Skip to content

Avoimet työpaikat

Täältä löydät kaikki avoimet työpaikat. Tule mukaan tekemään töitä huipputiimiimme!

Työtehtävä: Uinninvalvoja/ liikunnanohjaaja
Tuntimäärä: 10-90h/ 3vkoa
Hakuaika: Hakemukset 7.9.2020 mennessä, rekry@flamingospa.fi
Lisätietoja: anniina.oksanen@flamingospa.fi / 020 7785 266

Kaikki avoimet työpaikat

Uinninvalvoja / Liikunnanohjaaja

Etsimme joukkoomme iloista ja reipasta uinninvalvojaa.

Työ vesipuisto/ Spa Kylpylä ympäristössä on monipuolista, sillä uinninvalvonnan lisäksi sinulla on mahdollisuus ohjata mm. vesiliikuntoja sekä toimia uimaopettajana.
Uinninvalvojan pääasiallinen työtehtävä on vastata asiakkaiden turvallisuudesta. Uimavalvoja neuvoo, opastaa ja avustaa asiakkaita niin, että vaara- ja ongelmatilanteita ei pääse syntymään.
Sinulla on hyvä olla jo suoritettuna Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvojan kurssi sekä käytynä (voimassa oleva) Ensiapu1-kurssi. Uimaopettajan pätevyys ja työkokemus liikunnanohjaamisesta (vesiliikunta) on sinulle eduksi.
Työ on pääasiassa ilta- ja viikonloppupainotteista, mutta sinulla on myös mahdollisuus aamuvuoroihin.

Miltä sinusta kuulostaisi työ iloisessa, nuorekkaassa ja asiantuntevassa tiimissä, jossa työtä tehdään kiireenkin keskellä pilke silmäkulmassa, yhteen hiileen puhaltaen?
Etsimällämme henkilöllä on reipas luonne, sekä positiivinen asenne työtä ja muita ihmisiä kohtaan. Työssä menestyminen edellyttää myös erinomaista suomen kielen taitoa, muu kielitaito on sinulle valttikortti.
Tarjoamme työtä ainutlaatuisessa työympäristössä. Meillä on tarjota kilpailukykyiset työsuhde-edut ja työstä maksetaan TES:in mukainen palkka. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, tartu rohkeasti tilaisuuteen ja hae paikkaa määräaikaan mennessä sähköpostitse rekry@flamingospa.fi.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haemme työtehtävään 2-4 henkilöä. Työ sopii esimekiksi välivuotta opiskeluista pitävälle, opiskelijoille, uutta uraa etsiville tai vaikka jo konkarivalvojalle, joten älä epäröi hakea mahtitiimiimme! Kerrothan siis hakemuksessasi haluamasi työtuntien määrä.

Odotamme hakemustasi! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten olehan nopea!

Säilytämme hakemuksia 4 kuukautta.

Hae sivustolta