Skip to content

Tervetuloa liikkumaan monipuolisesti

Meillä pääset liikkumaan monipuolisesti joka päivä. Tropiikinlämpöisessä vedessä tai lihaksia rentouttavan saunan lämmössä, vauhdikkaissa liukumäissä tai huimassa hyppyaltaassa.

Liikuntakalenteristamme löydät lajit allasnyrkkeilystä saunajoogaan, lempeästä vesiliikunnasta allaspyöräilyyn ja merenneitouintiin. Meiltä löydät monipuoliset mahdollisuudet myös omatoimiselle liikunnalle.

10

Ryhmäliikunnat

Voit osallistua ryhmäliikuntoihin pelkällä tunnin hinnalla, tai jäädä nauttimaan Flamingo Spa Kylpylän lämmöstä pidemmäksikin aikaa.

Arkiaamujen lempeä vesijumppa sekä mahdollisuus vesijuoksuun hyppyaltaalla kuuluvat pääsylipun hintaan. Samoin omatoiminen Hydrohex -allastreeni sekä aikuisten puolella Hyvän olon saunan omatoiminen saunajooga.

Vesijumppa ja mahdollisuus allasjuoksuun ti ja to klo 10.30-11.30 sesonkeja ja koulujen loma-aikoja lukuunottamatta.

(kuva Hydrohex)

Tutustu ja varaa
alk.
95

Uimakoulut

Flamingo Span lämpimissä vesissä on hauskaa ja turvallista opetella uimaan! Erilaisia uimakouluja meiltä löytyy 4-11 vuotiaille lapsille. Tarvittaessa järjestämme myös yksityisopetusta niin lapsille kuin aikuisillekin.

Tutustu uimakouluihin
Alk.
25

Merenneitouinti

Flamingo Span lämpimissä vesissä pääset myös kokeilemaan Suomeen viimevuosina rantautunutta merenneitouintia! Merenneitouinti sopii kaikille uimataitoisille iästä ja kunnosta riippumatta. Voit osallistua omalla pyrstöllä tai lainata sitä meiltä.

Tutustu

Hae sivustolta