Skip to content

Aikuisten kylpylä

Flamingo Spa Aikuisten kylpylä on lumoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä.

Aisti arjen kiireetön ja mieltä tyynnyttävä hiljaisuus tai viikonlopun letkeän viihdyttävä tunnelma. Aikuisten kylpylässä nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin.

Meille kylpeminen on elämäntapa. Kylpyläkokemuksesta on lupa nauttia yhtä hyvin yksin kuin yhdessä muiden kanssa. Koska joka päivä on kylpyläpäivä.

Palvelumme

Aisti arjen kiireetön ja mieltä tyynnyttävä hiljaisuus tai viikonlopun letkeän viihdyttävä tunnelma. Istahda altaassa tai lämpöpedissä omien ajatustesi kanssa. Nappaa mukaan virkistävä smoothie, lasillinen kuohuvaa tai moctail. Vietä aikaa saunoissamme ja vaali omaa hyvinvointiasi. Nauti hoidoista, hyvästä ruuasta ja yhdessäolosta. Koe mystiset saunarituaalit sekä monipuoliset tapahtumamme ja ryhmäliikuntatunnit.

Altaat Saunat Saunarituaalit Hoitolamaailma Ravintolapalvelut Ryhmille Tapahtumat ja ryhmäliikuntatunnit

Hyvinvointia

Saunominen tekee tutkitusti hyvää mielelle, verenpaineelle, iholle sekä auttaa lihasten palautumisessa. Se voi vaikuttaa myös vastustuskykyyn, keuhkojen ja sydämen terveyteen sekä unen laatuun. Venyttele lihaksiasi hyvän olon joogasauna Lumouksessa. Kokeile tuhteja löylyjä Suomi-sauna Sisussa ja palaudu perinnesauna Tervan nautinnollisissa löylyissä. Anna lopuksi puhdistavan suolasauna Sylin kietoa sinut rosmariinin tuoksuiseen rauhoittavaan tunnelmaansa. Päätä kylpyläkäyntisi piristävällä pulahduksella Laiturin Avantoon.

Hyvää oloa

Flamingo Spa Aikuisten kylpylän puolelta löydät kahdeksan erilaista saunaa, joista jokainen on erityinen. Nauti lempeistä löylyistä useissa höyrysaunoissamme. Rauhoittavassa Sumussa tuoksuva kataja edistää rauhan kokemusta, virkistävässä Usva -höyrysaunassa huomaat mintun piristävän vaikutuksen. Isossa höyrysauna Utussa tuoksuu ihoa korjaava hunaja. Kokeile Utussa suolakuorintaa koko keholle tai upota varpaat poreisiin. Viimeistele hyvän olon kylpyläkäyntisi ihanissa ja ylellisissä hoidoissamme.

Viihtymistä

Aikuisten kylpylässä nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin. Istu lämminvesialtaassa juomia nautiskellen ja ympäristöä aistien. Kellu mineraalialtaassa vedenalaista musiikkia kuunnellen. Uskallatko pulahtaa raikkaaseen Avanto kylmävesialtaaseen? Hoitolamaailman savinaamiohöyryhuone Taika tekevät hyvää niin keholle kuin mielelle. Viimeistele kylpylähetkesi mineraalialtaan porepetien rentouttavan nautinnollisella hieronnalla.

Saunarituaalien viikkokalenteri 28.12.2023 alkaen

Torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin järjestettävät rituaalit toteutetaan Aikuisten kylpylän saunoissa. Osa rituaaleista sisältyy normaalin Aikuisten kylpylän kertalipun hintaan ja osa on maksullisia. Saunarituaaleihin varataan paikka kylpyläkäynnin yhteydessä Aikuisten kylpylän hoitolamaailman vastaanotosta. Rituaalin kesto on noin 10 minuuttia.

Pidätämme oikeuden aikataulun ja sisällön muutoksiin.

Saunarituaalit SISU suomisaunassa
Torstai
Perjantai & Lauantai
Sunrise

Sisältyy Aikuisten kylpylän kertalipun hintaan.

Klo 12.15
Klo 12.15
Feel Good

Sisältyy Aikuisten kylpylän kertalipun hintaan.

Klo 14.30
Klo 14.45
Vihtarituaali

Sisältyy Aikuisten kylpylän kertalipun hintaan.

Klo 15.30
Klo 18.30
Harmonie

Sisältyy Aikuisten kylpylän kertalipun hintaan.

Klo 17.30
Klo 17.30
Good Night

Sisältyy Aikuisten kylpylän kertalipun hintaan.

Klo 19.30
Klo 20.30
Saunarituaalit UTU höyrysaunassa
Torstai
Perjantai & Lauantai
Luxurious Chocolate Bliss

HInta 7 € / henkilö, maksu Hoitolamaailman vastaanottoon.

Klo 13.30
Klo 13.30
Hydrating Hair & Body Regeneration

Hinta 10 € / henkilö, maksu Hoitolamaailman vastaanottoon.

Klo 16.30
Klo 16.00
Ice Mint Honey Revive

Hinta 7 € / henkilö, maksu Hoitolamaailman vastaanottoon.

Klo 18.30
Klo 19.30

Kuvassa hierotaan henkilön yläselkää.

Antaudu hoitolamaailman seesteisen rentouttavaan tunnelmaan

Aikuisten kylpylän puolelta löydät altaiden ja saunojen lisäksi ihanan hoitolamaailman monipuolisine hoitoineen. Nämä hemmottelevat hoidot tukevat koko kehon hyvinvointia, hyvää oloa ja tarjoavat viihtymistä.

Vaali omaa hyvinvointia rentouttavalla yrttipallohieronnalla. Kokeile ystäviesi kanssa temppelimäistä Taika -höyryhuonetta, jossa levitätte vartalolle puhdistavan savinaamion.

Tutustu hoitoihin

Ravintolat | Flamingo Spa - Suomen suosituin Vesipuisto & Kylpylä

Nauti allasravintola Spa Cafen tarjonnasta kaikilla aisteilla

Kylpyläkokemuksen täydentää allasravintola Spa Cafen herkulliset tarjoilut. Lataa saapuessasi rannekkeelle maksuominaisuus, jolla teet kätevästi ostoksia allasalueellamme. Ostokset maksetaan lähtiessä vastaanotossamme.

Nauti virkistävä drinkki lämminvesialtaassa rentoutuen tai herkuttele ravintolan puolella raikas salaatti smoothien kera. Lisäksi tarjolla on mm. herkullisia burgereita ja tapaksia.

Tutustu ravintoloihimme

Kokonaisvaltainen kylpyläkokemus

Saunojen ja kylpemisen yhdistelmä saa aikaan sietämättömän hyvän ja raukean olon.

Sitä voisi kuvailla jonkinlaisena “puhtaan pyhänä” kokemuksena. Vaikka kylpemiseen yhdistyy raukeus ja nautinto, vaalimme myös elämäniloa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meille kylpeminen on elämäntapa.

Koe kokonaisvaltainen hyvinvoinnin kokemus ja varaa aika monipuolisesta hemmotteluhoitolastamme. Tai laita jalat poreisiin ja kuori ihoa isossa höyrysaunassa. Tule nauttimaan ainutlaatuisesta kylpyläkokemuksesta yksin, yhdessä tai isomman ryhmän kanssa.

Osta lahjakortti Paketit ryhmille

Hae sivustolta