Skip to content

Tervetuloa hemmoteltavaksi Aikuisten kylpylään

Flamingo Spa Aikuisten kylpylän puolelta löydät kahdeksan erilaista saunaa, kaksi allasta sekä ainutlaatuisen hoitolamaailman.

Arkena aikuisten kylpylä on ihana keidas, jossa mieli lepää ja arki unohtuu. Viikonloppuisin meno saattaa olla viihteellisempi.

Rentoudu yksin tai yhdessä

Ota hetki aikaa itsellesi tai lähde puolison kanssa viettämään laatuaikaa yhdessä.

Kokeile erilaisia saunoja, nauti olostasi altaissa ja vaihda sulavasti tilasta ja tunnelmasta toiseen. Kysy paikan päällä myös hoitosuosituksia.

Saunat Altaat

Rentoudu +37 asteisessa Lämminvesialtaassa

Lämminvesialtaassa voit viettää aikaa ystävien kanssa jutustellen ja kuohuvaa siemaillen. Tai olla vain itseksesi. Astu altaaseen ja nauti olostasi!

Lämminvesialtaan viereisillä lämpöpedeillä voi levähtää, sulkea silmät ja antaa ajatusten virrata vapaasti.

Tutustu Lämminvesialtaaseen

Perinteisiä ja eksoottisia tunnelmia sekoitellen

Aikuisten sauna- ja hoitolamaailman puolelta löydät seitsemän erilaista saunaa, joista jokainen on erilainen. Kokeile Suomisaunan perineisen tuhdit löylyt ja siirry siitä Hyvän olon saunan lempeään lämpöön ja joogahetken tunnelmaan. Nauti höyrysaunojen erilaisista aromeista ja vietä hetki suolasaunassa. Perinnesaunan tervantuoksuisen löylyhetken lopuksi voit virkeistää mielen ja kehon kylmässä myllynvesisuihkussa.

spa ikoni

Nauti hoitolamaailman seesteisen rentouttavasta tunnelmasta

Aikuisten sauna- ja kylpylämaailman puolelta löydät altaiden ja saunojen lisäksi ihanan hemmottelumaailman monipuolisine hoitoineen.

Hoitolamaailmasta voit varata hemmotteluhoitoja sekä yksittäin että ryhmille. Hoitotiloja voi varata myös omaan käyttöön. Suosittuja on uusi suuri höyrysauna, heinähöyrysauna sekä rasul -savinaamiosauna.

Tutustu hoitoihin

Ota aikaa itsellesi

Yksilöhoidot tapahtuvat hoitolamaailman puolella, jossa zen -tunnelma vie ajatukset toisaalle. Hiljaisuus ja rauha saa kiireen katoamaan.

Yksilöhoitoihin voit varata ajan myös ilman kylpyläkäyntiä.

Monipuolinen Hyvän Olon sauna

Hyvän Olon saunassa voi viikkotuntien ulkopuolella kokeilla omatoimista saunajoogaa. Muistathan ottaa mukaan pyyhkeen ja vesipullon.

Hiki tulee helposti ja juominen on tärkeää +45 asteessa tapahtuvan kevyen ja venyttelevän liikunnan ohessa. Vaihtoehtoisia ohjelmia on useita, kevyestä niskavenyttelystä selän ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kevyen nautinnollisiin ohjelmiin.

Tutustu Hyvän Olon saunaan

Nauti veden rauhoittavasta vaikutuksesta

Istu lämminvesialtaassa juomia nautiskellen tai ympäristöä aistien. Kellu mineraalialtaassa vedenalaista musiikkia kuunnellen. Viimeistele kylpylähetkesi porepetien rentouttavan nautinnollisella hieronnalla.

Nautintoa kaikilla aisteilla

Aisti arjen kiireetön hiljaisuus tai viikonlopun letkeän odottava tunnelma. Nauti hoidoista, hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta. Istu altaassa tai lämpöpedissä omien ajatustesi kanssa. Nappaa mukaan virkistävä smoothie tai moctail. Vietä aikaa saunoissamme, jokainen on ihanasti erilainen.

Hae sivustolta