Skip to content
Aina
+32

Flamingo Spa vesipuisto on täynnä viihtymistä ja hyvää oloa koko perheelle!

Vesipuiston puolella tekemistä riittää koko perheelle. Kaikkein pienimpien allas on sijoitettu hieman erilleen muista altaista. Lasten allas on ihanteellinen leikkipaikka veteen totutteleville pikku vesikirpuille.

Isommat vesipedot voivat kokeilla liukumäkiä, hyppy- ja vastavirta-allasta. Huomioithan kuitenkin ikärajat ja sen, että alle 10-vuotiaan lapsen tulee olla koko ajan valvovan aikuisen silmälläpidon alaisena.

Liikuntaa voit harrastaa vesipuistossa sekä omatoimisesti että ohjattuna. Liikunnat soveltuvat kaiken tasoisille harrastajille. Ainoa rajoite on uimataito ja riittävä pituus, jotta jalat ulottuvat altaan pohjaan.

Turvallista toteuttelua ja riemukkaita vesileikkejä

Perheen kaikkein pienimmille tarkoitettu allas- ja likumäkialue löytyy lasten altaan ympäristöstä. Vauvaikäisten kanssa voi polskia myös isommissa altaissa. Flamingo Spa Kylpylän vesi on tutkitusti turvallista kaiken ikäisille polskijoille.

Taapero- ja kouluikäisille järjestämme säännöllisesti uimakouluja. Uutuutena pikkuflamingojen uimakoulu (4-5 v.).

Lue lisää uimaopetuksesta

Tehokasta liikuntaa omatoimisesti tai yhdessä

Flamingo Spa Kylpylän kesäisen lämmin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet ryhmäliikuntaan. Liikunta- ja kurssikalenteristamme löydät monipuoliset vesiliikunnat. Varaathan aikasi etukäteen.

Omatoimista liikuntaa voi harrastaa joka päivä Hydrohex -treenissä. Monipuolisia vaihtoehtoja löytyy sekä kokonaisvaltaiseen treeniin että kehon eri osien aktivoimiseksi.

Kuva: Hydrohex

Tutustu ja varaa

Monipuolista ohjelmaa myös arkiaamuisin

Arkiaamut alkavat vesipuiston puolella tiistaisin ja torstaisin lempeällä vesiliikunnalla, joka sisältyy sisäänpääsyrannekkeen hintaan.

Myös hyppyallas on varattu arkiaamun ensimmäisen tunnin ajan vesijuoksijoiden käyttöön. Poikkeuksena loma-ajat.

Vauhdikasta tekemistä yhdessä ja erikseen

Uimataitoiset yli 10-vuotiaat saavat uida vesipuiston puolella myös yksin. Alle 10-vuotiaan polskijan seurassa pitää aina olla täysi-ikäinen aikuinen valvoja.

Mukavaa yhteistä tekemistä löydät niin lukuisista vauhdikkaista liukumäistä kuin villivirrasta, hyppytorneilta ja aktiivialtaan Wibit -radalta.

Tutustu altaisiin ja liukumäkiin alta.

Vesipuistosta löydät kaikkea tätä

Hae sivustolta