Skip to content

Rentoudu Flamingossa ihanien hoitojen äärellä

Flamingo Spasta löydät kaksi erilaista hoitolaa.

Perinteinen kauneushoitola Day Spa, sijaitsee Kylpylän vastaanoton kanssa samassa K1 -kerroksessa.

Spa -hoitoja tarjoava hoitolamme sijaitsee Kylpylän sisällä sauna- ja hoitolamaailmassa. Molempiin voit tulla ilman kylpyläkäyntiä.

Jos olet tulossa käyttämään lahjakorttiasi hoitoloihin, eli tulossa Day Span tai aikuisten Sauna- ja Hoitolamaailman puolelle, et tarvitse erillistä varausta Flamingo Spa Kylpylään.

Varaa hoito Flamingo Day Spasta

Meiltä löydät kaikki perinteiset kauneudenhoitopalvelut kuten kasvohoidot, jalkahoidot ja manikyyrit. Lisäksi trendikkäät sokeroinnit, rusketukset, geelilakkaukset, ripsien taivutukset ja -pidennykset, neulauksen ja microbladingin. Day Span valikoimasta löytyvät myös klassisen- ja urheiluhierojan palvelut.

Varaa hoito

Varaa hoito Aikuisten sauna- ja hoitolamaailmasta

Spa -hoitoja tarjoava hemmotteluhoitolamme sijaitsee aikuisten K-18 sauna- ja hoitolamaailman puolella. Täältä löydät ihanat hemmottelevat hoidot ja hieronnat, yksilöhoidot ja hoidot ryhmille sekä pariskunnille. Voit varata hoidon sinne myös ilman kylpylän puolella käyntiä.

Varaa hoito

Suosituimmat hemmottelu lahjakortit

Flamingo Spa Kylpylän lahjakortilla muistat lähimmäistäsi aineettomalla hemmottelulla. Osta lahjakortti esimerkiksi Day Spa kauneushoitolan perinteiseen jalkahoitoon tai Aikuisten kylpylän hoitolamaailman kokonaisvaltaiseen Aikaa itselle -hoitopakettiin.

Hae sivustolta