Skip to content

Yhteistyöhotellit

Onko olemassa mitään parempaa kuin puhtaista lakanoista herääminen, kiireetön hotelliaamiainen ja pulahdus kesälämpöisiin altaisiin? Teemme yhteistyötä lähialueemme hotellien kanssa ja edulliset kylpylälomat ovat ostettavissa verkkokaupastamme. Niistä voit valita helposti sinulle tai perheellesi sopivimman vaihtoehdon.

Break Sokos Hotel Flamingo sijaitsee kanssamme samassa kiinteistössä, Scandic Hotel Aviapolis ja Aviacongress kävelymatkan päässä. Clarion Hotel Aviapolis puolestaan Aviapoliksen aseman ja lentokentän kupeessa.

Kaikista hotelleista voit ostaa kylpyläpaketin myös suoraan. Toimi näin erityisesti, jos henkilömäärä on eri kuin valmiissa paketeissa – tai haluat varmistaa käyntisi juuri tiettyyn ajankohtaan. Edullisia hotellipaketteja on myynnissä rajoitetusti.

Hanki kylpyläloma suoraan verkkokaupastamme tai anna vaikka lahjaksi!

Hotellipaketit

Vietä ihana kylpyläloma Vantaalla Flamingo Spa Kylpylässä. Perhepaketti sopii koko perheelle. Se sisältää majoituksen valitsemassasi hotellissa sekä sisäänpääsyt kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (3-13v) Vesipuistoon. Kylpyläpaketti kahdelle on suunnattu aikuisille, jotka kaipaavat rentoutumista kiireen keskellä. Majoituksen lisäksi paketti sisältää sisäänpääsyt kahdelle Aikuisten kylpylään.

Tutustu hotellipaketteihin alhaalla ja osta kylpyläloma Flamingo Span verkkokaupasta.

scandic logo

Hae sivustolta