Skip to content

Usein kysyttyä

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä Flamingo Spa Kylpylän ohjeistuksia ja sääntöjä. Näiden avulla haluamme varmistaa, että päivästäsi tulee mahdollisimman onnistunut.

 

 

 

 

Ikäraja

Flamingo Spa Kylpylään pääsevät sisäänpääsylipun ostaneet asiakkaat. Vesipuistossa uimataidottomien ja alle 10-vuotiaiden lasten tulee olla 18 vuotta täyttäneen huoltajan/valvojan seurassa ja välittömässä läheisyydessä, käsivarren mitan päässä uimataidottomasta.

Alle 3-vuotiailla on vesipuistoon vapaa pääsy vanhempien seurassa. Suosittelemme, että jokaista uimataidotonta lasta kohti olisi yksi huoltaja paikalla.

Aikuisten kylpylään on 18 vuoden ikäraja. Varauduthan todistamaan ikäsi vastaanotossamme.

Elektroniset rannekkeet

Elektronisen rannekkeen avulla pääsee kulkemaan porteista yhden kerran ja sillä myös lukitaan ja avataan henkilökohtainen vaatekaappi. Rannekkeeseen voi ladata maksuominaisuuden luottokortilla tai siihen voi ladata rahaa mahdollisia kylpyläalueella tehtäviä ostoksia varten. Kadonneesta rannekkeesta veloitamme 50 €.

Vesipuiston turvallisuussäännöt

Vesipuiston altaissa, liukumäissä ja vesitoiminnoissa on noudatettava erityistä varovaisuutta, annettuja ohjeita sekä allashenkilökunnan ohjeistusta. Juokseminen Flamingo Spa Kylpylän tiloissa on kielletty. Allasalueella on kameravalvonta. Suosittelemme, että jokaista uimataidotonta lasta kohti olisi yksi huoltaja paikalla.

Varoitus liukumäkien käyttäjille

Vesiliukumäki on sen tyyppinen laite, että sen käyttäjä ottaa tietoisen riskin mahdollisen vahingon sattumisesta käyttäessään tai laskiessaan liukumäkeä väärin. Laskunopeuteen vaikuttaa laskijan koko ja laskuasento. Emme vastaa rikkoutuneista uima-asuista.

Ruoka ja juoma

Ruokailu tapahtuu ainoastaan kylpyläalueen ravintolatiloissa. Vesipuiston Spa Cafesta löytyy myös mikro, jossa voit lämmittää vauvan ruokaa tarvittaessa. Omien ruokien ja juomien tuonti Flamingo Spa Kylpylään on kielletty.

Omien alkoholijuomien tuominen tiloihimme on kielletty, samoin kaikenlainen häiritsevä käyttäytyminen ja huumeiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena oleminen. Anniskelemme ainoastaan ravintolan alueelle. Säännön rikkominen johtaa poistamiseen tiloistamme.

Pyyhkeet ja kylpytakit

Vesipuiston sekä Aikuisten kylpylän lippuun ei sisälly pyyhettä. Voit tuoda oman pyyhkeen, kylpytakin ja tossut mukaasi Flamingo Spahan. Kylpytakkeja ja pyyhkeitä voi myös vuokrata vastaanotostamme. Kylpytossuja on myytävänä päävastaanotossamme.

Tullessasi hoitoon saat vuokrata kylpytakin sekä pyyhkeen vastaanotostamme.

Uima-asut

Vesipuistossa ja Aikuisten kylpylässä pukeudutaan uima-asuun tai kylpytakkiin. Allasalueelle suosittelemme ottamaan pyyhkeen mukaan. Päällysvaatteissa oleskelu Vesipuiston ja Aikuisten kylpylän alueella ei ole sallittua hygieniasyistä. Uimashortsit käyvät uima-asuksi.

Puethan vauvallesi (alle 2v) vauvauintiin tarkoitetut uimahousut, joiden lahkeessa on kiristysnauha tai pitkälahkeisen kokouima-asun. Flamingo Span päävastaanotosta on ostettavissa vauvauintiin soveltuvia uimahousuja.

Päävastaanotosta voit ostaa uima-asun aikuisille ja lapsille tai vuokrata uima-asun aikuisille.

Maksutavat

Kortin ja käteisen lisäksi meille käy maksutavaksi smartum -setelit, virikesetelit, tykysetelit, edenred -maksukortti, saldo smartum, edenred online, ja e-passi. Edellä mainitut työnantajan myöntämät edut käyvät maksuvälineenä sisäänpääsylippuihin ja liikuntoihin. Teethän maksun vasta saapuessasi kassalle. Kyseessä on henkilöstöetu, joka on yksilöity edunsaajan henkilökohtaiseen käyttöön.
Edulla ei voi ostaa lahjakorttia eikä maksaa hoitoja, mutta voit ostaa sisäänpääsylippuja omaan käyttöön päävastaanotostamme. Nämä ovat voimassa puoli vuotta ostopäivästä. Edulla ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten liikuntaa tai sisäänpääsyä. Perhelipusta voi maksaa edun saajan oman osuuden.

