Skip to content

Varaa hoito Flamingo Day Spasta

Meiltä löydät kaikki perinteiset kauneudenhoitopalvelut kuten kasvohoidot, jalkahoidot ja manikyyrit. Lisäksi trendikkäät sokeroinnit, rusketukset, geelilakkaukset, ripsien taivutukset ja -pidennykset, neulauksen ja microbladingin. Day Span valikoimasta löytyvät myös klassisen- ja urheiluhierojan palvelut.

Varaa hoito

Varaa hoito Aikuisten sauna- ja hoitolamaailmasta

Spa -hoitoja tarjoava hemmotteluhoitolamme sijaitsee aikuisten K-18 sauna- ja hoitolamaailman puolella. Täältä löydät ihanat hemmottelevat hoidot ja hieronnat, yksilöhoidot ja hoidot ryhmille sekä pariskunnille. Voit varata hoidon sinne myös ilman kylpylän puolella käyntiä.

Varaa hoito

Rentoudu Flamingossa ihanien hoitojen äärellä

Flamingo Spasta löydät kaksi erilaista hoitolaa.

Perinteinen kauneushoitola Day Spa, sijaitsee Kylpylän vastaanoton kanssa samassa K1 -kerroksessa.

Spa -hoitoja tarjoava hoitolamme sijaitsee Kylpylän sisällä sauna- ja hoitolamaailmassa. Molempiin voit tulla ilman kylpyläkäyntiä.

Olemme jatkaneet Flamingo Spa Lahjakorttien käyttöaikaa 30.11. asti. Tämän johdosta sinun ei tarvitse olla meihin erikseen yhteydessä, vaan voit varata aikasi verkosta ja maksaa paikan päällä kortilla.

Jos olet tulossa käyttämään lahjakorttiasi hoitoloihin, eli tulossa Day Span tai aikuisten hoitolamaailman puolelle, et tarvitse erillistä varausta Flamingo Spa Kylpylään. Tässä tapauksessa  varaa käyntiaikasi suoraan alta.

Hae sivustolta