Skip to content

Kauneudenhoitopalvelut

Ajattelemme, että kauneus lähtee sisältäpäin, mutta kauneudenhoitopalveluilla voidaan tukea luonnollista kukoistustasi.

Meiltä löydät kaikki monipuoliset kauneudenhoitopalvelut sokeroinneista kulmien laminointiin. Hae kesän hehku suihkurusketuksista, piristä itseäsi manikyyrilla tai rentoudu jalkahoidossa!

Tutustu kauneudenhoitopalveluihimme Tutustu hoitajiimme

Mistä luonnollinen kukoistuksesi koostuu?

Meillä jokaisella on oma yksilöllinen ymmärrys sille, mistä oma kukoistuksemme koostuu. Tue luonnollista kauneuttasi ja kukoistustasi monipuolisilla kauneudenhoitopalveluillamme. Kun voit hyvin, näkyy hyvinvointi ulospäin kukoistuksena ja hehkuna. Me autamme sinua ylläpitämään luonnollista kukoistustasi.

Jalkahoidot Sokeroinnit Ripset ja kulmat Kestopigmentoinnit Kädet ja kynnet Meikkaus Rusketus Ihonhoito / kasvohoidot

Jalkahoidot

Jalkahoito eli pedikyyri on ihanaa hemmottelua rasittuneille ja väsyneille jaloille. Ammattilainen saa hoidettua sellaisetkin ongelmakohdat, joihin ei kotihoito tehoa. Muista, että säännöllinen hoito on avain kovettumien ja muiden jalkojen alueen ongelmien ehkäisyyn.

Tutustu alta jalkahoitoihimme ja varaa aika täydelliseen hemmotteluun.

Ripset ja kulmat

Nopeuta aamun rutiineja vaivattomasti palveluidemme avulla. Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä piristät ja korostat katsettasi perinteisesti. Osaava henkilökuntamme tekee myös kulmien laminointeja (Brow Lift) sekä ripsien kestotaivutuksia (Lash Lift).

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi on loistava tapa saada kauniit ja huolitellut piirteet, jotka säilyvät iholla pitkään. Sen kesto vaihtelee yleensä 1-3 vuoteen ja riippuu useista tekijöistä, kuten ihotyypistä ja ihonhoidosta. Ihotyyppi voi vaikuttaa siihen, kuinka nopeasti pigmentointi haalistuu, mutta asianmukainen ihonhoito voi pidentää sen kestoa. Vahvistushoito tehdään 1-3 kk kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta. Teemme ylläpitovahvistuksia vain meillä tehtyihin kulmiin.

Suosittelemme, että varaat alkuun konsultaatioajan.

Kädet ja kynnet

Ylläpidä käsien ja kynsien hyvinvointia manikyyrillä. Valitse geelilakkaus tai rakenne kynnet kun haluat kestävyyttä. Manikyyri on ihanteellinen tapa ylläpitää kynsien terveyttä ja saada kauniit ja hoidetut kädet samalla kun voit rentoutua ja hemmotella itseäsi. Kynsien hoitaminen ja kauniina pitäminen geelilakkauksen tai rakennekynsien avulla tuo sinulle itsevarmuutta ja tyylikkyyttä – pidemmäksi aikaa.

Löydät palveluistamme ihanat hemmottelevat manikyyrit sekä geelilakkaukset ja rakennekynnet, mikäli toivot pitkäkestoisempaa kiiltoa ja väriä kynsiisi.

Kuvassa henkilö sokeroi asiakkaan jalkoja. MySensestä saat sokeroinnit koko keholle.

Sokeroinnit

Kokeile hellempää ihokarvanpoistoa. Sokeroinnilla saat ihosi tuntumaan sileämmältä pidempään.

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan sokerimassa avulla. Sokerointi on vahausta hellempi menetelmä ja soveltuu hyvin ihokarvojen poistoon koko kehosta.

Sokerointiaine tarttuu itse karvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon, jolloin iho ei ärsyynny toimenpiteestä. Sokeroimalla karva ei katkea toimenpiteen aikana kuten vahauksessa, jolloin iho pysyy sileämpänä pidempään, sillä katkennut karva kasvaa aina nopeammin esille kuin kokonaan karvatupestaan irronnut karva.

Teemme sokerointeja mm. kasvoille, säärille ja reisille sekä selälle. Lisäksi valikoimaamme kuuluu brasilialainen sokerointi.

Ammattilaisen tekemän sokerointi antaa pitkäkestoisen tuloksen, koska käyntien väli on keskimäärin 4–6 viikkoa.

Varaa tästä

Meikkauspalvelut

Kaipaatko tilaisuuteen kestävää, mutta luonnollista meikkiä? Meikkauspalvelumme on suunniteltu erityisesti aikuisille naisille, jotka haluavat raikkaan ja luonnollisen ilmeen.

Meikin toteuttaa kokeneet kosmetologimme, jotka ymmärtävät aikuisen naisen toiveet ja ihon tarpeet.

Varaa aika meikkiin tai meikkiopastukseen

Meikkauksen kesto on 45 min ja se toteutetaan MySense by Flamingo Spassa. Meikissä painopiste on luonnollisessa kauneudessa, joka korostaa parhaita piirteitäsi ilman liiallista meikkiä. Irtoripset/tupsut eivät sisälly hintaan. Varaa aika meikkiin tästä.

Meikkiopastuksessa kosmetologi tekee sinulle kevyen meikin, katsoo kanssasi sopivat tuotteet ja opastaa niiden käytössä. Varaa aika meikkiopastukseen tästä.

Käytämme Suomessa valmistettuja korkealaatuisia By Raili meikkituotteita, joiden hoitavat koostumukset saavat hehkun ihollesi ja takaavat pitkäkestoisen meikin.

 

 

Kauneudenhoitopalvelut: Kuvassa meikkaaja meikkaa asiakkaan huulia.

Kuvassa levitetään kintaalla rusketusainetta.

Suihkurusketus

Suihkurusketus antaa ihanan kesäisen hehkun ihollesi.

Suihkurusketus kestää ihollasi hyvänä n. 1-2 viikkoa. Tullessasi suihkurusketukseen kuori iho edellisenä päivänä. Rusketus tehdään aina puhtaalle iholle, joten varmista ettei iholla ole hajuvettä, deodoranttia tai meikkiä. Pukeudu väljiin, tummiin vaatteisiin.

Huomaathan, että suihkurusketus ei kuitenkaan suojaa ihoa auringolta eikä se estä ruskettumista.

Käytämme Sienna X suihkurusketustuotteita.

Varaa tästä

Hae sivustolta