Skip to content
Paketit alk.
42

Vietä ikimuistoinen polttaripäivä Flamingo Spa kylpylässä

Tarjoamme upeat puitteet ikimuistoisten polttarien viettämiseen. Rentouttavien saunojen ja altaiden lisäksi löydät Aikuisten kylpylästä Hyvän olon saunan, jossa voitte käydä harjoittelemassa omatoimisesti saunajoogaa. Meiltä löydät kaikille sopivaa rentouttavaa tekemistä koko päiväksi!

Tutustu alla oleviin paketteihin ja ota yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä teille ikimuistoiset polttarit!

Yhteystiedot: yritysmyynti@flamingospa.fi tai +358207785242

Morsiussauna

Häiden kuten muidenkin juhlien edellä suomalaiset ovat perinteisesti käyneet saunassa puhdistumassa. Etenkin morsianten ja sulhasten on ollut tärkeää olla puhdas, kaunis ja hyvinvoiva astuessaan uuteen elämänvaiheeseen. Entisaikaan morsian on joskus saunoitettu vasta hääpäivän aamuna, jotta hän olisi vihillä punakka ja kaunis. Kylpemisellä on karistettu kateellisten kaunat niskoista, varmistettu tulevan liiton lykky, vihdottu menneisyys menemään ja heitetty pesuveden mukana kaikki vanhat painolastit.

Ryhmäkoko minimissään 6 henkilöä.

Alkaen
59

Morsiussaunaan sisältyy:

 • Sisäänpääsy Aikuisten kylpylään sekä Vesipuistoon.
 • Pehmeät kylpytakit sekä pyyhkeet.
 • Lisäksi vartalosuolat sekä jalkakylpysuolat. Jalkakylpyaltaat löytyvät samasta tilasta.
 • Yksityinen iso höyrysauna sekä etutila vuokrattuna tunniksi.

Hinta:
Ma-To 59 € / hlö
Pe-Su 69 € / hlö

Voit myös tilata ison höyrysaunan etutilaan herkulliset tarjoilut ennakkoon allasravintolastamme. Tila on varattavissa lauantaisin ainoastaan klo 10-14.

Lisätiedustelut ja varaukset

Kellu ja Keilaa

Varaa tästä porukallesi hauskaa tekemistä koko päiväksi! Tässä paketissa yhdistyvät niin rentoutuminen kuin pieni kilpailukin. Kuka kaataakaan eniten keiloja?

Ryhmäkoko minimissään 6 henkilöä.

Alkaen
49

Kellu ja Keilaa pakettiin sisältyy:

 • Sisäänpääsy Aikuisten kylpylään sekä Vesipuistoon
 • Kylpytakki & pyyhkeet vuokralle vierailun ajaksi
 • Keilarata tunniksi Viihdekeskus Flamingon BowlCircuksesta

Hinta
Ma-To 49 € / hlö
Pe-Su 59 € / hlö

Aikuisten kylpylässä palvelee myös allasravintola Spa Cafe.

Lisätiedustelut ja varaukset Tutustu BowlCircus Flamingoon

Unelmien merenneitopolttarit

Oletko aina halunnut toteuttaa lapsuuden haaveesi, ja päästä uimaan kuin oikea merenneito? Tule etsimään sisäistä merenneitoasi tai -leijonaasi ja nauttimaan uudenlaisesta uintikokemuksesta. Flamingo Spa kylpylän lämpimät altaat tarjoavat loistavat puitteet unohtumattomalle polttarikokemukselle. Merenneitouinti sopii kunnosta riippumatta kaiken kuntoisille uimareille.

Merenneitouinti ei ole ainoastaan kauniilla pyrstöllä uimista, vaan myös ihanaa liikuntaa, jossa käytetään kokonaisvaltaisesti koko kehoa.

Ryhmäkoko 1-10 henkilöä.

