Skip to content

Liput ja hinnat

Tältä sivustolta löydät lippujen hinnat Flamingo Spa Kylpylän koko perheen Vesipuistoon, Aikuisten kylpylään sekä lasten sisäseikkailupuisto Naurusaareen. Asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi, rajoitamme edelleen asiakasmääriä. Tästä johtuen teethän paikkavarauksen ennakkoon verkkokaupassamme. Henkilömäärärajoitusten vuoksi uintiaika on rajoitettu neljään tuntiin.

Vähentääksemme jätteen määrää, olemme luopuneet kertakäyttöisten laudeliinojen käytöstä. Vastaanotossamme on myynnissä kotimaisia pellavasta tehtyjä laudeliinoja.

Hinnasto Vesipuisto Hinnasto Aikuisten kylpylä

Vesipuisto

Vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen toivomme sinun ostavan ja varaavan lippusi ennakkoon verkkokaupastamme. Henkilömäärärajoitusten vuoksi uintiaika on rajoitettu neljään tuntiin.

La-Su hinnat ovat voimassa myös koulujen loma-ajalla hiihtolomaviikoilla 8-9, syyslomaviikolla 42 sekä joululomalla.

Ma-Pe
La-Su & koulujen loma-ajat: viikot 8-9, 42 sekä joululoma
Junnulippu

3-13v lapset. Huom! 3-9v ja uimataidottomat lapset vain aikuisen seurassa vesipuistoon. Alle 3v 0 €.

10 €
15 €
Kertalippu

14v täyttäneet ja aikuiset.

20 €
25 €
Perhelippu (2+2)

Perhelippu sisältää 2 aik + 2 lapsen (3-13 v.) sisäänpääsyn Vesipuistoon.

50 €
70 €
Etuhinta (ma-pe klo 10-15)*

*Seniori 60v+, työtön, eläkeläinen, varusmies, opiskelija. Etuhinnat eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. (Lippu ostetaan vastaanotosta paikan päältä. Oikeus etuhintaiseen lippuun todennetaan kassalla lipun käytön yhteydessä) Opiskelijalla on oltava esittää voimassa oleva opiskelijakortti.

10 €
(ei voimassa la-su)
Ma - To viimeisen tunnin lippu - 50%

Viimeisen tunnin lippu, ostettaessa paikan päältä Ma - To klo 18.30, uintiaika päättyy 30min ennen sulkemista.
Ei voimassa sesonkeina, ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Aikuisten kylpylä (K18)

Huomioithan, että ikäraja Aikuisten kylpylään on 18 vuotta. Varauduthan todistamaan ikäsi vastaanotossamme.  Aikuisten kylpylä lipulla pääset molemmille puolille eli myös koko perheen Vesipuistoon. Vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen toivomme sinun ostavan ja varaavan lippusi ennakkoon verkkokaupastamme. Henkilömäärärajoitusten vuoksi uintiaika on rajoitettu neljään tuntiin.

Su-To
Pe-La
Aikuisten Kylpylän kertalippu
29 €
39 €
Etuhinta (voimassa ma-pe klo 10-15) *

*Seniori 60v+, työtön, eläkeläinen, varusmies, opiskelija. Etuhinnat eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Lippu ostetaan vastaanotosta paikan päältä. Oikeus etuhintaiseen lippuun todennetaan kassalla lipun käytön yhteydessä. Opiskelijalla on oltava esittää voimassa oleva opiskelijakortti.

15 €
(ei voimassa la-su)
Ma - To viimeisen tunnin lippu - 50%

Viimeisen tunnin lippu, ostettaessa paikan päältä Ma - To klo 18.30, uintiaika päättyy 30min ennen sulkemista.
Ei voimassa sesonkeina, ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Naurusaari

Huomioithan, että nykyisessä poikkeustilanteessa joudumme rajoittamaan kerralla sisällä olevien asiakkaiden määrää. Varauduthan mahdolliseen odotukseen. Ettehän tule leikkimään puolikuntoisena tai sairaana.

Arkipäivät
La-Su ja pyhäpäivät
Ranneke

Täysi-ikäiset huoltajat leikkivät lasten mukana ilmaiseksi. Maksavan sisaruksen kanssa alle 1v veloituksetta. Naurusaaren ranneke on voimassa yhden leikkikerran ajan.

8 €
10 €

* Etuhinnat

Katso tarkemmat tiedot yllä olevasta hinnastosta.

Etuhintaan oikeutettuja ovat:

 • Seniori 60 v+
 • Työtön
 • Eläkeläinen
 • Varusmies
 • Opiskelija

Varaudu todistamaan oikeutesi kaikkiin etuhintoihin. Opiskelijalla on oltava esittää voimassa oleva opiskelijakortti.

Erityistä tukea tarvitsevan henkilön avustaja veloituksetta. Avustajaksi luetaan liikuntarajoitteisen, autistisen, kehitys-, kuulo- tai näkövammaisen henkilön avustaja. Yksi avustaja / avustettava.

Liikuntarajoitteisen henkilön osalta on huomioitava, että hygieniasyistä ei oman pyörätuolin – kuten ei myöskään lastenrattaiden, rollaattoreiden tai vastaavien apuvälineiden – tuominen tiloihimme ole mahdollista. Huomioithan, että tämä koskee myös Spa-hoitolaamme. Flamingo Spassa on varattavissa kaksi normaalikokoista suihkupyörätuolia veloituksetta.

Nämä edut eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Etuhinnat ovat voimassa maanantaista perjantaihin myös sesonkiviikoilla.

Muut tuotteet

 • Pyyhevuokra 5 €
 • Kylpytakin vuokra 10 €
 • Uima-asun vuokra 10 €
 • Laudeliina pellava 5 €
 • Kylpytossut 4 €
 • Kertakäyttöinen uimavaippa lapselle 2 €

Ryhmäliikunta, kertakäynti 10 €. Ei käyttöoikeutta muihin palveluihin. Oleskeluaika maksimissaan 1,5h liikuntaa, suihkua ja pukeutumista varten.

Upgrade

Poikkeustilanteessa joudumme rajoittamaan molemmilla puolilla sisällä olevia asiakasmääriä. Poikkaustilanteen ajan upgrade ei ole mahdollista Kylpylän sisällä. Mikäli haluat vaihtaa vesipuistolippusi aikuisten puolen (k18) lippuun, tämä tapahtuu palaamalla vastaanottoon.

Hae sivustolta