Skip to content

Kauneudenhoitopalvelut

Ajattelemme, että kauneus lähtee sisältäpäin, mutta kauneudenhoitopalveluilla voidaan tukea luonnollista kukoistustasi.

Meiltä löydät kaikki monipuoliset kauneudenhoitopalvelut sokeroinneista kulmien laminointiin. Hae kesän hehku suihkurusketuksista,
piristä itseäsi manikyyrilla tai rentoudu jalkahoidossa!

🌼 Hintahulluttelut 27.3.-2.4.2023: Lahjakortti Esse Experience kasvohoitoon 99 € (ovh. 129€) 🌼

Mistä luonnollinen kukoistuksesi koostuu?

Meillä jokaisella on oma yksilöllinen ymmärrys sille, mistä oma kukoistuksemme koostuu. Tue luonnollista kauneuttasi ja kukoistustasi monipuolisilla kauneudenhoitopalveluillamme. Kun voit hyvin, näkyy hyvinvointi ulospäin kukoistuksena ja hehkuna. Me autamme sinua ylläpitämään luonnollista kukoistustasi.

Jalkahoidot Sokeroinnit Ripset ja kulmat Manikyyrit Rusketus

Jalkahoidot

Rentoudu perinteisessä jalkahoidossa yksin tai ystäväsi kanssa.

Jalkahoito eli pedikyyri on ihanaa hemmottelua rasittuneille ja väsyneille jaloille. Ammattilainen saa hoidettua sellaisetkin ongelmakohdat, joihin ei kotihoito tehoa. Muista, että säännöllinen hoito on avain kovettumien ja muiden jalkojen alueen ongelmien ehkäisyyn.

Jalkahoitomme sisältää sekä ihon että kynsien hoidon, kynsien tasoituksen ja kovettumien poiston sekä nautinnollisen hieronnan. Hoito voidaan halutessasi viimeistellä kynsien perinteisellä lakkauksella tai kestolakkauksella.

Hoitajamme opastavat sinua myös jalkojen säännölliseen kotihoitoon.

Varaa tästä

 

Kuvassa hoitaja hieroo asiakkaan jalkoja.

Kuvassa hoitaja levittää lash-lift ripsien kestotaivutus ainetta asiakkaan ripsiin.

Ripset ja kulmat

Piristä katsettasi kestovärjäyksellä, kulmien laminoinnilla tai ripsien kestotaivutuksella.

Meillä kestovärjäykset hoituvat helposti vaikka kasvohoidon yhteydessä tai erikseen. Kulmien kestovärjäykseen kuuluu aina myös muotoilu.

Brow Lift -kulmien laminoinnilla saadaan näyttävät, tuuheat, luonnolliset sekä kauniisti muotoillut kulmakarvat. Brow Lift on hoito, joka sisältää kulmien laminoinnin, kestovärjäyksen ja muotoilun.

Lash lift -ripsien kestotaivutuksella saadaan luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmältä näyttävät ripset ilman pidennyksiä. Lash lift on hoito, joka sisältää ripsien kestotaivutuksen ja kestovärjäyksen.

Varaa tästä

 

Sokeroinnit

Sokeroinnilla saat ihosi tuntumaan sileämmältä pidempään.

Sokerointi on karvanpoistomenetelmä, jossa ihokarvat poistetaan sokerimassa avulla. Sokerointi on vahausta hellempi menetelmä ja soveltuu hyvin ihokarvojen poistoon koko kehosta.

Sokerointiaine tarttuu itse karvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon, jolloin iho ei ärsyynny toimenpiteestä. Sokeroimalla karva ei katkea toimenpiteen aikana kuten vahauksessa, jolloin iho pysyy sileämpänä pidempään, sillä katkennut karva kasvaa aina nopeammin esille kuin kokonaan karvatupestaan irronnut karva.

Teemme sokerointeja mm. kasvoille, säärille ja reisille sekä selälle. Lisäksi valikoimaamme kuuluu brasilialainen sokerointi.

Ammattilaisen tekemän sokerointi antaa pitkäkestoisen tuloksen, koska käyntien väli on keskimäärin 4–6 viikkoa.

Varaa tästä

Kuvassa henkilö sokeroi asiakkaan jalkoja.

Hoitaja tekee manikyyriä asiakkaalle.

Manikyyrit

Manikyyri eli käsihoito loihtii kätesi ja kyntesi kauniiksi.

Hemmottelua käsille on rentouttava hoito, joka sopii esimerkiksi loistavasti kasvohoidon yhteyteen. Hoito sisältää kuorinnan sekä rentouttavan hieronnan käsille ja lopuksi kynsinauhoja hoitavan tuotteen.

Hoitavaan manikyyriin sisältyy kynsien ja kynsinauhojen huolto. Hoidon päätteeksi kynnet käsitellään hoitavalla lakalla ja kädet hierotaan kevyesti ylellisellä voiteella.

Varaa tästä

Suihkurusketus

Suihkurusketus antaa ihanan kesäisen hehkun ihollesi.

Suihkurusketus kestää ihollasi hyvänä n. 1-2 viikkoa. Tullessasi suihkurusketukseen kuori iho edellisenä päivänä. Rusketus tehdään aina puhtaalle iholle, joten varmista ettei iholla ole hajuvettä, deodoranttia tai meikkiä. Pukeudu väljiin, tummiin vaatteisiin.

Huomaathan, että suihkurusketus ei kuitenkaan suojaa ihoa auringolta eikä se estä ruskettumista.

Käytämme Sienna X suihkurusketustuotteita.

Varaa tästä

Kuvassa levitetään kintaalla rusketusainetta.

Hae sivustolta