lisäksi aikuisten kylpylästä löydät Hyvän olon saunan, jossa voit käydä harjoittelemassa omatoimisesti saunajoogaa. Meiltä löydät kaikille sopivaa rentouttavaa tekemistä koko päiväksi!

Tutustu alla oleviin paketteihin ja ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun ryhmällesi ikimuistoiset polttarit!

Yhteystiedot: yritysmyynti@flamingospa.fi tai +358207785242

Morsiussauna

Häiden kuten muidenkin juhlien edellä suomalaiset ovat käyneet saunassa. Etenkin morsianten ja sulhasten on ollut tärkeää olla puhdas, kaunis ja hyvinvoima astuessaan uuteen elämänvaiheeseen. Entisaikaan morsian on joskus saunoitettu vasta hääpäivän aamuna, jotta hän olisi vihillä punakka ja kaunis. Kylpemisellä on karistettu kateellisten kaunat niskoista, varmistettu tulevan liiton lykky, vihdottu menneisyys menemään ja heitetty pesuveden mukana kaikki vanhat painolastit.

Alkaen
59

Morsiussaunapakettiin sisältyy:

 • Sisäänpääsyt Flamingo Spa Kylpylään
 • Pehmeät kylpytakit
 • Yksityinen iso höyrysauna sekä etutila vuokrattuna tunniksi.
 • Saunan vuokra sisältää vartalosuolat sekä jalkakylpysuolat. Jalkakylpyaltaat löytyvät samasta tilasta.
 • Smoothiet tai lasit kuohuvaa
 • Kolmen tapaksen annokset kaikille.

Hinta:
Ma-Pe 59€/hlö
La-Su 69€/hlö

Kellu ja Keilaa

Varaa tästä porukallesi hauskaa tekemistä koko päiväksi! Tässä paketissa yhdistyvät niin rentoutuminen kuin pieni kilpailukin. Kuka kaataakaan eniten keiloja?

Alkaen
37

Kellu & Keilaa pakettiin sisältyy:

 • Sisäänpääsy aikuisten sauna- ja hoitolamaailmaan sekä vesipuistoon
 • Pyyhkeet
 • Keilarata tunniksi Flamingo viihdekeskuksen BowlCircuksesta

Hinta:
Ma-Pe 37€/hlö
La-Su 47€/hlö

Flamingo Spassa ei ole uintiaikarajoitusta. Altaat ja kylpylän saunat sulkeutuvat su-to 20.30 ja pe-la 21.30. BowlCircus on avoinna aina klo 24 asti.

Unelmien merenneitopolttarit

Oletko aina halunnut toteuttaa lapsuuden haaveesi, ja päästä uimaan kuin oikea merenneito? Nyt se on mahdollista! Flamingo Spa Kylpylän lämpimät altaat tarjoavat loistavat puitteet unohtumattomalle polttarikokemukselle. Merenneitouinti sopii kunnosta riippumatta kaiken kuntoisille uimareille.

Hinta
69

Merenneitopakettiin sisältyy:

 • Vapaa oleskelu vesipuistossa sekä aikuisten sauna- ja hoitolamaailmassa
 • Pyyhkeet ja kylpytakit
 • Ohjattu merenneitouintikokemus 45min
 • Pyrstö ja evä
 • Lasilliset kuohuvaa tai smoothie Spa Cafessa

Ryhmäkoko min. 5 hlö. Hinta per hlö.

Lisätietoja: Merenneitoilu sisältää paljon sukeltamista. Kokemusta helpottaa uimalasien käyttö. Jos koet, että nenään menee sukeltaessa herkästi vettä, suosittelemme nenäklipsin käyttöä. Ota mukaan omat uimalasit.

Varattavissa ma-pe, mahdollisuuksien mukaan la aamuina klo 9.15 tai klo 10.00. Sopii kaikille, mutta auttava uimataito vaaditaan, koska merenneitouinti toimii parhaiten uidessa hetkellisesti veden pinnan alapuolella.

Huomaathan, että ohjaukseen ei voi tulla päihtyneenä.

Varaa sisäänpääsyt

Onnistuneet ja ikimuistoiset polttarit eivät välttämättä vaadi mitään enempää, kuin vain rentouttavaa yhdessäoloa. Tee siis varauspyyntö alla olevalla lomakkeella sisäänpääsyihin aikuisten sauna- ja hoitolamaailmaan ja tulkaa yhdessä tutustumaan ainutlaatuisen kylpylämme ihaniin saunoihin sekä altaisiin.

Varaa sisäänpääsyt

 • Date Format: DD dot MM dot YYYY
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tee tästä varauspyyntö sisäänpääsyihin Flamingo Spa kylpylään!

Lippu sisältää aikuisten sauna- ja hoitolamaailman sekä vesipuiston käytön. Uintiaika päättyy 30min ennen sulkemista. Huomaathan, että aikuisten sauna- ja hoitolamaailman ikäraja on 18 vuotta. Otathan mukaasi henkilöllisyystodistuksen.

Hinnat edellyttävät yhteismaksua ja ryhmäkokoa 6-16 hlö. Jos minimimäärä ei täyty, vastaanotolla on oikeus muuttaa hinnat päiväkohtaisiksi ryhmän saapuessa.

Hinnat:
Arki ma-pe 26€/hlö
Viikonloppu la ja su 36€/hlö

Hinnat eivät sisällä muita tuotteita.

Maksu tapahtuu saapuessa käteisellä tai kortilla.
Emme laskuta yksityisasiakkaita.

Huom! Lomake ei ole varaus. Varaus syntyy, kun ryhmä- ja yritysmyynti on sen sinulle vahvistanut. Pyrimme käsittelemään yhteydenotot 1-3 vuorokaudessa. Kiireellisissä tapauksissa yritysmyynnin aukioloaikojen ulkopuolella tai pienemmille ryhmille paikkavaraukset voi tehdä normaalihinnoin verkkokauppamme kautta.

Isommissa tai pienemmissä varauksissa olethan yhteydessä
yritysmyyn­ti@fla­min­gospa.fi tai 020 778 5242

Hae sivustolta