Skip to content

Meistä - MySense by Flamingo Spa

Henkilökuntamme on täynnä kauneuden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita. Olemme täällä sinua varten, auttamassa ja palvelemassa täydellä sydämellä.

Mistä ikinä sinun hyvinvointisi koostuu, me tuemme siinä. Olet tervetullut asiakkaaksemme juuri sellaisena kuin olet.

Käytämme hoidoissamme laadukkaita tuotteita kuten mm. BTB13, Esse skincare ja Sienna x merkkejä.

 

Henkilökuntamme esittelyssä

 

Kuvassa Aikuisten kylpylän ja hoitoloiden päällikkö Vilma.

Vilma

Vilma toimii Flamingo Spassa hoitoloiden ja Aikuisten kylpylän päällikkönä. Hänellä on pitkä tausta kauneudenhoitoalalta, ja on syventänyt koulutusta kosmetologin lisäksi ekokosmetologiksi ja luontaishoitajaksi. Ongelmaihon hoito ja kokonaisvaltainen hyvinvointi on Vilmalle sydämen asia.

Vilma kokee, että työssä parasta on sen monipuolisuus ja eri ihmisten kanssa työskentely.

Kuvassa hoitolavastaavamme Jonna.

Jonna

Jonna on koulutukseltaan kosmetologi ja työskentelee myös Aikuisten kylpylän hoitolavastaavana. Hän pitää työn monipuolisuudesta ja kokee erityisen palkitsevana kun löytää ratkaisut eri iho-ongelmista kärsiville asiakkaille.

Jonnan mielestä työssä parasta on monipuoliset hoidot ja työympäristö sekä työkaverit.

Kuvassa hoitajamme Annica.

Annica

Annica tekee työtä suurella intohimolla, huumorintajulla höystettynä. Hän on luonteeltaan avoin ja positiivinen, kauneudenhoitoalan ammattilainen. Haluan, että jokainen asiakas saa tulla omana itsenään ja poistuu luotani iloisempana ja tyytyväisempänä kuin tullessaan.

Annica toimii MySensen hoitolavastaavana.

Sannamari

Sannamarin rauhallinen olemus takaa seesteisen hoitohetken. Sannamari tekee mm. kasvohoitoja, suihkurusketusta, kestovärjäyksiä sekä manikyyrit. Jalkahoidossa hän myös loihtii kauniit ja pehmoiset jalat.

Sannamari tekee rentouttavia spa-hoitoja myös Aikuisten kylpylän hoitolamaailmassa.

Kuvassa kosmetologimme Elli

Elli

Elli on opiskellut kosmetologiksi Suomen Diakoniaopistossa ja SKY-Opistossa. Hän valmistui kesäkuussa 2021. Iloisuudella ja positiivisuudella hän tuo hyvää mieltä ja kivan tunnelman hoitotilanteisiin sekä asiakkaille tervetulleen olon.

Elli tekee myös mm. rentouttavia hierontoja sekä erilaisia vartalohoitoja Aikuisten kylpylän hoitomaailmassa.

Kuvassa kosmetologimme Saara.

Saara

Saara on valmistunut kosmetologiksi Stadin ammattiopistosta jouluna 2020. Hänellä on hellät kädet ja hyvät otteet, jotka tuo hoito hetkeen turvallisen ja varman tunteen. Hän tekee mm. kasvohoitoja, jalkahoitoja, sokerointeja sekä kestovärjäyksiä.

Saara tekee myös rentouttavia spa-hoitoja Aikuisten kylpylän hoitolamaailmassa.

Kuvassa kosmetologiyrittäjämme Peppi.

Peppi

Peppi työskentelee molemmissa hoitoloissa ja hänellä on laaja osaaminen kauneudenhoitoalalta. Hän tekee mm. sokerointeja, kasvohoitoja, jalkahoitoja, spa hierontoja sekä luo geelilakkauksella kauniit kynnet.

Peppi suosittelee hoitopaketteja, jolla hän saa luotua asiakkaalle kokonaisvaltaisen rentoutuksen.