Pukuhuoneet, suihku- ja saunatilat

Pukuhuoneet on jaettu erikseen naisille ja miehille. Vaatteet ja tavarat laitetaan henkilökohtaiseen kaappiin, joka lukitaan elektronisella rannekkeella. Emme vastaa asiakkaan tavaroista, vastuu tavaroiden säilyttämisestä on asiakkaalla.

Yli 8v lapset ohjataan naisten tai miesten puolen pukuhuoneisiin. Vastaanottohenkilökunta avustaa tarvittaessa sekä pukuhuoneissa, että saattaa lapsen Vesipuistoon odottamaan toisen puolen pukuhuoneista tulevaa aikuista.

Miehille ja naisille on pukutilojen yhteydessä omat suihku- ja saunatilat. Ennen allasalueelle menoa peseydytään suihkussa. Aikuisten kylpylän suihkutila löytyy allasalueelta, jonne kuljetaan uima-asuissa, kylpytakissa tai pyyhe ympärillä.

Olemme luopuneet vuoden 2020 alusta muovisekoitteisista kertakäyttöpefleteistä. Tuothan oman pefletin mukanasi saapuessasi kylpylään. Voit ostaa pefletin myös vastaanotostamme.

Kuvaaminen kylpylässä

Vaikka tilamme ovat uniikit ja erittäin valokuvaukselliset, toivomme kännyköiden jättämistä lukittuihin pukukaappeihin. Kylpylässä kuvaaminen on sallittu vain henkilökunnan luvalla.

Etuhinnat

Etuhinnat koskee +60 vuotiaita senioreita, eläkeläisiä, opiskelijoita, työttömiä sekä varus- ja siviilipalvelusmiehiä. Etuhinta on käytössä ma-to klo 10-15.00 välillä sisään tultaessa. Varauduthan todistamaan oikeutesi etuhintaan vastaanotossa. Opiskelijalla on oltava esittää voimassa oleva opiskelijakortti.

Pyörätuolilla pääsee vesipuiston puolen isoon altaaseen

Meiltä lainattavalla pyörätuolilla pääsee esteettä kulkemaan koko perheen vesipuiston -puolen isoon altaaseen. Huomioithan, että aikuisten puolen altaille on rappuset. Flamingo Spa Kylpylässä on varattavissa kaksi normaalikokoista sekä yksi lasten suihkupyörätuoli veloituksetta. Meiltä löytyy myös rollaattori, jonka voi viedä alueelta. Voit tehdä apuväline varauksen etukäteen soittamalla myyntipalveluun +358207785201 tai sähköpostitse info@flamingospa.fi

Tukea tarvitsevan avustaja veloituksetta

Avustajaksi luetaan mm. liikuntarajoitteisen, autistisen, kehitys-, kuulo- tai näkövammaisen henkilön avustaja. Avustajan tarpeen voi todentaa esimerkiksi EU:n vammaiskorttia näyttämällä.  Liikuntarajoitteisen henkilön osalta on huomioitava, että hygieniasyistä ei oman pyörätuolin – kuten ei myöskään lastenrattaiden, rollaattoreiden tai vastaavien apuvälineiden – tuominen tiloihimme ole mahdollista. Huomioithan, että tämä koskee myös kylpylän hoitolamaailmaa. Flamingo Spa Kylpylässä on varattavissa kaksi normaalikokoista sekä yksi lasten suihkupyörätuoli veloituksetta. Meiltä löytyy myös rollaattori, jonka voi viedä alueelta. Voit tehdä varauksen etukäteen soittamalla myyntipalveluun +358207785201 tai sähköpostitse info@flamingospa.fi

Tupakointi

Flamingo Spa on savuton kylpylä eikä alueelta voi poistua tupakoimaan kesken vierailun. Myös sähkötupakan käyttö on kielletty tiloissamme. Lähin tupakointipiste löytyy Viihdekeskus Flamingon pääovien läheisyydestä.

Force majeure

Force majeure -tilanteissa (esim. lakko, tulipalo, evakuointi, energiahuollon keskeytykset, tekniset viat, huoltotoimenpiteet yms.) Flamingospa Oy ei ole velvollinen korvaamaan menetettyä palvelua tapahtuman johdosta.

Hae sivustolta