Skip to content

Aikuisten kylpylä

Flamingo Spa Aikuisten kylpylä on lumoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä. Aisti arjen kiireetön ja mieltä tyynnyttävä hiljaisuus tai viikonlopun letkeän viihdyttävä tunnelma. Aikuisten kylpylässä nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin.

Meille kylpeminen on elämäntapa. Kylpyläkokemuksesta on lupa nauttia yhtä hyvin yksin kuin yhdessä muiden kanssa. Koska joka päivä on kylpyläpäivä.

 

Saunominen tekee tutkitusti hyvää mielelle, verenpaineelle, iholle sekä auttaa lihasten palautumisessa. Se voi vaikuttaa myös vastustuskykyyn, keuhkojen ja sydämen terveyteen sekä unen laatuun. Venyttele lihaksiasi hyvän olon joogasauna Lumouksessa. Kokeile tuhteja löylyjä Suomi-sauna Sisussa ja palaudu perinnesauna Tervan nautinnollisissa löylyissä. Anna lopuksi puhdistavan suolasauna Sylin kietoa sinut rosmarinin tuoksuiseen rauhoittavaan tunnelmaansa. Päätä kylpyläkäyntisi piristävällä pulahduksella Laiturin avantoon.

Flamingo Spa Aikuisten kylpylän puolelta löydät kahdeksan erilaista saunaa, joista jokainen on erityinen. Nauti lempeistä löylyistä  höyrysaunoissamme. Rauhoittavassa Sumussa tuoksuva kataja edistää rauhan kokemusta, virkistävässä Usva -höyrysaunassa huomaat mintun piristävän vaikutuksen. Isossa höyrysauna Utussa tuoksuu ihoa korjaava hunaja. Kokeile suolakuorintaa tai upota varpaat poreisiin. Viimeistele hyvän olon kylpyläkäyntisi ihanissa ja ylellisissä hoidoissamme.

Aikuisten kylpylässä nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin. Istu lämminvesialtaassa juomia nautiskellen ja ympäristöä aistien. Kellu mineraalialtaassa vedenalaista musiikkia kuunnellen. Uskallatko pulahtaa raikkaaseen Avanto kylmävesialtaaseen? Hoitolamaailman savinaamiohöyryhuone Taika tekevät hyvää niin keholle kuin mielelle. Viimeistele kylpylähetkesi mineraalialtaan porepetien rentouttavan nautinnollisella hieronnalla.

Kokonaisvaltainen kylpyläkokemus

Saunojen ja kylpemisen yhdistelmä saa aikaan sietämättömän hyvän ja raukean olon. Sitä voisi kuvailla jonkinlaisena “puhtaan pyhänä” kokemuksena. Vaikka kylpemiseen yhdistyy raukeus ja nautinto, vaalimme myös elämäniloa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meille kylpeminen on elämäntapa.

Hemmottele itseäsi tai ystävääsi kylpylälahjakortilla

Kuvassa hierotaan henkilön yläselkää.

Koe hoitolamaailman seesteisen rentouttava tunnelma

Aikuisten kylpylän puolelta löydät altaiden ja saunojen lisäksi ihanan hoitolamaailman monipuolisine hoitoineen. Nämä hemmottelevat hoidot tukevat koko kehon hyvinvointia, hyvää oloa ja tarjoavat viihtymistä. Vaali omaa hyvinvointia rentouttavalla yrttipallohieronnalla. Kokeile ystäviesi kanssa temppelimäistä Taika -höyryhuonetta, jossa levitätte vartalolle puhdistavan savinaamion.

Tutustu hoitoihin

Ryhmä kokeilemassa virtuaalista saunajoogaa.

Monipuolista liikuntaa kehon hyvinvoinnin tueksi

Lumous hyvän olon saunassa voit tehdä saunajoogaa omatoimisesti virtuaaliohjaajan opastamana. Virtuaalinen saunajooga saa mielen hetkessä kevyeksi ja olon totaalisen rentoutuneeksi. Tämän lisäksi mineraalivesialtaassa on virtuaalinen ohjaus kehon ja mielen rentoutukselle sekä rauhalliselle venyttelylle.

Tutustu ja varaa

Ravintolat | Flamingo Spa - Suomen suosituin Vesipuisto & Kylpylä

Nauti allasravintola Spa Cafen tarjonnasta kaikilla aisteilla

Kylpyläkokemuksen täydentää allasravintola Spa Cafen herkulliset tarjoilut. Lataa saapuessasi rannekkeelle maksuominaisuus, jolla teet kätevästi ostoksia allasalueellamme. Ostokset maksetaan lähtiessä vastaanotossamme. Nauti virkistävä drinkki lämminvesialtaassa rentoutuen tai herkuttele ravintolan puolella raikas salaatti smoothien kera. Lisäksi tarjolla on mm. tapaksia ja burgereita.

Lue lisää

Hae sivustolta