Kirsi

Kirsi on hyväntuulinen ja iloinen persoona. Hän on työskennellyt kylpylässämme 12 vuotta. Kirsi tekee hoitoja molemmissa hoitoloissa, mutta pääasiassa hänet löytää Aikuisten kylpylän hoitolamaailmasta.

Kirsi suosittelee kokeilemaan yrttipallohierontaa, jota tehdessä hän itsekin rentoutuu.

Kreetta

Kreetta on työskennellyt kylpylässämme n. 5 vuotta ja tekee hoitoja Aikuisten kylpylän hoitolamaailmassa. Hänen tavoitteena on saada asiakas aina rentoutumaan ja nauttimaan hoidon kulusta sekä kylpyläkokemuksesta.

Hoitoja tehdessä Kreetta on aina läsnä ja huokuu rentouttavaa tunnelmaa.

Sanna K.

Sofi

 

Kristel

 

Maiju

Hierojat

Tutustu hierontoihin tarkemmin ja varaa aika täältä.

Kuvassa hierojayrittäjämme Antti.

Antti

Osteopaatti ja koulutettu hieroja Antti on erikoistunut Dry Needling terapiaan sekä urheiluhierontaan, manipulaatioon/mobilisaatioon, jäsenkorjaukseen ja kuntoutukseen. Hän tarjoaa hoitoja erilaisiin kiputiloihin uskoen, että “liike on lääke”.

Antin filosofiana on kivuton hoito ja hän yhdistelee eri hoitomuotoja yksilöllisen hyvinvointisi edistämiseksi.

Kuvassa hierojayrittäjämme Elias.

Elias

Elias on valmistunut hierojaksi vuonna 2022. Urheilutaustansa ansiosta hän suuntautui hierojaksi ja nauttii siitä ikään kuin harrastuksena.

Hierojana Elias tuntee hyvin tuki- ja liikuntaelimistön erinäiset kiputilat ja epätasapainot. Erityisiin vahvuuksiin kuuluvat jännityspäänsäryt, jalkaan säteilevä kipu sekä lihaskunto.

Kuvassa vihreällä taustalla valkoinen aurinko iconi.

Ville

Kuvassa vihreällä taustalla valkoinen aurinko iconi.

Terhi

Terhi on kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostunut koulutettu hieroja, joka taitaa niin klassisen-, kuin urheiluhieronnankin. Jos kaipaat napakampaa hierontahoitoa, siihen löytyy voimaa ja tekniikkaa, mutta myös rentouttava ja kevyempi hieronta onnistuu.

Joogaohjaajat

Tutustu tarkemmin joogatunteihimme ja ohjaajiin täältä.

Kuvassa vihreällä taustalla valkoinen lootusasento iconi.

Ellariina

Ellariina on joogaopettaja, vuorovaikutuksen asiantuntija, pedagogi ja työelämän tunnetaitovalmentaja. Hän on opettanut joogaa 2019 alkaen.

MySensessä Ellariina ohjaa mm. Freedom flow ja yin-joogaa.

Mira

Mira on valmistunut vuonna 2014 RYT200 Himahappiness joogaopettajakoulutuksesta, sekä Unnata Aerial joogaopettajakoulutuksesta.

Mira opettaa flow-, dynaaminen hatha-, yin- ja aerialjoogaa.

Miira

Miira on RYT200 (Pranama Kallio) joogaopettaja ja ikuinen oppilas, joka kouluttautuu jatkuvasti ja monipuolisesti lisää joogan alalla.

Miira opettaa flowta, aerialia, yiniä, restoratiivista harjoitusta sekä jooga nidraa.

Johanna

Johanna on helsinkiläinen flow-, yin-, aerial ja restoratiivisen Levon Vallankumous® joogan ohjaaja sekä reikihoitaja.

Johanna on äitiysvapaalla 4.9.2023 alkaen.

Käytössä olevat tuotesarjat

Kasvohoidoissamme on käytössä luonnonkosmetiikkasarja Esse sekä suomalainen ihonhoitosarja BTB13. Myymälässämme on tarjolla myös kyseisiltä merkeiltä kotihoitoon soveltuvat tuotteet. Lisäksi löydät myymälästämme valikoiman By Raili ja Ekopharman tuotteita. Suihkurusketuksessa käytämme Iso-Britannian johtavinta rusketusbrändiä Sienna X tuotteita.

