Skip to content
Aina
+32
C

Suomen suosituin kylpylä

Flamingo Spa sijaitsee Vantaalla, kauppakeskus Jumbo-Flamingossa. 

Kylpylästämme löydät vauhdikkaan perheiden suosiman Vesipuiston sekä tunnelmallisen Aikuisten kylpylän ja hoitolamaailman. Nälän yllättäessä allasravintola Spa Cafe palvelee kylpijöitä herkullisella menulla.

Hoitoloistamme toinen, kauneuden ja hyvinvoinnin keskus MySense by Flamingo Spa, sijaitsee kylpylän vastaanottoa vastapäätä 0. kerroksessa. Samasta kerroksesta löydät myös herkullisia gourmet vohveleita tarjoavan Waffles & Wine by Flamingo Span.

Hurjaakin hurjemmat kuivanmaan leikit tarjoaa viidakkoteemainen lasten sisäleikkipuisto Funpark by Flamingo Spa 1-kerroksessa.

Kuvassa perhe on Vesipuiston attraktio altaassa. Vanhempi pitelee harteilla lastaan ja pienempi lapsi on tarttumassa vanhemman käteen.

Koko perheen Vesipuisto

Meillä viihdyt vuoden jokaisena päivänä. Heittäydy virran vietäväksi, rentoudu porealtaissa, kokeile tasapainoasi Wibit -radalla, liiku monipuolisesti aktiivialtaalla. Altaita ja liukuja löytyy kaiken ikäisille vesipedoille. Mikä liukumäki on sinun suosikkisi?

Tutustu Vesipuistoon

Osta lippu verkkokaupasta

Kuvassa pariskunta nauttii ja istuskelee Aikuisten kylpylän lämminvesialtaassa.

Aikuisten kylpylä

Täällä saunojen ja altaiden lämpö hellii sekä kehoa että mieltä. Nauti mineraalialtaan vedenalaisesta musiikista ja Hyvän olon saunan rentouttavasta joogahetkestä. Astu sisään hyvinvoinnin keitaaseen. Kylpyläkäynnin kruunaa ihana hemmotteluhoito hoitolamaailmassa.

Tutustu Aikuisten kylpylään

Osta lippu verkkokaupasta

Herkuttele, nauti ja viihdy pidempäänkin

Hae sivustolta