Skip to content
Aina
+32

Etupäivä on nyt Etutunti!

Maanantaista torstaisin klo 12-13 välillä sekä illalla klo 19-20 vietämme Etutuntia, jolloin paikan päällä ostetut sisäänpääsyt etuhintaan!

Sisäänpääsylippu vesipuistoon kaikilta 10€. (alle 3v veloituksetta). Aikuisten kylpylän lippu 15€ (huom. ikärjaja aikuisten puolelle 18v)

Kymmenen vuotta täyttäneet ja hyvän uimataidon omaavat lapset voivat olla vesipuiston puolella myös ilman aikuista. Alle 10v lapsi tarvitsee vespuistoon aina oman täysi-ikäisen valvojan.

Huomioithan, että arki-iltaisin Flamingo Spa Kylpylä sulkeutuu klo 21. Uima-aika päättyy puoli tuntia ennen sulkemista, eli  klo 20.30. Etutunti -hintaiset liput ovat myynnissä vain edellä mainittuina ajankohtina, paikan päällä. Etutunti ei ole käytössä sesonkiaikoina.

Muutimme lippujen ikärajoja 1.10. alkaen

Muutimme 1.10. alkaen hinnoittelumme siten, että kaikki lapset 3-17 -vuotiaat pääsevät meille Junnulipun hinnalla. Alle 3 -vuotiaat edelleen veloituksetta.

Mikäli tulet vesipuistoon 10 vuotta täyttäneen hyvän uimataidon omaavan lapsen kanssa, on sinulla mahdollisuus ostaa itsellesi myös aikuisten puolen lippu, jolla pääset piipahamaan Flamingo Spa aikuisten kylpylän kahdeksassa saunassa, avannossa sekä lämminvesialtaissa. Aikuisten puolelta löytyy myös joogasauna, rentoutusallas sekä ylellinen hemmotteluhoitola.

Liukumäet, porealtaat sekä aktiiviallas ja lastenallas sijaitsevat vesipuistossa. Vesipuiston sauna on suihkutilojen puolella.

Vesipuistosta löydät kaikkea tätä

Turvallista toteuttelua ja riemukkaita vesileikkejä

Perheen kaikkein pienimmille tarkoitettu allas- ja likumäkialue löytyy lasten altaan ympäristöstä. Vauvaikäisten kanssa voi polskia myös isommissa altaissa. Flamingo Spa Kylpylän vesi on tutkitusti turvallista kaiken ikäisille polskijoille.

Taapero- ja kouluikäisille järjestämme säännöllisesti uimakouluja. Uutuutena pikkuflamingojen uimakoulu (4-5 v.).

Lue lisää uimaopetuksesta

Tehokasta liikuntaa omatoimisesti tai yhdessä

Flamingo Spa Kylpylän kesäisen lämmin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet ryhmäliikuntaan. Liikunta- ja kurssikalenteristamme löydät monipuoliset vesiliikunnat. Varaathan aikasi etukäteen.

Omatoimista liikuntaa voi harrastaa joka päivä Hydrohex -treenissä. Monipuolisia vaihtoehtoja löytyy sekä kokonaisvaltaiseen treeniin että kehon eri osien aktivoimiseksi.

Kuva: Hydrohex

Tutustu ja varaa

Monipuolista ohjelmaa myös arkiaamuisin

Arkiaamut alkavat vesipuiston puolella tiistaisin ja torstaisin lempeällä vesiliikunnalla, joka sisältyy sisäänpääsyrannekkeen hintaan.

Myös hyppyallas on varattu arkiaamun ensimmäisen tunnin ajan vesijuoksijoiden käyttöön. Poikkeuksena loma-ajat.

Vauhdikasta tekemistä yhdessä ja erikseen

Uimataitoiset yli 10-vuotiaat saavat uida vesipuiston puolella myös yksin. Alle 10-vuotiaan polskijan seurassa pitää aina olla täysi-ikäinen aikuinen valvoja.

Mukavaa yhteistä tekemistä löydät niin lukuisista vauhdikkaista liukumäistä kuin villivirrasta, hyppytorneilta ja aktiivialtaan Wibit -radalta.

Tutustu altaisiin ja liukumäkiin alta.

Hae sivustolta