Kuvassa Essen tuotteita.

Luonnonkosmetiikkasarja Esse

Esse on vegaaninen luonnonkosmetiikkasarja, jonka tarkoituksena on palauttaa ihon mikrobiomi tasapainoiseen tilaan.

Moderni elämäntyyli heikentää mikrobiomin monipuolisuutta. Terve mikrobiomi eli kehon mikrobien kokonaisuus pitää ihoa nuorekkaana ja edistää terveyttä. Essen raaka-aineet ovat valittu tarkasti niiden vaikutuksien perusteella ihon mikrobikantaan. Essen tuotteet optimoivat ihon terveyttä hidastaen ikääntymistä pitkällä aikavälillä.

Esse on Ecocert- luomusertifioitu taaten luotettavuuden, luonnollisuuden ja ympäristöystävällisyyden. Tuotteissa on mietoja säilöntäaineita, koska säilöntäaineet tappavat mikrobeja ja säilöntäaineet eivät ole hyväksi ihon mikrobeille.

Essen tuotteista löytyy kaikille ihotyypeille sopivia kotihoitotuotteita.

Lue lisää Esse tuotesarjasta

Kuvassa BTB13 Peel ja Vitamin seerumit.

Suomalainen ihonhoitosarja BTB13

BTB13 on suomalainen tieteellinen innovaatio ja tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa.

Ihonhoitosarjan tieteellinen tehokkuus perustuu patentoituun kantasoluteknologiaan sekä luonnon aktiiviaineisiin. Tieteellinen BTB13-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). Se aktivoi ihosolujen uusiutumista ja parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

Sillä voidaan vaikuttaa monipuolisesti eri iho-ongelmiin, kuten kutinaan, kuivaan, atooppiseen, couperosa-tai akneihoon.

Seerumit ja hoitovoiteet sisältävät ihon suojausta lisääviä prebiootteja sekä ihoa kiinteyttäviä ja vahvistavia peptidejä.

Tutustu tarkemmin BTB13 sarjaan

Kuvassa By Raili tuotteita

Ehostusta kasvoille by Raili

By Raili eli kosmetologi ja meikkitaitelija Raili Hulkkosen tuotteilla loihdit kestävän meikin itsellesi. Tiesitkö, että tuotteet ovat valmistettu Suomessa?

Käytämme By Raili tuotteita ehostukseen pikameikissä. Meikki 30 min sisältää kevyen pohjustuksen, ripsivärin, kulmat, poskipunan ja huulet. Irtoripset/tupsut eivät kuulu hintaan. Meikin aikana saat myös vinkkejä tuotteiden oikeaoppiseen käyttöön.

Kuvassa Ekopharman käsivoiteita sekä kynsiöljy.

Hemmottelua käsille Ekopharmalla

Ekopharma on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on sitoutunut mm. ekologisuuteen sekä tehokkaaseen hoitotehoon.

Käytämme tällä hetkellä Ekopharman käsihoitotuotteita ja niistä pääsetkin pian nauttimaan Hemmottelua käsille -hoidossa. Se rentouttaa käsiä täydellisesti ja sisältää kuorinnan, rentouttavan hieronnan käsille ja lopuksi kynsinauhoja hoitavan tuotteen.

Kuvassa henkilö levittää rusketusainetta kintaalla.

Päivety Sienna X -tuotteilla

Sienna X on lanseerattu vuonna 2008 ja se onkin tällä hetkellä Iso-Britannian suosituin rusketusbrändi.

Sienna Xllä on pitkä tutkimus- ja kehitystyö rusketuksien parissa. Sävyvalikoima on laaja ja tuotteessa on hempeä kookoksen tuoksu. Lisäksi se sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ainesosia, kuten Q10, Aloe vera, E vitamiini ja Vihreä tee. Tuote ei sisällä parabeeneja, alkoholeja, SLS ja mineraaleja.

Hae sivustolta