Skip to content

Yhteistyöhotellit

Onko olemassa mitään parempaa kuin puhtaista lakanoista herääminen, kiireetön hotelliaamiainen ja pulahdus kesälämpöisiin altaisiin? Teemme yhteistyötä lähialueemme hotellien kanssa ja edulliset kylpylälomat ovat ostettavissa verkkokaupastamme. Niistä voit valita helposti sinulle tai perheellesi sopivimman vaihtoehdon.

Break Sokos Hotel Flamingo sijaitsee kanssamme samassa kiinteistössä. Skyline Airport Hotel sekä Scandic Hotel Aviapolis ja Aviacongress ovat kävelymatkan päässä. Clarion Hotel Aviapolis puolestaan Aviapoliksen aseman ja lentokentän kupeessa.

Hanki kylpyläloma suoraan verkkokaupastamme tai anna vaikka lahjaksi!

Hotellipaketit perheelle

Viettäkää hurjan hauska kylpyläloma Vantaalla Flamingo Spa Kylpylässä. Perhepaketti sisältää majoituksen valitsemassasi hotellissa aaimaisineen sekä sisäänpääsyt kahdelle lapselle sekä kahdelle aikuiselle Vesipuistoon. Perhepaketti Skyline Airport Hotellissa sisältää majoituksen ja sisäänpääsyn peräti 2-3 lapselle sekä kahdelle aikuiselle. Tutustu paketteihin ja niiden sisältöihin tarkemmin alta.

Hotellipaketit aikuisille

Kylpyläpaketti kahdelle on suunnattu aikuisille, jotka kaipaavat rentoutumista kiireen keskellä. Majoituksen sekä herkullisen hotelliaamiaisen lisäksi paketti sisältää sisäänpääsyt kahdelle Aikuisten kylpylään, jossa nautitte ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääsette pulahtamaan upeisiin altaisiin. Tutustu paketteihin ja niiden sisältöihin tarkemmin alta.

Skyline Airport Hotel logo

scandic logo

Hae sivustolta