Skip to content
Aina
+32

Suomen suosituin Kylpylä

Flamingo Spa Kylpylä sijaitsee Vantaalla Viihdekeskus Flamingossa, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. 

Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen sauna- ja hoitolamaailman. Nälän yllättäessä Spa Cafe palvelee kylpijöitä herkullisella menulla. 

Flamingo Span hoitoloista toinen, perinteinen kauneushoitola Day Spa, sijaitsee Kylpylän vastaanoton kanssa samassa K1 -kerroksessa. Spa -hoitoja tarjoava hoitolamme sijaitsee puolestaan Kylpylän sisällä sauna- ja hoitolamaailmassa. Molempiin voit tulla myös ilman kylpyläkäyntiä. Samasta kerroksesta löydät myös trendikkään Deliberi Flamingon.

Kuivanmaan leikit tarjoaa lasten sisäleikkipuisto Naurusaari Viihdekeskuksen 1-kerroksessa.

Koko perheen vesipuisto

Flamingo Spassa viihdyt vuoden jokaisena päivänä. Heittäydy virran vietäväksi, rentoudu porealtaissa, kokeile tasapainoasi wibit -radalla, liiku monipuolisesti aktiivialtaalla. Altaita ja likuja löytyy kaiken ikäisille vesipedoille. Mikä likumäki on sinun suosikkisi?

Tutustu vesipuistoon

Aikuisten sauna- ja hoitolamaailma

Saunojen ja altaiden lämpö hellii sekä kehoa että mieltä, ja kylpyläkäynnin kruunaa ihana hemmotteluhoito. Nauti mineraalialtaan vedenalaisesta musiikista ja Hyvän olon saunan rentouttavasta joogahetkestä. Astu sisään hyvinvoinnin keitaaseen.

Tutustu sauna- ja hoitolamaailmaan

Herkuttele, nauti ja viihdy pidempäänkin

Hae sivustolta