Skip to content

Joogatunnit

Kehon hyvinvointi näkyy ulospäin ja tuntuu sisällä!

Lempeät joogatuntimme tukevat kokonaisvaltaista hyvää oloasi. Harmonisissa joogatiloistamme löydät paljon monipuolisia viikkotunteja ammattitaitoisten opettajien johdolla. Suo kehollesi sen kaipaamaa lempeää liikettä.

Joogatuntikategoriat

Tutustu tästä tuntikuvauksiin, osta joogakortti ja varaa paikka tunnille verkkokaupasta.

Tuntimme on jaettu kolmeen eri kategoriaan, jotta sinulle olisi helpompi valita juuri tarpeisiisi sopiva tunti. Kaikki tunnit lopetetaan loppurentoutukseen. Omaa joogamattoa ei tarvitse tuoda.

Varaa paikka joogatunnille täältä.

Elinvoimaa Palaudu ja rauhoitu Liikkuvuutta

Miten valmistautua joogatunnille?

Tutustu tuntikuvauksiin ja varaa paikka joogatunnille verkkokaupasta. Voit osallistua tunnille joogakortilla tai kertamaksulla 15 €.

Joogasalin yhteydestä löytyy pukutila, jonka ovi lukitaan tunnin ajaksi. Lisäksi sieltä löytyy vesipiste juomapullon täyttämiseen sekä suihku. Voit tarvittaessa vuokrata pyyhkeen meiltä tai ottaa oman pyyhkeen mukaan.

Pue päällesi mukavat ja joustavat vaatteet. Jos tunti on rauhallinen, suosittelemme ottamaan mukaan pitkähihaisen paidan sekä villasukat.

Voit ottaa mukaan oman joogamaton tai lainata meiltä. Kun saavut tilaan, muista kunnioittaa muiden valmistautumista joogaharjoitukseen.

Joogaharjoituksessa on tärkeintä keskittyä omaan itseensä, hengitykseen sekä omalle keholle sopiviin lempeisiin liikkeisiin.

Ota yhteyttä Osta joogakortti Varaa paikka tunnille

Hae sivustolta