Skip to content

Kasvohoidot

Tuloksellinen ihonhoito on meille sydämen asia. Kosmetologiemme tekemistä kasvohoidoista löytyy kaikille ihotyypeille sopivia vaihtoehtoja.

Meille isoin palkinto on se, kun näemme tulokset ihollasi. Meillä on laaja hoitovalikoima erilaisiin ihon haasteisiin ja asiantuntijamme suosittelevat aina juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa. Anna ihosi saavuttaa sen luonnollinen hehku!

Tutustu kasvohoitoihin ja varaa Tutustu henkilökuntaamme

Millainen ihotyyppi sinulla on?

Anna ihosi saavuttaa sen luonnollinen hehku täydellisillä kasvohoidoillamme. Keskitymme vahvasti tulokselliseen ihonhoitoon ja sen keskiössä on tunnistaa, millainen ihotyyppisi on. Kun tiedämme ihotyyppisi, tiedostamme paremmin sen hoitamiseen liittyvät tarpeet. Ammattitaitoiset kosmetologimme auttavat mielellään, jos olet epävarma ihotyypistäsi.

Akne Epäpuhdas iho Herkkä iho Kuiva iho Sekaiho Rosacea Couperosa Ikääntyvä

Kuvassa hoitaja tekee Hydrogen ihonpuhdistusta asiakkaalle.

Mistä kukoistuksesi koostuu?

Olemme asiantunteva kauneuden ja hyvinvoinnin keskus, jonka keskiössä on tuloksellinen ihonhoito. Kosmetologimme ovat erittäin ammattitaitoisia ja auttavat sinua saavuttamaan ihosi luonnollisen kukoistuksen. Jotta ihosi saavuttaa tasapainon, on ensisijaisen tärkeää tiedostaa millainen ihotyyppisi on ja mitä tarpeita sillä on.

Kukoistuksen ylläpito on yksi ihonhoidon kulmakivistä. Kosmetologimme ohjeistavat kasvohoidon yhteydessä myös laadukkaan kotihoidon toteuttamiseen. Kasvohoidoissamme on käytössä luonnonkosmetiikkasarja Esse sekä suomalainen ihonhoitosarja BTB13.

Tutustu ja varaa kasvohoito

Laitehoitoja, trendejä ja perinteitä ihonhoidossa

Olemme perillä uusimmista ihonhoidon ja kauneudenhoidon trendeistä ja päivitämme hoitovalikoimaa säännöllisesti, kuitenkaan perinteisiä hoitoja unohtamatta. Löydät valikoimistamme ihotyypin mukaan räätälöityjä kasvohoitoja sekä monipuolisia laitehoitoja kuten mikroneulausta, timanttimikrohiontaa ja hydrogen ihonpuhdistusta.

Hoitolamme on helppo valinta ottaa osaksi arkea, sillä sijaitsemme keskellä Vantaata, kauppakeskus Jumbo-Flamingossa. Aukioloaikamme ovat laajat, joten pystyt piipahtamaan meillä aina silloin, milloin sinulle parhaiten sopii. Saavut meille kätevästi autolla, bussilla, pyörällä tai kävellen.

Ota yhteyttä

Kuvassa hoitoloiden päällikkö Vilma.

Tutustu ammattitaitoisiin kosmetologeihin

Kosmetologimme palvelevat juuri sinua ammattitaitoisella otteella, ihosi tarpeet huomioiden. Jokaista kosmetologiamme yhdistää intohimo tulokselliseen ihonhoitoon. Autamme mielellämme selvittämään ihotyyppisi ja siihen liittyvät tarpeet, jotta onnistuisit myös kotihoidossa parhaalla mahdollisella tavalla.

Olet tervetullut asiakkaaksemme juuri sellaisena kuin olet. Seesteisiin, harmonisiin tiloihimme on mukava saapua, myös kesken arjen kiireiden. Kosmetologimme ovat kauneudenhoitoalan ammattilaisia, jotka auttavat sinua ja kehoasi kohti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin harmoniaa.

Tutustu meihin

Hae sivustolta