Skip to content

Liikunta- ja tapahtuma kalenteri

Flamingo Spa kylpylä on täynnä ihanaa ohjelmaa ja monipuolista liikuntaa. Tutustu täältä tapahtumakalenteriimme sekä suosittuihin ryhmäliikuntoihin.

Meillä voit liikkua joka päivä omatoimisesti Wibit -radalla, Hydrohex -vesiliikuntatreenissä, virtuaalisessa saunajoogassa tai muussa omatoimisessa vesiaktiviteetissa. Vesijuoksuvyön voit lainata hyppyaltaan luota, merenneitopyrstön voit ostaa itsellesi vastaanotostamme.

Aikuisten kylpylän (ikäraja 18v) mineraalialtaalla pääset rentoutumaan tasatunnein omatoimisessa Hydrohex -vesirentoutuksessa. Joogasauna LUMOUS on kaikkien aikuisten puolen asiakkaiden käytössä koko aukiolon ajan, pois lukien hetkelliset yksityistunnit.

Ryhmäliikuntatunnit Vesipuistossa

Varaa paikka ryhmäliikuntatunnille verkkokaupastamme. Ryhmäliikunnan kertamaksu on 10€/kerta. Liikuntaranneke oikeuttaa osallistumaan vesiliikuntaan ilman erillistä sisäänpääsyä ja on voimassa 30min ennen ja jälkeen vesijumpan. Ryhmäliikuntojen varausehdot löydät täältä.

Ryhmäliikun­tatunnit Aikuisten kylpylässä

Varaa paikka ryhmäliikuntatunnille verkkokaupastamme. Ryhmäliikunnan kertamaksu on 10€/kerta. Liikuntaranneke oikeuttaa osallistumaan vesiliikuntaan ilman erillistä sisäänpääsyä ja on voimassa 30min ennen ja jälkeen ryhmäliikuntatunnin. Ryhmäliikuntojen varausehdot löydät täältä.

Keskiviikkojen Flow ja Yin -tunneille sekä maanantaisin pidettävään Aqua Balettiin voit osallistua myös Aikuisten kylpylän sisäänpääsymaksulla. Tällöin ilmoittautuminen tunnille tapahtuu Aikuisten kylpylän hoitolamaailman vastaanotossa.

Hae sivustolta