Skip to content

Joogatunnit

Kehon hyvinvointi näkyy ulospäin ja tuntuu sisällä!

Lempeät joogatuntimme tukevat kokonaisvaltaista hyvää oloasi. Harmonisissa joogatiloistamme löydät paljon monipuolisia viikkotunteja ammattitaitoisten opettajien johdolla. Suo kehollesi sen kaipaamaa lempeää liikettä.

Joogatuntikategoriat

Tutustu tästä tuntikuvauksiin, osta joogakortti ja varaa paikka tunnille verkkokaupasta.

🌼 Hintahulluttelujen ajan 27.03. – 02.04.2023 tarjouksena kaikki Joogakortit! Katso hinnat verkkokaupasta. 🌼

Tuntimme on jaettu kolmeen eri kategoriaan, jotta sinulle olisi helpompi valita juuri tarpeisiisi sopiva tunti. Kaikki tunnit lopetetaan loppurentoutukseen.

Elinvoimaa Palaudu ja rauhoitu Liikkuvuutta

Miten valmistautua joogatunnille?

Tutustu tuntikuvauksiin ja varaa paikka joogatunnille verkkokaupasta. Voit osallistua tunnille joogakortilla tai kertamaksulla 17 €. Kerran kuussa järjestettävien erikoispitkien teematuntien hinta on 49 € ja paikan tunnille voit varata täältä.

Pue päällesi mukavat ja joustavat vaatteet. Jos tunti on rauhallinen, suosittelemme ottamaan mukaan pitkähihaisen paidan sekä villasukat.

Voit ottaa mukaan oman joogamaton tai lainata meiltä. Kun saavut tilaan, muista kunnioittaa muiden valmistautumista joogaharjoitukseen.

Joogaharjoituksessa on tärkeintä keskittyä omaan itseensä, hengitykseen sekä omalle keholle sopiviin lempeisiin liikkeisiin.

Ota yhteyttä Osta joogakortti Varaa paikka tunnille Tutustu teematunteihin

Hae sivustolta