Skip to content

Arvoisat asiakkaamme!

Koronasulun sekä kesäkuun aikana umpeutuneiden lahjakorttien käyttöaikaa on jatkettu automaattisesti marraskuun loppuun 30.11.2020 asti. Tätä varten sinun ei tarvitse olla erikseen yhteydessä. Mammuttietukupongit, ennakkoliput, prepaidit ja vapaaliput ovat käytettävissä automaattisesti 30.9.2020 asti. Voit käyttää tähän asti lippusi ilman erillistä yhteydenottoa.

Lue lisää ja osta lippu

Onko sinulla jo lippu

Liput ja hinnat

Hinnasto vesipuisto

Vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen olemme siirtyneet ennakkolippujen myyntiin. Toistaiseksi voimassa olevat lippujen hinnat (ma-su) löydät tältä sivulta.
Olemme luopuneet kertakäyttöisten laudeliinojen käytöstä. Vastaanotossamme on myynnissä kotimaisia pellavasta tehtyjä laudeliinoja.
hinnasto ma-su
Liput ostetaan verkkokaupasta. Samalla varataan päivämäärä ja kellonaika käynnille.
Junnulippu

3-13v lapset. Huom! 3-9v ja uimataidottomat lapset vain aikuisen seurassa vesipuistoon. Alle 3v 0 €.

12 €
Kertalippu

14v täyttäneet ja aikuiset.

20 €
Etuhinta (ma-su)*

*Seniori 60v+, työtön, eläkeläinen, varusmies, opiskelija. Etuhinnat eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. (oikeus etuhintaiseen lippuun todennetaan kassalla lipun käytön yhteydessä)

12 €

Hinnasto Aikuisten sauna- ja hoitolamaailma (K18)

Huomioithan, että alue on K-18. Aikuisten sauna- ja hoitolamaailman lipulla pääset molemmille puolille. Olemme luopuneet kertakäyttöisten laudeliinojen käytöstä. Vastaanotossamme on myynnissä kotimaisia pellavasta tehtyjä laudeliinoja.

Hinnasto ma-su
Liput ostetaan verkkokaupasta. Samalla varataan päivämäärä ja kellonaika käynnille.
Flamingo Spa kylpylän päivälippu (ma-su)
29 €
Etuhinta (voimassa ma-to) *

*Seniori 60v+, työtön, eläkeläinen, varusmies, opiskelija. Etuhinnat eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Lippu ostetaan vastaanotosta paikan päältä, paikka varataan verkkokaupan varausjärjestelmän kautta. (oikeus etuhintaiseen lippuun todennetaan kassalla lipun käytön yhteydessä)

12€

Hinnasto Naurusaari

 

0-3v.
Yli 4v.
Ranneke (ostetaan paikan päällä)

Täysi-ikäiset huoltajat leikkivät lasten mukana ilmaiseksi. Maksavan sisaruksen kanssa alle 1v veloituksetta. Naurusaaren ranneke on aina voimassa koko päivän, leikin lomassa voi käydä muualla, vaikka Flamingon viihdekeskuksessa, ja palata takaisin Naurusaareen leikkimään.
HUOM!
Huomioithan, että nykyisessä poikkeustilanteessa joudumme rajoittamaan kerralla sisällä olevien asiakkaiden määrää. Varauduthan mahdolliseen odotukseen.
Ettehän tule leikkimään puolikuntoisena tai sairaana.

6€
12€

* Etuhinnat

Katso tarkemmat tiedot yllä olevasta hinnastosta.

Etuhintaan oikeutettuja ovat:

 • Seniori 60 v+
 • Työtön
 • Eläkeläinen
 • Varusmies
 • Opiskelija

Varaudu todistamaan oikeutesi kaikkiin etuhintoihin.

Erityistä tukea tarvitsevan henkilön avustaja veloituksetta. Avustajaksi luetaan liikuntarajoitteisen, autistisen, kehitys-, kuulo- tai näkövammaisen henkilön avustaja. Yksi avustaja / avustettava.

Liikuntarajoitteisen henkilön osalta on huomioitava, että hygieniasyistä ei oman pyörätuolin – kuten ei myöskään lastenrattaiden, rollaattoreiden tai vastaavien apuvälineiden – tuominen tiloihimme ole mahdollista. Huomioithan, että tämä koskee myös Spa-hoitolaamme. Flamingo Spassa on varattavissa kaksi normaalikokoista suihkupyörätuolia veloituksetta.

Nämä edut eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Etuhinnat ovat voimassa maanantaista perjantaihin myös sesonkiviikoilla.

Naurusaaren kuukausiranneke

 • 1-3v. 25€
 • Yli 4v. 45€

Muut tuotteet

 • Pyyhevuokra 5 €
 • Kylpytakin vuokra 10 €
 • Uima-asun vuokra 10 €
 • Laudeliina pellava 5 €
 • Kylpytossut 4 €
 • Kertakäyttöinen uimavaippa lapselle 2 €

Ryhmäliikunta, kertakäynti 8€. Ei käyttöoikeutta muihin palveluihin. Oleskeluaika maksimissaan 1,5h liikuntaa, suihkua ja pukeutumista varten.

Ryhmäliikuntalisä sisäänpääsymaksun lunastaneelle 4€, Vesipuiston iltajumppiin ja Spa Kylpylän saunajoogaan ja -pilatekseen.

Upgrade

Poikkeustilanteessa joudumme rajoittamaan molemmilla puolilla sisällä olevia asiakasmääriä. Poikkaustilanteen ajan lippu ostetaan vain koko perheen vesipuiston tai aikusten sauna- ja hoitolamaailman puolelle.

Hae sivustolta