Skip to content

Vesipuisto

Flamingo Spa koko perheen Vesipuistossa viettää hauskan ja aktiivisen päivän iästä riippumatta. Altaita ja liukuja löytyy kaiken ikäisille vesipedoille.

Viihdy hurjissa vesiliukumäissämme ja rentoudu lämpimissä porealtaissamme. Kisaa ystäväsi kanssa Wibit radalla ja toteuta pellehyppyjä  hyppyaltaaseen.

Nälän ja janon yllättäessä, allasravintola Spa Cafe tarjoilee herkut jokaiselle makunystyrälle.

Turvallista toteuttelua ja riemukkaita vesileikkejä

Perheen kaikkein pienimmille tarkoitettu allasalue löytyy lasten altaan ympäristöstä. Vauvaikäisten kanssa voi polskia myös isommissa altaissa, sillä vesi on mukavan lämmintä.

Puethan vauvallesi (alle 2v) vauvauintiin tarkoitetut uimahousut, joiden lahkeessa on kiristysnauha tai pitkälahkeisen kokouima-asun. Flamingo Span päävastaanotosta on ostettavissa vauvauintiin soveltuvia uimahousuja.

Taapero- ja kouluikäisille järjestämme säännöllisesti uimakouluja.

Lue lisää uimaopetuksesta

Vauhdikasta tekemistä yhdessä ja erikseen

Mukavaa yhteistä tekemistä löydät niin lukuisista vauhdikkaista liukumäistä, hyppytorneilta ja sporttialtaan Wibit -radalta.

Nauti porealtaiden kuohuista ja uiskentele lämpimissä altaissamme.

Uimataitoiset yli 10-vuotiaat saavat uida Vesipuistossa myös yksin. Alle 10-vuotiaan polskijan seurassa pitää aina olla täysi-ikäinen aikuinen valvoja.

Osta lippu Vesipuistoon

 

Tehokasta liikuntaa omatoimisesti tai yhdessä

Flamingo Spa Vesipuiston kesäisen lämmin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet ryhmäliikuntaan. Liikunta- ja tapahtumakalenteristamme löydät monipuoliset vesiliikunnat. Varaathan aikasi etukäteen verkkokaupastamme.

Omatoimista liikuntaa voi harrastaa joka päivä Hydrohex -treenissä. Monipuolisia vaihtoehtoja löytyy sekä kokonaisvaltaiseen treeniin että kehon eri osien aktivoimiseksi.

Tutustu ja varaa

Polskiessa saattaa nälkä yllättää

Jos nälkä tai jano yllättää, tarjoilee allasravintola Spa Cafe herkullisia makuja ja virkistäviä juomia jokaiseen makuun.

Ravintolasta löytyy taatusti maittavaa tarjottavaa jokaiseen makuun. Kokeile esimerkiksi herkullisia burger aterioita tai maista raikkaita salaattejamme.

Kaikki annokset valmistetaan paikan päällä. Ruokavaliot on huomioitu monipuolisesti. Lähes kaikki annokset on saatavana myös gluteenittomana.

Katso Spa Cafen aukioloajat

Hae sivustolta