Skip to content

Nyt voit maksaa Smartumilla ja ePassilla verkkokaupassa

14.12.2021
Flamingo Spa Aikuisten kylpylän mineraalialtaalla voi rentoutua ja venytellä

Smartum ja ePassi toimivat nyt maksutapana verkkokaupassa

Olemme lisänneet uudet maksutavat verkkokauppaan. Jatkossa pystyt hyödyntämään verkossa työnantajan myöntämän Smartum tai ePassi edun kertalippua ostettaessa. Kertalippu on voimassa 3 kuukautta ostopäivästä. ePassilla pystyt ostamaan myös paikan ryhmäliikuntatunneille kuten esimerkiksi allasnyrkkeilyyn, allaspyöräilyyn ja Aqua Zumbaan.

Tuotteet löytyvät verkkokaupasta kätevästi työsuhde-etu kategorian alta ja niitä pystyy ostamaan vain yhden kerrallaan. Smartumilla tai ePassilla maksettu tuote tai palvelu on tarkoitettu vain omaan henkilökohtaiseen käyttöön. Flamingo Span henkilökunta voi tarvittaessa pyytää todistamaan henkilöllisyyden.

Paikanpäällä vastaanotossa käy maksutapana edelleen smartum -setelit, virikesetelit, tykysetelit, Edenred -maksukortti, ticket mind&body -kortti, Smartum saldo/pay, Edenred online, tyky online, ePassi ja Eazybreak. Edellä mainitut työnantajan myöntämät edut käyvät maksuvälineenä sisäänpääsylippuihin ja liikuntoihin. Teethän maksun vasta saapuessasi kassalle. Kyseessä on henkilöstöetu, joka on yksilöity edunsaajan henkilökohtaiseen käyttöön.

Edulla ei voi ostaa lahjakorttia eikä maksaa hoitoja, mutta voit ostaa sisäänpääsylippuja omaan käyttöön päävastaanotostamme. Nämä ovat voimassa puoli vuotta ostopäivästä. Edulla ei voi maksaa lasten tai muiden perheenjäsenten liikuntaa tai sisäänpääsyä. Perhelipusta voi paikanpäällä maksaa edun saajan oman osuuden.

Klikkaa tästä Flamingo Spa verkkokauppaan

 

Hae sivustolta