Skip to content

Arvoisat asiakkaamme!

Koronasulun sekä kesäkuun aikana umpeutuneiden lahjakorttien käyttöaikaa on jatkettu automaattisesti marraskuun loppuun 30.11.2020 asti. Tätä varten sinun ei tarvitse olla erikseen yhteydessä. Mammuttietukupongit, ennakkoliput, prepaidit ja vapaaliput ovat käytettävissä automaattisesti 30.9.2020 asti. Voit käyttää tähän asti lippusi ilman erillistä yhteydenottoa.

Lue lisää ja osta lippu

Onko sinulla jo lippu

Liput ja hinnat

Hinnasto vesipuisto

Vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen toivomme sinun ostavan lippusi ennakkoon verkkokaupastamme.
Asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi rajoitamme edelleen asiakasmääriä. Tästä johtuen toivomme sinun myös varaavan paikkasi etukäteen verkossa erityisesti, jos olet tulossa lauantaina.
1.9. voimassa olevat hinnat (ma-pe) sekä (la-su) löydät tältä sivulta. Sesonkihinnat ovat voimassa la-su & viikko 42 sekä 26.12 – 6.1. ja viikot 8-9.
Olemme luopuneet kertakäyttöisten laudeliinojen käytöstä. Vastaanotossamme on myynnissä kotimaisia pellavasta tehtyjä laudeliinoja.
ma-pe
la-su & sesonki
Junnulippu

3-13v lapset. Huom! 3-9v ja uimataidottomat lapset vain aikuisen seurassa vesipuistoon. Alle 3v 0 €.

10 €
15€
Kertalippu

14v täyttäneet ja aikuiset.

20 €
25€
Etuhinta (ma-pe klo 10-15)*

*Seniori 60v+, työtön, eläkeläinen, varusmies, opiskelija. Etuhinnat eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. (Lippu ostetaan vastaanotosta paikan päältä. Oikeus etuhintaiseen lippuun todennetaan kassalla lipun käytön yhteydessä)

12 €
(ei voimassa)

Hinnasto Aikuisten sauna- ja hoitolamaailma (K18)

Huomioithan, että alue on K-18. Vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen toivomme sinun ostavan lippusi ennakkoon verkkokaupastamme.

Asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi rajoitamme edelleen asiakasmääriä. Tästä johtuen toivomme sinun varaavan paikkasi etukäteen verkossa erityisesti, jos olet tulossa perjantai-iltana tai lauantaina.

Aikuisten sauna- ja hoitolamaailman lipulla pääset molemmille puolille (vesipuisto ja aikuisten puoli).

Olemme luopuneet kertakäyttöisten laudeliinojen käytöstä. Vastaanotossamme on myynnissä kotimaisia pellavasta tehtyjä laudeliinoja.

ma-pe (voimassa toistaiseksi)
la-su kesähinta voimassa 30.9. asti (norm. 39€)
Flamingo Spa Sauna- ja hoitolamaailman kertalippu
29 €
29 €
Etuhinta (voimassa ma-pe klo 10-15) *

*Seniori 60v+, työtön, eläkeläinen, varusmies, opiskelija. Etuhinnat eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Lippu ostetaan vastaanotosta paikan päältä. (Oikeus etuhintaiseen lippuun todennetaan kassalla lipun käytön yhteydessä.)

12€
(ei voimassa)

Hinnasto Naurusaari

 

ma-pe
la-su
Ranneke (ostetaan paikan päällä)

Täysi-ikäiset huoltajat leikkivät lasten mukana ilmaiseksi. Maksavan sisaruksen kanssa alle 1v veloituksetta. Naurusaaren ranneke on voimassa yhden leikkierran ajan.
HUOM!
Huomioithan, että nykyisessä poikkeustilanteessa joudumme rajoittamaan kerralla sisällä olevien asiakkaiden määrää. Varauduthan mahdolliseen odotukseen.
Ettehän tule leikkimään puolikuntoisena tai sairaana.

8 €
10 €

* Etuhinnat

Katso tarkemmat tiedot yllä olevasta hinnastosta.

Etuhintaan oikeutettuja ovat:

 • Seniori 60 v+
 • Työtön
 • Eläkeläinen
 • Varusmies
 • Opiskelija

Varaudu todistamaan oikeutesi kaikkiin etuhintoihin.

Erityistä tukea tarvitsevan henkilön avustaja veloituksetta. Avustajaksi luetaan liikuntarajoitteisen, autistisen, kehitys-, kuulo- tai näkövammaisen henkilön avustaja. Yksi avustaja / avustettava.

Liikuntarajoitteisen henkilön osalta on huomioitava, että hygieniasyistä ei oman pyörätuolin – kuten ei myöskään lastenrattaiden, rollaattoreiden tai vastaavien apuvälineiden – tuominen tiloihimme ole mahdollista. Huomioithan, että tämä koskee myös Spa-hoitolaamme. Flamingo Spassa on varattavissa kaksi normaalikokoista suihkupyörätuolia veloituksetta.

Nämä edut eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Etuhinnat ovat voimassa maanantaista perjantaihin myös sesonkiviikoilla.

Muut tuotteet

 • Pyyhevuokra 5 €
 • Kylpytakin vuokra 10 €
 • Uima-asun vuokra 10 €
 • Laudeliina pellava 5 €
 • Kylpytossut 4 €
 • Kertakäyttöinen uimavaippa lapselle 2 €

Ryhmäliikunta, kertakäynti 10 €. Ei käyttöoikeutta muihin palveluihin. Oleskeluaika maksimissaan 1,5h liikuntaa, suihkua ja pukeutumista varten.

Upgrade

Poikkeustilanteessa joudumme rajoittamaan molemmilla puolilla sisällä olevia asiakasmääriä. Poikkaustilanteen ajan upgrade ei ole mahdollista Kylpylän sisällä. Mikäli haluat vaihtaa vesipuistolippusi aikuisten puolen (k18) lippuun, tämä tapahtuu palaamalla vastaanottoon.

Hae sivustolta