Skip to content

Flamingo Spa aikuisten kylpylä on lumoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä

Vietämme 30.9. tiloissamme Terhen Hoitava Sauna -iltaa. Tutustu lähemmin

Saunominen tekee tutkitusti hyvää mielelle, verenpaineelle, iholle sekä auttaa lihasten palautumisessa. Se voi vaikuttaa myös vastustuskykyyn, keuhkojen ja sydämen terveyteen sekä unen laatuun. Venyttele lihaksiasi hyvän olon joogasauna Lumouksessa. Kokeile tuhteja löylyjä Suomi-sauna Sisussa ja palaudu perinnesauna Tervan nautinnollisissa löylyissä. Anna lopuksi puhdistavan suolasauna Sylin kietoa sinut rosmarinin tuoksuiseen rauhoittavaan tunnelmaansa. Päätä kylpyläkäyntisi piristävällä pulahduksella Laiturin avantoon.

Flamingo Spa Aikuisten kylpylän puolelta löydät kahdeksan erilaista saunaa, joista jokainen on erityinen. Nauti lempeistä löylyistä  höyrysaunoissamme. Rauhoittavassa Sumussa tuoksuva kataja edistää rauhan kokemusta, virkistävässä Usva -höyrysaunassa huomaat mintun piristävän vaikutuksen. Isossa höyrysauna Utussa tuoksuu iha korjaava hunaja. Kokeile suolakuorintaa tai upota varpaat poreisiin. Viimeistele hyvän olon kylpyläkäyntisi ihanissa ja ylellisissä hoidoissamme.

Aikuisten kylpylässä nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin. Istu lämminvesialtaassa juomia nautiskellen ja ympäristöä aistien. Kellu mineraalialtaassa vedenalaista musiikkia kuunnellen. Uskallatko pulahtaa raikkaaseen Avanto kylmävesialtaaseen? Heinähöyrysauna Henkäys sekä savinaamiohoitohuone Taika tekevät hyvää niin keholle kuin mielelle. Viimeistele kylpylähetkesi mineraalialtaan porepetien rentouttavan nautinnollisella hieronnalla.

Palvelut

Aisti arjen kiireetön ja mieltä tyynnyttävä hiljaisuus tai viikonlopun letkeän viihdyttävä tunnelma. Nauti hoidoista, hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta. Istahda altaassa tai lämpöpedissä omien ajatustesi kanssa. Nappaa mukaan virkistävä smoothie, lasillinen kuohuvaa tai moctail. Vietä aikaa saunoissamme ja vaali omaa hyvinvointiasi.

Koe kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kokemus ja varaa aika monipuolisesta hemmotteluhoitolastamme. Tai laita jalat poreisiin ja kuori ihoa isossa höyrysaunassa. Tutustu Aikuisten kylpylän palveluihin ja tule nauttimaan ainutlaatuisesta kylpyläkokemuksesta yksin, yhdessä tai isomman ryhmän kanssa. Alta löydät lisää tietoa saunoistamme sekä altaistamme. Linkistä pääset varaamaan hoitoja.

Tutustu Aikuisten kylpylän hoitolamaailman hoitoihin

Kokonaisvaltainen kylpyläkokemus

”Saunojen ja kylpemisen yhdistelmä saa aikaan sietämättömän hyvän ja raukean olon. Sitä voisi kuvailla jonkinlaisena ”puhtaan pyhänä” kokemuksena. Vaikka kylpemiseen yhdistyy raukeus ja nautinto, vaalimme myös elämäniloa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meille kylpeminen on elämäntapa.”

Hemmottele itseäsi tai ystävääsi kylpylälahjakortilla

Pikkujoulut | Flamingo Spa – Suomen suosituin Vesipuisto & Kylpylä

Hae sivustolta