Skip to content

Liput ja hinnat

Tältä sivustolta löydät lippujen hinnat Flamingo Spa Kylpylän koko perheen Vesipuistoon, Aikuisten kylpylään sekä lasten sisäseikkailupuisto Naurusaareen. Asiakkaidemme turvallisuuden vuoksi, rajoitamme edelleen asiakasmääriä. Paikkavaraus tulee edelleen tehdä viikonlopulle verkkokaupassamme. Vesipuistossa tämä tarkoittaa la-su ja syyslomaa viikko 42 sekä aikuisten kylpylässä pe-su päiviä. Henkilömäärärajoitusten vuoksi uintiaika on rajoitettu neljään tuntiin.

Hinnasto Vesipuisto Hinnasto Aikuisten kylpylä

Vesipuisto

Vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen toivomme sinun ostavan ja varaavan lippusi viikonlopulle la-su ennakkoon verkkokaupastamme. Arkipäiviin ei tarvitse tehdä erillistä paikkavarausta. Henkilömäärärajoitusten vuoksi uintiaika on rajoitettu neljään tuntiin. Yliajasta veloitamme 5€ / alkava tunti.

La-Su hinnat ovat voimassa myös koulujen loma-ajalla hiihtolomaviikoilla 8-9, syyslomaviikolla 42 sekä joululomalla.

Ma-Pe
La-Su & koulujen loma-ajat: viikot 8-9, 42 sekä joululoma
Junnulippu 3-13 vuotiaat

Alle 10 vuotiaat ja uimataidottomat lapset vain aikuisen seurassa Vesipuistoon. Suosittelemme, että jokaista uimataidotonta lasta kohti olisi yksi huoltaja paikalla. Alle 3v 0 €.

10 €
15 €
Kertalippu

14v täyttäneet ja aikuiset.

20 €
25 €
Perhelippu (2+2)

Perhelippu sisältää 2 aik + 2 lapsen (3-13 v.) sisäänpääsyn Vesipuistoon.

50 €
70 €
Etuhinta*

*Seniori 60v+, työtön, eläkeläinen, varusmies, opiskelija, hoitovapaalla oleva. Etuhinnat eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Oikeus etuhintaiseen lippuun todennetaan kassalla lipun käytön yhteydessä. Lue lisää alhaalta.

klo 10-15.00 10 €
ei voimassa la-su
Ma - To viimeisen tunnin lippu - 50%

Viimeisen tunnin lippu, ostettaessa paikan päältä Ma - To klo 18.30, uintiaika päättyy 30min ennen sulkemista.
Ei voimassa sesonkeina, ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Aikuisten kylpylä (K18)

Huomioithan, että ikäraja Aikuisten kylpylään on 18 vuotta. Varauduthan todistamaan ikäsi vastaanotossamme.  Aikuisten kylpylä lipulla pääset molemmille puolille eli myös koko perheen Vesipuistoon. Vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen toivomme sinun ostavan ja varaavan lippusi viikonlopulle pe-su ennakkoon verkkokaupastamme. Arkipäiviin ei tarvitse tehdä paikkavarausta. Henkilömäärärajoitusten vuoksi uintiaika on rajoitettu neljään tuntiin. Yliajasta veloitamme 5€ / alkava tunti.

Su-To
Pe-La
Aikuisten Kylpylän kertalippu

K18. Varauduthan todistamaan ikäsi vastaanotossamme.

29 €
39 €
Etuhinta*

*Seniori 60v+, työtön, eläkeläinen, varusmies, opiskelija, hoitovapaalla oleva. Etuhinnat eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Lippu ostetaan vastaanotosta paikan päältä. Oikeus etuhintaiseen lippuun todennetaan kassalla lipun käytön yhteydessä. Opiskelijalla on oltava esittää voimassa oleva opiskelijakortti. Lue lisää alhaalta.

ma-pe klo 10-15.00 15 €
ei voimassa la-su
Ma - To viimeisen tunnin lippu - 50%

Viimeisen tunnin lippu, ostettaessa paikan päältä Ma - To klo 18.30, uintiaika päättyy 30min ennen sulkemista.
Ei voimassa sesonkeina, ei ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin.

Naurusaari

Huomioithan, että nykyisessä poikkeustilanteessa joudumme rajoittamaan kerralla sisällä olevien asiakkaiden määrää. Varauduthan mahdolliseen odotukseen. Ettehän tule leikkimään puolikuntoisena tai sairaana.

Arkipäivät
La-Su ja pyhäpäivät
Ranneke

Täysi-ikäiset huoltajat leikkivät lasten mukana ilmaiseksi. Maksavan sisaruksen kanssa alle 1v veloituksetta. Naurusaaren ranneke on voimassa yhden leikkikerran ajan.

8 €
10 €

* Etuhinnat

Katso tarkemmat tiedot yllä olevasta hinnastosta.

Etuhintaan oikeutettuja ovat:

 • Seniori +60 v
 • Työtön
 • Eläkeläinen
 • Varusmies
 • Opiskelija
 • Hoitovapaalla oleva

Varaudu todistamaan oikeutesi kaikkiin etuhintoihin. Opiskelijalla on oltava esittää voimassa oleva opiskelijakortti.

Erityistä tukea tarvitsevan henkilön avustaja veloituksetta. Avustajaksi luetaan liikuntarajoitteisen, autistisen, kehitys-, kuulo- tai näkövammaisen henkilön avustaja. Yksi avustaja / avustettava.

Liikuntarajoitteisen henkilön osalta on huomioitava, että hygieniasyistä ei oman pyörätuolin – kuten ei myöskään lastenrattaiden, rollaattoreiden tai vastaavien apuvälineiden – tuominen tiloihimme ole mahdollista. Huomioithan, että tämä koskee myös Spa-hoitolaamme. Flamingo Spassa on varattavissa kaksi normaalikokoista suihkupyörätuolia veloituksetta.

Nämä edut eivät ole yhdistettävissä muihin alennuksiin tai tarjouksiin. Etuhinnat ovat voimassa maanantaista perjantaihin myös sesonkiviikoilla.

Muut tuotteet

 • Pyyhevuokra 5 €
 • Kylpytakin vuokra 10 €
 • Uima-asun vuokra 10 €
 • Laudeliina pellava 5 €
 • Kylpytossut 4 €
 • Kertakäyttöinen uimavaippa lapselle 2 €

Ryhmäliikunta, kertakäynti 10 €. Ei käyttöoikeutta muihin palveluihin. Oleskeluaika maksimissaan 1,5h liikuntaa, suihkua ja pukeutumista varten.

Upgrade

Poikkeustilanteessa joudumme rajoittamaan molemmilla puolilla sisällä olevia asiakasmääriä. Poikkaustilanteen ajan upgrade ei ole mahdollista Kylpylän sisällä. Mikäli haluat vaihtaa vesipuistolippusi aikuisten puolen (k18) lippuun, tämä tapahtuu palaamalla vastaanottoon.

Hae sivustolta