Skip to content

Liikunta- ja tapahtuma kalenteri

Flamingo Spa on täynnä ihanaa ohjelmaa ja monipuolista liikuntaa. Tutustu täältä tapahtumakalenteriimme sekä suosittuihin ryhmäliikuntoihin.

Meillä voit liikkua joka päivä omatoimisesti Wibit -radalla, Hydrohex -vesiliikuntatreenissä, virtuaalisessa saunajoogassa tai muussa omatoimisessa vesiaktiviteetissa. Vesijuoksuvyön voit lainata hyppyaltaan luota, merenneitopyrstön voit ostaa itsellesi vastaanotostamme.

Aikuisten kylpylän (ikäraja 18v) mineraalialtaalla pääset rentoutumaan tasatunnein omatoimisessa Hydrohex -vesirentoutuksessa. Joogasauna LUMOUS on kaikkien aikuisten puolen asiakkaiden käytössä koko aukiolon ajan, pois lukien hetkelliset yksityistunnit.

Tapahtumat Flamingo Spassa

Tutustu tästä Aikuisten kylpylän, Vesipuiston, Funpark by Flamingo Spa sisäleikkipuiston sekä MySense by Flamingo Spa kauneuden ja hyvinvoinnin keskuksen tapahtumiin. Alhaalta löydät tiedot monipuolisista ryhmäliikuntatunneistamme, joita järjestämme Vesipuistossa sekä Aikuisten kylpylässä. MySensessä järjestämme joogatunteja ja niihin pääset tutustumaan täältä.

Ryhmäliikuntatuntien viikkokalenteri 4.9.2023 alkaen

Huomaathan, että ryhmäliikuntatunteja ei pidetä koulujen loma-aikoina (esim. vko 1, 8-9, 42 ja 52). Varmistaaksesi paikan, varaathan tunnin klikkaamalla ryhmäliikuntatuntia. Siirryt tällöin verkkokauppaan, josta näet varattavissa olevat ajat kalenterin näkymästä.

Maanantai

Klo 10.30 Allasnyrkkeily
Klo 17.45 Aqua Baletti
Klo 18.30 Aqua Zumba

Tiistai

Klo 10.30 Aamun vesitreeni

 

Keskiviikko

Klo 10.30 Aamun vesitreeni
Klo 17.00 Allaspyöräily
Klo 18.00 Allasnyrkkeily
Klo 19.00 Merenneitouinti

Torstai

Klo 10.30 Syvänveden treeni
Klo 17.00 Allasnyrkkeily
Klo 18.00 Allaspyöräily
Klo 19.00 Tehovesitreeni

Perjantai

Klo 10.30 Aamun vesitreeni
Klo 16.30 Merenneitouinti

 

Viikonloppu

Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.30, klo 13.00, klo 16.00 ja klo 18.00.
Virtuaalinen Fitness Class vesiliikunta Hydrohexillä.

Ryhmäliikuntatunnit Vesipuistossa

Varaa paikka ryhmäliikuntatunnille verkkokaupastamme. Ryhmäliikunnan kertamaksu on 10 €/kerta. Liikuntaranneke oikeuttaa osallistumaan vesiliikuntaan ilman erillistä sisäänpääsyä ja on voimassa 30min ennen ja jälkeen vesijumpan. Ryhmäliikuntojen varausehdot löydät täältä.

Ryhmäliikun­tatunnit Aikuisten kylpylässä

Varaa paikka ryhmäliikuntatunnille verkkokaupastamme. Ryhmäliikunnan kertamaksu on 10 €/kerta. Liikuntaranneke oikeuttaa osallistumaan vesiliikuntaan ilman erillistä sisäänpääsyä ja on voimassa 30 min ennen ja jälkeen ryhmäliikuntatunnin. Ryhmäliikuntojen varausehdot löydät täältä.

 Aqua Balettiin voit osallistua myös Aikuisten kylpylän sisäänpääsymaksulla. Tällöin ilmoittautuminen tunnille tapahtuu Aikuisten kylpylän hoitolamaailman vastaanotossa.

Hae sivustolta