Skip to content
Aina
+32

Vesipuisto

Flamingo Spa koko perheen Vesipuistossa viettää hauskan ja aktiivisen päivän iästä riippumatta. Altaita ja liukuja löytyy kaiken ikäisille vesipedoille.

Hyppää virran vietäväksi, rentoudu porealtaissa, testaa tasapainoasi Wibit -radalla ja kokeile Suomen ensimmäistä virtuaalista vesipeliä ison altaan matalikolla. Jos nälkä tai jano yllättää, tarjoilee allasravintola Spa Cafe herkullisia makuja ja virkistäviä juomia jokaiseen makuun.

 

 

Turvallista toteuttelua ja riemukkaita vesileikkejä

Perheen kaikkein pienimmille tarkoitettu allas- ja likumäkialue löytyy lasten altaan ympäristöstä. Vauvaikäisten kanssa voi polskia myös isommissa altaissa. Flamingo Spa Kylpylän vesi on tutkitusti turvallista kaiken ikäisille polskijoille.

Taapero- ja kouluikäisille järjestämme säännöllisesti uimakouluja. Uutuutena pikkuflamingojen uimakoulu (4-5 v.).

Lue lisää uimaopetuksesta

Vauhdikasta tekemistä yhdessä ja erikseen

Uimataitoiset yli 10-vuotiaat saavat uida vesipuiston puolella myös yksin. Alle 10-vuotiaan polskijan seurassa pitää aina olla täysi-ikäinen aikuinen valvoja.

Mukavaa yhteistä tekemistä löydät niin lukuisista vauhdikkaista liukumäistä kuin villivirrasta, hyppytorneilta ja aktiivialtaan Wibit -radalta.

Tehokasta liikuntaa omatoimisesti tai yhdessä

Flamingo Spa Kylpylän kesäisen lämmin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet ryhmäliikuntaan. Liikunta- ja kurssikalenteristamme löydät monipuoliset vesiliikunnat. Varaathan aikasi etukäteen.

Omatoimista liikuntaa voi harrastaa joka päivä Hydrohex -treenissä. Monipuolisia vaihtoehtoja löytyy sekä kokonaisvaltaiseen treeniin että kehon eri osien aktivoimiseksi.

 

Tutustu ja varaa

Polskiessa saattaa nälkä yllättää

Vesipuiston puolella vatsat täyttää allasravintola Spa Cafe. Ravintolasta löytyy taatusti maittavaa tarjottavaa jokaiseen makuun. Kokeile esimerkiksi herkullisia burger aterioita tai maista raikkaita salaattejamme.

Kaikki annokset valmistetaan paikan päällä. Ruokavaliot on huomioitu monipuolisesti. Lähes kaikki annokset on saatavana myös gluteenittomana.

 

Hae sivustolta