Skip to content

Flamingo Spa hoitoloiden kanta-asiakkuus

Huomasithan, että voit liittyä Flamingo Spa Aikuisten kylpylän hoitolamaailman sekä MySense by Flamingo Spa kauneuden ja hyvinvointikeskuksen kanta-asiakkaaksi?

Haluamme tarjota teille, arvoisat asiakkaamme, vaihtuvia etuja palkinnoksi siitä että käytätte säännöllisesti palveluitamme. Kiitämme teitä uskollisuudestanne ja pyrimme jatkossakin yllättämään teidät erityisillä tarjouksilla ja etuisuuksilla.

Tutustu tällä sivulla tarkemmin hoitoloidemme kanta-asiakkuuteen.

Olet meille tärkeä – liity hoitoloidemme kanta-asiakkaaksi

Tutustu hoitoloidemme kanta-asiakkuuteen, varaa hoito verkosta ja liityt samalla kanta-asiakkaaksemme. Voit varata hoidon myös myyntipalvelumme kautta info@flamingospa.fi tai p. 0207785201. Kun varaat hoitoa, mainitse, että haluat liittyä kanta-asiakkaaksemme.

Tutustu hoitoihin ja varaa

Kanta-asiakkuus palkitsee

Flamingo Spa Aikuisten kylpylän hoitolamaailman ja MySense by Flamingo Spa kauneuden  ja hyvinvoinnin keskuksen kanta-asiakkuus palkitsee meillä säännöllisesti käyviä asiakkaita.

Liity kanta-asiakkaaksemme MySense by Flamingo Spa vastaanottotiskillä tai samalla kun varaat hoidon verkkosivuiltamme tai myyntipalvelumme kautta. Liittymällä pääset nauttimaan tarjoamistamme eduista heti.

Tutustu kanta-asiakkuuteen tarkemmin alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, otathan yhteyttä sähköpostitse info@flamingospa.fi.

Varaa aika hoitoon

Hae sivustolta