Skip to content

Arvoisat asiakkaamme!

Vallitsevaan koronavirus­ti­lan­teeseen sekä Suomen hallituksen 17.3. antamaan suositukseen liittyen Flamingo Spa Kylpylä sulkee ovensa toistaiseksi ke 18.3.2020 alkaen.

Lue tiedote

Liput ja hinnat

Hinnasto vesipuisto

Sesonkia ovat talvilomaviikot 8-9, syyslomaviikot 42-43 ja jouluviikot 25.12.-6.1. sekä erikseen ilmoitettavat pyhäpäivät.

arkihinnat
la-su, sekä sesonkihinnat, viikot 8 ja 9
Junnulippu

3-13v lapset. Huom! 3-9v ja uimataidottomat lapset vain aikuisen seurassa vesipuistoon. Alle 3v 0 €.

10 €
14 €
Päivälippu

14v täyttäneet ja aikuiset.

18 €
24 €
Perhelippu

2 aikuista ja 2 lasta (3-13v).

50 €
68 €
Lisälippu lapselle

Lisälippu 3-13 vuotiaalle perhelipun yhteydessä.

10 €
10 €
Etuhinnat ma-pe klo 10-15*

*Seniori 60v+, työtön, eläkeläinen, varusmies, opiskelija. Etuhinnat eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

12 €

Hinnasto Aikuisten sauna- ja hoitolamaailma (K18)

Sesonkihinnat eivät koske aikuisten sauna- ja hoitolamaailmaa

Ma–Pe
La–Su
Flamingo Spa kylpylän päivälippu

Sisältää myös vesipuiston käytön.

29 €
39 €
Etuhinnat klo 10 - 15 *

Seniori 60v+, työtön, eläkeläinen, varusmies, opiskelija.

12 €

Hinnasto Naurusaari

 

0-3v.
Yli 4v.
Ranneke

Täysi-ikäiset huoltajat leikkivät lasten mukana ilmaiseksi. Maksavan sisaruksen kanssa alle 1V veloituksetta. Naurusaaren ranneke on aina voimassa koko päivän, leikin lomassa voi käydä muualla, vaikka Flamingon viihdekeskuksessa, ja palata takaisin Naurusaareen leikkimään.

6€
12€

* Etuhinnat

Etuhinta Vesipuistoon ja Spa kylpylään on 12€. Saavuttava ma-pe klo 10-15 välillä, ei rajoitusta oleskeluajassa. Etuhintaan oikeutettuja ovat:

 • Seniori 60 v+
 • Työtön
 • Eläkeläinen
 • Varusmies
 • Opiskelija

Varaudu todistamaan oikeutesi kaikkiin etuhintoihin.

Erityistä tukea tarvitsevan henkilön avustaja veloituksetta. Avustajaksi luetaan liikuntarajoitteisen, autistisen, kehitys-, kuulo- tai näkövammaisen henkilön avustaja. Yksi avustaja / avustettava.

Liikuntarajoitteisen henkilön osalta on huomioitava, että hygieniasyistä ei oman pyörätuolin – kuten ei myöskään lastenrattaiden, rollaattoreiden tai vastaavien apuvälineiden – tuominen tiloihimme ole mahdollista. Huomioithan, että tämä koskee myös Spa-hoitolaamme. Flamingo Spassa on varattavissa kaksi normaalikokoista suihkupyörätuolia veloituksetta.

Nämä edut eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Etuhinnat ovat voimassa maanantaista perjantaihin myös sesonkiviikoilla.

Naurusaaren kuukausiranneke

 • 1-3v. 25€
 • Yli 4v. 45€

Muut tuotteet

 • Pyyhevuokra 5 €
 • Kylpytakin vuokra 10 €
 • Uima-asun vuokra 10 €
 • Kylpytossut 4 €
 • Kertakäyttöinen uimavaippa lapselle 2 €

Ryhmäliikunta, kertakäynti 8€. Ei käyttöoikeutta muihin palveluihin. Oleskeluaika maksimissaan 1,5h liikuntaa, suihkua ja pukeutumista varten.

Ryhmäliikuntalisä sisäänpääsymaksun lunastaneelle 4€, Vesipuiston iltajumppiin ja Spa Kylpylän saunajoogaan ja -pilatekseen.

Upgrade

Haluatko sittekin aikuisten puolelle? Käy päivittämässä rannekkeesi aikuisten kylpylän rannekkeeseen Spa Cafe allasravintolassa ma-pe 11€ ja la-su 15€.

Hae sivustolta