Skip to content

Liput ja hinnat

Viranomaispäätöksen mukaisesti Flamingo Spa on suljettuna toistaiseksi.

Hinnasto vesipuisto

Vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen toivomme sinun ostavan ja varaavan lippusi ennakkoon verkkokaupastamme.

Asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi rajoitamme edelleen asiakasmääriä. Tästä johtuen edellytämme PE, LA ja sesonkipäivinä paikkavarausta ennakkoon. Henkilömäärärajoitusten vuoksi uintiaika on rajoitettu neljään tuntiin.

1.9.2020 lähtien voimassa olevat hinnat (ma-pe) sekä (la-su) löydät tältä sivulta. Sesonkihinnat ovat voimassa la-su & Joulu- ja syyslomalla sekä hiihtolomaviikolla 8-9  (20.2.-7.3.)

Olemme luopuneet kertakäyttöisten laudeliinojen käytöstä. Vastaanotossamme on myynnissä kotimaisia pellavasta tehtyjä laudeliinoja.

Ma-Pe
La-Su & sesonki (viikot 8-9, 42 sekä joululoma)
Junnulippu

3-13v lapset. Huom! 3-9v ja uimataidottomat lapset vain aikuisen seurassa vesipuistoon. Alle 3v 0 €.

10 €
15 €
Kertalippu

14v täyttäneet ja aikuiset.

20 €
25 €
Perhelippu (2+2)

Perhelippu sisältää 2 aik + 2 lapsen (3-13 v.) sisäänpääsyn Vesipuistoon.

50 €
70 €
Etuhinta (ma-pe klo 12-15)*

*Seniori 60v+, työtön, eläkeläinen, varusmies, opiskelija. Etuhinnat eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. (Lippu ostetaan vastaanotosta paikan päältä. Oikeus etuhintaiseen lippuun todennetaan kassalla lipun käytön yhteydessä) Opiskelijalla on oltava esittää voimassa oleva opiskelijakortti.

10 €
(ei voimassa la-su)
Ma - To viimeisen tunnin lippu - 50%

Viimeisen tunnin lippu, ostettaessa paikan päältä Ma - To klo 18.30, uintiaika päättyy 30min ennen sulkemista.
Ei voimassa sesonkeina, ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Hinnasto Aikuisten sauna- ja hoitolamaailma (K18)

Huomioithan, että alue on K-18. Vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen toivomme sinun ostavan lippusi ennakkoon verkkokaupastamme.

Asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi rajoitamme edelleen asiakasmääriä. Tästä johtuen toivomme sinun varaavan paikkasi etukäteen verkossa erityisesti, jos olet tulossa perjantai-iltana tai lauantaina. Henkilömäärärajoitusten vuoksi uintiaika on rajoitettu neljään tuntiin.

Aikuisten sauna- ja hoitolamaailman lipulla pääset molemmille puolille (vesipuisto ja aikuisten puoli).

Olemme luopuneet kertakäyttöisten laudeliinojen käytöstä. Vastaanotossamme on myynnissä kotimaisia pellavasta tehtyjä laudeliinoja.

Su-Pe
La
Aikuisten Sauna- ja hoitolamaailman kertalippu
29 €
39 €
Etuhinta (voimassa ma-pe klo 12-15) *

*Seniori 60v+, työtön, eläkeläinen, varusmies, opiskelija. Etuhinnat eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Lippu ostetaan vastaanotosta paikan päältä. (Oikeus etuhintaiseen lippuun todennetaan kassalla lipun käytön yhteydessä.) Opiskelijalla on oltava esittää voimassa oleva opiskelijakortti.

15 €
(ei voimassa la-su)
Ma - To viimeisen tunnin lippu - 50%

Viimeisen tunnin lippu, ostettaessa paikan päältä Ma - To klo 18.30, uintiaika päättyy 30min ennen sulkemista.
Ei voimassa sesonkeina, ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Hinnasto Naurusaari

 

ma-pe
la-su
Ranneke (ostetaan paikan päällä)

HUOM! Naurusaari on suljettu 21.12.2020 alkaen toistaiseksi.

Täysi-ikäiset huoltajat leikkivät lasten mukana ilmaiseksi. Maksavan sisaruksen kanssa alle 1v veloituksetta. Naurusaaren ranneke on voimassa yhden leikkierran ajan.

Huomioithan, että nykyisessä poikkeustilanteessa joudumme rajoittamaan kerralla sisällä olevien asiakkaiden määrää. Varauduthan mahdolliseen odotukseen.
Ettehän tule leikkimään puolikuntoisena tai sairaana.

8 €
10 €

* Etuhinnat

Katso tarkemmat tiedot yllä olevasta hinnastosta.

Etuhintaan oikeutettuja ovat:

 • Seniori 60 v+
 • Työtön
 • Eläkeläinen
 • Varusmies
 • Opiskelija

Varaudu todistamaan oikeutesi kaikkiin etuhintoihin. Opiskelijalla on oltava esittää voimassa oleva opiskelijakortti.

Erityistä tukea tarvitsevan henkilön avustaja veloituksetta. Avustajaksi luetaan liikuntarajoitteisen, autistisen, kehitys-, kuulo- tai näkövammaisen henkilön avustaja. Yksi avustaja / avustettava.

Liikuntarajoitteisen henkilön osalta on huomioitava, että hygieniasyistä ei oman pyörätuolin – kuten ei myöskään lastenrattaiden, rollaattoreiden tai vastaavien apuvälineiden – tuominen tiloihimme ole mahdollista. Huomioithan, että tämä koskee myös Spa-hoitolaamme. Flamingo Spassa on varattavissa kaksi normaalikokoista suihkupyörätuolia veloituksetta.

Nämä edut eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Etuhinnat ovat voimassa maanantaista perjantaihin myös sesonkiviikoilla.

Muut tuotteet

 • Pyyhevuokra 5 €
 • Kylpytakin vuokra 10 €
 • Uima-asun vuokra 10 €
 • Laudeliina pellava 5 €
 • Kylpytossut 4 €
 • Kertakäyttöinen uimavaippa lapselle 2 €

Ryhmäliikunta, kertakäynti 10 €. Ei käyttöoikeutta muihin palveluihin. Oleskeluaika maksimissaan 1,5h liikuntaa, suihkua ja pukeutumista varten.

Upgrade

Poikkeustilanteessa joudumme rajoittamaan molemmilla puolilla sisällä olevia asiakasmääriä. Poikkaustilanteen ajan upgrade ei ole mahdollista Kylpylän sisällä. Mikäli haluat vaihtaa vesipuistolippusi aikuisten puolen (k18) lippuun, tämä tapahtuu palaamalla vastaanottoon.

Arvoisat asiakkaamme!

Aiemman koronasulun ja kesäkuun aikana umpeutuneiden lahjakorttien jatkoaika päättyi 30.11.2020. Niitä emme jatkaa enää. 

Lue lisää ja osta lippu

Onko sinulla jo lippu

Hae sivustolta