Skip to content
Aina
+32

Vesipuisto

Flamingo Spa koko perheen vesipuistossa viettää hauskan ja aktiivisen päivän iästä riippumatta. Heittäydy virran vietäväksi, rentoudu porealtaissa, kokeile tasapainoasi wibit -radalla sekä liiku monipuolisesti aktiivialtaalla. Altaita ja liukuja löytyy kaiken ikäisille vesipedoille.

Vaikka kylpylämme on suljettu, pystymme toteuttamaan tammikuussa alkavat lasten uimakoulut. Järjestämme uimakouluja eri ikäisille sekä eri tasoisille pikku uimareille.

 

Muutimme lippujen ikärajoja 1.10. alkaen

Muutimme 1.10. alkaen hinnoittelumme siten, että kaikki lapset 3-17 -vuotiaat pääsevät meille Junnulipun hinnalla. Alle 3 -vuotiaat edelleen veloituksetta.

Mikäli tulet vesipuistoon 10 vuotta täyttäneen hyvän uimataidon omaavan lapsen kanssa, on sinulla mahdollisuus ostaa itsellesi myös aikuisten puolen lippu, jolla pääset piipahamaan Flamingo Spa aikuisten kylpylän kahdeksassa saunassa, avannossa sekä lämminvesialtaissa. Aikuisten puolelta löytyy myös joogasauna, rentoutusallas sekä ylellinen hemmotteluhoitola.

Liukumäet, porealtaat sekä aktiiviallas ja lastenallas sijaitsevat vesipuistossa. Vesipuiston sauna on suihkutilojen puolella.

Vesipuistosta löydät kaikkea tätä

Turvallista toteuttelua ja riemukkaita vesileikkejä

Perheen kaikkein pienimmille tarkoitettu allas- ja likumäkialue löytyy lasten altaan ympäristöstä. Vauvaikäisten kanssa voi polskia myös isommissa altaissa. Flamingo Spa Kylpylän vesi on tutkitusti turvallista kaiken ikäisille polskijoille.

Taapero- ja kouluikäisille järjestämme säännöllisesti uimakouluja. Uutuutena pikkuflamingojen uimakoulu (4-5 v.).

Lue lisää uimaopetuksesta

Tehokasta liikuntaa omatoimisesti tai yhdessä

Flamingo Spa Kylpylän kesäisen lämmin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet ryhmäliikuntaan. Liikunta- ja kurssikalenteristamme löydät monipuoliset vesiliikunnat. Varaathan aikasi etukäteen.

Omatoimista liikuntaa voi harrastaa joka päivä Hydrohex -treenissä. Monipuolisia vaihtoehtoja löytyy sekä kokonaisvaltaiseen treeniin että kehon eri osien aktivoimiseksi.

Kuva: Hydrohex

Tutustu ja varaa

Monipuolista ohjelmaa myös arkiaamuisin

Arkiaamut alkavat vesipuiston puolella tiistaisin ja torstaisin lempeällä vesiliikunnalla, joka sisältyy sisäänpääsyrannekkeen hintaan.

Myös hyppyallas on varattu arkiaamun ensimmäisen tunnin ajan vesijuoksijoiden käyttöön. Poikkeuksena loma-ajat.

Vauhdikasta tekemistä yhdessä ja erikseen

Uimataitoiset yli 10-vuotiaat saavat uida vesipuiston puolella myös yksin. Alle 10-vuotiaan polskijan seurassa pitää aina olla täysi-ikäinen aikuinen valvoja.

Mukavaa yhteistä tekemistä löydät niin lukuisista vauhdikkaista liukumäistä kuin villivirrasta, hyppytorneilta ja aktiivialtaan Wibit -radalta.

Tutustu altaisiin ja liukumäkiin alta.

Hae sivustolta