Skip to content

Avoimet työpaikat

Täältä löydät kaikki avoimet työpaikat. Tule mukaan tekemään töitä huipputiimiimme!

Uinninvalvoja / Liikunnanohjaaja

Etsimme joukkoomme iloista ja reipasta uinninvalvojaa/ liikunnanohjaajaa.

Työ vesipuisto/ Spa Kylpylässä mahdollistaa monipuolisen työympäristön ja nyt sinulla on mahdollisuus olla osana vahvaa tiimiämme!

Jos sinulla on Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvojan kurssi sekä voimassa oleva Ensiapu1-kurssi suoritettuna, innokas asenne ja koet kylpyläympäristön omaksesi, olet etsimämme henkilö!

Uinninvalvonnan lisäksi sinulla on mahdollisuus ohjata mm. vesiliikuntoja sekä toimia uimaopettajana, joten uimaopettajan pätevyys katsotaan sinulle eduksi. Älä kuitenkaan epäröi laittaa meille hakemusta vaikka työhön vaadittavia todistuksia ei vielä sinulta löydy, juuri sinä voit olla etsimämme henkilö!

Joten, miltä sinusta kuulostaisi työ iloisessa, nuorekkaassa ja asiantuntevassa tiimissä, jossa työtä tehdään kiireenkin keskellä pilke silmäkulmassa, yhteen hiileen puhaltaen?

Työssä menestyminen edellyttää myös erinomaista suomen kielen taitoa, muu kielitaito on sinulle valttikortti.

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijoille, sillä työaika painottuu iltaan ja viikonlopuille, työtunnit sovittavissa.

Tarjoamme työtä menestyvässä yrityksessä, ainutlaatuisessa työympäristössä ja meillä on tarjota kilpailukykyiset työsuhde-edut. Mikäli kiinnostuit työpaikasta, tartu rohkeasti tilaisuuteen ja hae paikkaa määräaikaan mennessä sähköpostitse rekry@flamingospa.fi

Odotamme innolla hakemustasi!

Lisätietoja saat Vesipuistovastaavalta sähköpostitse andrei.tuomola@flamingospa.fi

Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Säilytämme hakemuksia 4 kuukautta.

Hae sivustolta