Skip to content

Usein kysyttyä

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä Flamingo Spa Kylpylän ohjeistuksia ja sääntöjä. Näiden avulla haluamme varmistaa, että päivästäsi tulee mahdollisimman onnistunut.

Olemme jatkaneet automaattisesti kaikkia tammi-huhtikuussa 2021 vanhentuneita lippuja sekä lahjakortteja 31.7.2021 asti.

 

 

 

Ikäraja

Flamingo Spa Kylpylään pääsevät sisäänpääsylipun ostaneet asiakkaat. Vesipuistossa uimataidottomien ja alle 10-vuotiaiden lasten tulee olla 18 vuotta täyttäneen valvojan seurassa.

Alle 3-vuotiailla on vesipuistoon vapaa pääsy vanhempien seurassa.

Aikuisten kylpylään on 18 vuoden ikäraja. Varauduthan todistamaan ikäsi vastaanotossamme.

Elektroniset rannekkeet

Elektronisen rannekkeen avulla pääsee kulkemaan porteista yhden kerran ja sillä myös lukitaan ja avataan henkilökohtainen vaatekaappi. Rannekkeeseen voi ladata maksuominaisuuden luottokortilla tai siihen voi ladata rahaa mahdollisia kylpyläalueella tehtäviä ostoksia varten. Kadonneesta rannekkeesta veloitamme 50 €.

Vesipuiston turvallisuussäännöt

Vesipuiston altaissa, liukumäissä ja vesitoiminnoissa on noudatettava erityistä varovaisuutta, annettuja ohjeita sekä allashenkilökunnan ohjeistusta. Juokseminen Flamingo Spa Kylpylän tiloissa on kielletty. Allasalueella on kameravalvonta.

Varoitus liukumäkien käyttäjille

Vesiliukumäki on sen tyyppinen laite, että sen käyttäjä ottaa tietoisen riskin mahdollisen vahingon sattumisesta käyttäessään tai laskiessaan liukumäkeä väärin. Laskunopeuteen vaikuttaa laskijan koko ja laskuasento. Emme vastaa rikkoutuneista uima-asuista.

Pyhkeet ja kylpytakit

Vesipuisto- ja aikuisten sauna- ja hoitolamaailman lippuun ei sisälly pyyhettä.

Ostaessasi hoidon saat käyttöösi kylpytakin vastaanotostamme.

Voit myös tuoda oman pyyhkeen, kylpytakin ja tossut mukaasi Flamingo Spahan. Kylpytakkeja ja pyyhkeitä voi myös vuokrata vastaanotostamme. Kylpytossuja on myytävänä päävastaanotossamme.

Uima-asut

Vesipuistossa ja Aikuisten kylpylässä pukeudutaan uima-asuun tai kylpytakkiin, allasalueelle suosittelemme ottamaan pyyhkeen mukaan. Päällysvaatteissa oleskelu Vesipuiston ja Aikuisten kylpylän alueella ei ole sallittua hygieniasyistä. Uimashortsit käyvät uima-asuksi.

Puethan vauvallesi (alle 2v) uimavaipan, sillä oleskelu allasalueella ilman uimavaippaa on kielletty. Flamingo Span päävastaanotosta on ostettavissa kertakäyttöisiä uimavaippoja hintaan 2 €/kpl. Uima-asu tulee olla uimavaipan päällä.

Voit myös tarvittaessa vuokrata päävastaanotostamme uima-asun. Kokoja on rajoitetusti tarjolla.

Maksutavat

Kortin ja käteisen lisäksi meille käy maksutavaksi smartum -setelit, virikesetelit, tykysetelit, edenred -maksukortti, ticket mind&body -kortti, saldo smartum, edenred online, tyky online, e-passi ja eazybreak. Edellä mainitut työnantajan myöntävät edut käyvät maksuvälineenä sisäänpääsylippuihin ja liikuntoihin. Kyseessä on henkilöstöetu, joka on yksilöity edunsaajan henkilökohtaiseen käyttöön.
Edulla ei voi ostaa lahjakorttia eikä maksaa hoitoja, mutta voit ostaa sisäänpääsylippuja päävastaanotostamme, jotka ovat voimassa puoli vuotta. Edulla ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten liikuntaa tai sisäänpääsyä. Perhelipusta voi maksaa edun saajan oman osuuden.