Aina
+32

Merenneitopakettiin sisältyy:

 • Sisäänpääsyt Aikuisten kylpylään ja Vesipuistoon (alk. 42 € / hlö)
 • Pyyhkeet ja kylpytakit vuokralle
 • Ohjattu merenneitouintikokemus 45 min
 • Pyrstö ja evä lainaan merenneitouinnin ajaksi

Hinta:

150 € / ohjaus + sisäänpääsy alk. 20 € Vesipuistoon tai Aikuisten kylpylään alk. 42 €.

Varattavissa vain perjantaisin klo 16–20.00 välisenä aikana sekä erikseen sovittavissa lauantaisin klo 9 tai 20.30.

Merenneitoilu sisältää paljon sukeltamista. Kokemusta helpottaa uimalasien käyttö. Jos koet, että nenään menee sukeltaessa herkästi vettä, suosittelemme nenäklipsin käyttöä. Ota mukaan omat uimalasit. Merenneitoilu sisältää paljon sukeltamista. Kokemusta helpottaa uimalasien käyttö. Merenneitouinti sopii kaikille, mutta auttava uimataito vaaditaan, koska merenneitouinti toimii parhaiten uidessa hetkellisesti veden pinnan alapuolella. Huomaathan, että ohjaukseen ei voi tulla päihtyneenä.

Lisätiedustelut ja varaukset

Varaa sisäänpääsyt

Onnistuneet ja ikimuistoiset polttarit eivät välttämättä vaadi mitään enempää, kuin vain rentouttavaa yhdessäoloa. Tee siis varauspyyntö alla olevalla lomakkeella sisäänpääsyihin Aikuisten kylpylään ja tulkaa yhdessä tutustumaan ainutlaatuisen kylpylämme ihaniin saunoihin sekä altaisiin.

Tutustu Aikuisten kylpylään

 

Tee tästä varauspyyntö sisäänpääsyihin Flamingo Spa kylpylään!

Lippu sisältää Flamingo Spa Aikuisten kylpylän sekä Vesipuiston käytön. Uintiaika päättyy 30min ennen sulkemista. Huomaathan, että Aikuisten kylpylän ikäraja on 18 vuotta. Otathan mukaasi henkilöllisyystodistuksen.

Hinnat edellyttävät yhteismaksua ja ryhmäkokoa 6-16 hlö. Jos minimimäärä ei täyty, vastaanotolla on oikeus muuttaa hinnat päiväkohtaisiksi ryhmän saapuessa.

Sisäänpää­sy­lippujen hinnat ryhmille

ma-to 32€ / hlö
pe-su, arkipyhät ja viikot 52-1 42€ / hlö

Hinnat eivät sisällä muita tuotteita.

Maksu tapahtuu saapuessa käteisellä tai kortilla.
Emme laskuta yksityisasiakkaita.

Huom! Lomake ei ole varaus. Varaus syntyy, kun ryhmä- ja yritysmyynti on sen sinulle vahvistanut. Pyrimme käsittelemään yhteydenotot 1-3 vuorokaudessa. Kiireellisissä tapauksissa yritysmyynnin aukioloaikojen ulkopuolella tai pienemmille ryhmille paikkavaraukset voi tehdä normaalihinnoin verkkokauppamme kautta.

Isommissa tai pienemmissä varauksissa olethan yhteydessä
yritysmyyn­ti@fla­min­gospa.fi tai 020 7785 242

Lisäpalvelut

Täydennä vierailuanne monipuolisilla lisäpalveluilla. Kiinnostaisiko teitä sittenkin rauhallinen yksityistila tai höyrysauna?  Entä haluaisitteko lisätä kylpylävierailuunne Pientä luksusta? Pientä luksusta kylpytakin ja pyyhkeen vuokran, tuotesetin sekä lasillisen kuohuvaa Spa Cafessa. Tuotesetistä löydätte vartalokuorinnan, jalkasuolan sekä kylpyläkäynnin jälkeen keholle levitettävän vartalovoiteen.

 

Hae sivustolta