Skip to content

Edulliset lahjaliput henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille 🤩

4.3.2024
Lahjat - ryhmille ja yrityksille - Flamingo Spa. Kuvassa Kertalippu Aikuisten kylpylään ja Kertalippu Vesipuistoon.

Kesä kolkuttelee jo ovelle, joten nyt on hyvä aika palkita henkilöstöä sekä yhteistyökumppaneita. Lahjalippumme ovat erinomaisen kätevä tapa palkitsemiseen sekä muistamiseen. Lippu on saatavilla sekä sähköisenä pdf-versiona että fyysisenä, annettavana lahjalippuna.

Haluaisitteko tarjota henkilöstölle tai yhteistyökumppanille hyvinvointia, hyvää oloa tai viihtymistä? Monipuolinen palvelutarjontamme takaa varmasti mieluisan yllätyksen lahjan saajalle.

Valittavissa olevat lahjaliput:

Aikuisten kylpylän kertalippu (K18)
Aisti Aikuisten kylpylän ainutlaatuinen tunnelma, pulahda ihaniin altaisiimme ja rentoudu lämpimissä saunoissamme. Sisältää myös Vesipuiston käyttöoikeuden.

Vesipuiston kertalippu (aikuiset ja 10 vuotta täyttäneet)
Vesipuistossa viihtyy hurjimmatkin vesipedot. Rentoudu porealtaissa tai haasta tasapainosi wibit-radalla. Kokeile vauhdikkaita vesiliukumäkiä ja treenaa veden vastuksen avulla.

Vesipuiston junnulippu (3-9 vuotiaat)
Perheen pienimmille vesikirpuille löytyy myös paljon tekemistä. Riemukkaimmat vesileikit tarjoaa monipuolinen lastenallas. Laskekaa yhdessä loivaa Family-liukumäkeä ja jahdatkaa virtuaalisia kaloja matalikolla.

Sisäleikkipuisto Funpark by Flamingo Spa kertalippu
Kiipeile kuin apina ja juokse kuin gepardi – vain mielikuvitus on rajana! Viidakkoteemainen sisäleikkipuistomme tarjoaa turvallisen ympäristön perheen pienimmille.

Liikuntalippu ryhmäliikuntatunnille
Järjestämme monipuolisia ryhmäliikuntatunteja Vesipuiston lämmössä sekä lempeitä joogatunteja kauneuden ja hyvinvoinnin keskuksessa MySensessä. Valitse mieleisesi ja tarjoa henkilökunnalle tai yhteistyökumppanille virkistystä liikunnan parissa.

Lisätietoja myyntipalvelustamme lomakkeen kautta tai puhelimitse +35820 7785 201.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Hae sivustolta