Pukuhuoneet, suihku- ja saunatilat

Pukuhuoneet on jaettu erikseen naisille ja miehille. Vaatteet ja tavarat lukitaan henkilökohtaiseen vaatekaappiin, joka lukitaan elektronisella rannekkeella. Emme vastaa asiakkaan tavaroista, vastuu tavaroiden säilyttämisestä on asiakkaalla.

Yli 8v lapset ohjataan naisten tai miesten puolen pukuhuoneisiin. Vastaanottohenkilökunta avustaa tarvittaessa sekä pukuhuoneissa, että saattaa lapsen Vesipuistoon odottamaan toisen puolen pukuhuoneista tulevaa aikuista.

Miehille ja naisille on pukutilojen yhteydessä omat suihku- ja saunatilat. Ennen allasalueelle menoa peseydytään suihkussa. Aikuisten kylpylän suihkutila löytyy allasalueelta, jonne kuljetaan uima-asuissa, kylpytakissa tai pyyhe ympärillä.

Olemme luopuneet vuoden 2020 alusta muovisekoitteisista kertakäyttöpefleteistä. Tuothan oman pefletin mukanasi saapuessasi kylpylään. Voit ostaa pefletin myös vastaanotostamme.

 

 

Etuhinnat

Etuhinnat koskee +60 vuotiaita senioreita, eläkeläisiä, opiskelijoita, työttömiä sekä varus- ja siviilipalvelusmiehiä. Etuhinta on käytössä arkena klo 10-15 välillä sisään tultaessa. Varauduthan todistamaan oikeutesi etuhintaan vastaanotossa. Opiskelijalla on oltava esittää voimassa oleva opiskelijakortti.

Tukea tarvitsevan avustaja veloituksetta

Avustajaksi luetaan liikuntarajoitteisen, autistisen, kehitys-, kuulo- tai näkövammaisen henkilön avustaja. Liikuntarajoitteisen henkilön osalta on huomioitava, että hygieniasyistä ei oman pyörätuolin – kuten ei myöskään lastenrattaiden, rollaattoreiden tai vastaavien apuvälineiden – tuominen tiloihimme ole mahdollista. Huomioithan, että tämä koskee myös kylpylän hoitolamaailmaa. Flamingo Spassa on varattavissa kaksi normaalikokoista suihkupyörätuolia veloituksetta. Voit tehdä varauksen etukäteen soittamalla myyntipalveluun +358207785201.

Ruoka ja juoma

Ruokailu tapahtuu ainoastaan kylpyläalueen ravintolatiloissa. Vesipuiston Spa Cafesta löytyy myös mikro, jossa voit lämmittää vauvan ruokaa tarvittaessa.

Omien ruokien ja juomien tuonti Flamingo Spahan on kielletty. Säännön rikkominen voi johtaa poistamiseen.

Tupakointi ja alkoholi

Flamingo Spa on savuton kylpylä. Myös sähkötupakan käyttö on kielletty.

Omien alkoholijuomien tuominen tiloihimme on kielletty, samoin kaikenlainen häiritsevä käyttäytyminen ja huumeiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena oleminen. Anniskelemme ainoastaan ravintolan alueelle.

Säännön rikkominen johtaa poistamiseen.

Force majeure

Force majeure -tilanteissa (esim. lakko, tulipalo, evakuointi, energiahuollon keskeytykset, tekniset viat, huoltotoimenpiteet yms.) Flamingospa Oy ei ole velvollinen korvaamaan menetettyä palvelua tapahtuman johdosta.

Hae sivustolta