Skip to content

Avoimet työpaikat

Täältä löydät kaikki avoimet työpaikat. Tule mukaan tekemään töitä huipputiimiimme!

Asiakaspalveluvastaava

Asiakaspalveluvastaava vastaanottoon ja naurusaareen.

Suomen suosituin kylpylä & vesipuisto Flamingospa Oy hakee vahvistusta iloiseen ja ammattitaitoiseen vastaanoton tiimiin. Vastaanottomme palvelee vesipuiston ja kylpylän asiakkaita sekä vastaa asiakkaidemme puhelinkyselyihin ja hoitovarauksiin. Vastaanottomme huolehtii myös Naurusaaren (samassa kiinteistössä sijaitseva lasten sisäleikkipuisto) miehityksestä.

Etsimme tiimiin asiakaspalveluvastaavaa, jolla on vankka kokemus asiakaspalvelussa toimimisesta. Asiakaspalveluvastaavana huolehdit arjen sujumisesta ja toiminnan kehittämisestä yhdessä toisen asiakaspalveluvastaavan ja asiakaspalvelupäällikön kanssa. Vastaat myös tavoitteellisesta tuloksen ja lisämyynnin kehityksestä, henkilökunnan perehdyttämisestä, asiakastyytyväisyydestä sekä rahaliikenteestä. Hoidat myös ostotilauksia vastaanottoon ja Naurusaareen.

Lue lisää

Tarjoilijoita Kylpylän Cafe sekä Deliberi Flamingo

Haemme tarjoilijoita Kylpylämme kahvilaan ja baariin sekä Deliberi Flamingo kahvilaamme.

Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman Vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen Spa Kylpylän. Nälän ja janon yllättäessä Spa Cafe palvelee kylpijöitä herkullisilla menuilla vesipuiston sekä aikuisten kylpylän puolella. Aikuisten Spa Kylpylä pitää sisällään ainutlaatuisen drinkkibaarin lisäksi myös hemmottelevan hoitomaailman, jossa voit kylpylässä rentoutumisen ohella hemmotella itseäsi ainutlaatuisissa hoidoissa.

Anniskelukahvila Deliberi Flamingo puolestaan tarjoaa suolaisia ja makeita tuotteita paikan päällä nautittavaksi tai mukaan napattavaksi! Salaattibaari on ylpeytemme, mutta valikoimaan kuuluu myös uuniperunat ja lankkupizzat.

Työtehtäviisi kuuluu luonnollisesti maailman paras asiakaspalvelu!

Opetamme sinulle kassajärjestelmän, varastojen täydennyksen sekä drinkkien ja ruoka- annosten teon. Työ on viikonloppu- ja iltapainotteista, mutta tapahtuu kuitenkin aukiolo-aikojemme puitteissa. Vuorot ovat ma-su klo 8-22 välillä. Haemme sekä koko- että osa-aikaisia työntekijöitä.

Sinulla on jo hygienia- ja alkoholipassit taskussa ja olet ollut aiemmin asiakaspalvelutehtävissä. Kielitaito on ehdottomasti eduksi! Suomen kielen taito kuitenkin ehdoton. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, toimi pian!

Huomioithan, että kylpylän puolella työskentelemme normaalia lämpimämmissä olosuhteissa.

Työpaikkamme on savuton.

Hakemukset osoitteeseen rekry@flamingospa.fi

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedustelut:

Mari Ekholm

Ravintolapäällikkö

Mari. Ekholm@flamingospa.fi

Hae sivustolta