Skip to content

Jalkahoidot Vantaalla - MySense by Flamingo Spa

Säännöllinen jalkahoito eli pedikyyri auttaa kovettumien ja muiden jalkojen alueen ongelmien ennaltaehkäisyssä.

Sijaitsemme keskellä Vantaata, kauppakeskus Jumbo-Flamingossa. Rentoudut harmonisissa tiloissamme samalla, kun kosmetologimme hoitavat ja hemmottelevat jalkasi kauniiksi.

Hoitajamme opastavat sinua myös jalkojen säännölliseen kotihoitoon, jotta voit tukea jalkojesi hyvinvointia myös arjessa.

Miksi tulla jalkahoitoon?

Jalkahoitoon kannattaa tulla, kun haluat edistää jalkojen mutta myös koko kehon olotilaa. Syy voi olla terveydellinen, mutta myös kosmeettinen. Jalkojen hyvinvointi heijastuu koko kehon hyvinvointiin ja samalla saat jaloistasi kauniit sekä pehmeät.

Meillä MySensessä voit tulla nauttimaan jalkahoidosta yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Jalkahoitotilamme on suunniteltu niin, että voit halutessasi saada oman rauhan tai rennon hetken ystäviesi kanssa.

Kosmetologimme opastaa sinua myös säännölliseen kotihoitoon.

Kesäjalat kuntoon - lue lisää

Kuinka usein jalkahoitoon?

Säännöllinen jalkahoito kannattaa, kun haluat pitää kovettumat poissa ja vaalia jalkojesi hyvinvointia. Jalat joutuvat yllättävän koville, vaikka et tekisikään seisomatyötä.

Myös hyvillä kengillä on merkitys jalkojen kuntoon sekä jaksamiseen.

Suosittelemme terveille jaloille perinteistä jalkahoitoa 1-2 kertaa vuodessa. Jos jalkojesi iho on kuitenkin kovin kuiva ja niihin tulee herkästi kovettumia tai taustalla on jokin sairaus, kannattaa hoidossa käydä 6-8 viikon välein.

Kysy lisää myyntipalvelustamme

Meille on helppo saapua!

Meille on helppo saapua, saavuitpa sitten Espoosta, Helsingistä, Keravalta tai Tuusulasta. Sijaintimme Vantaalla kauppakeskus Jumbo-Flamingossa takaa joustavat liikenneyhteydet kaikkialta pk-seudulta.

Yhdistä hoidossa käyminen kätevästi arkeesi, esimerkiksi osaksi kaupassakäyntiä. Kauppakeskuksesta löytyy hyvin pysäköintitilaa ja lähimmät bussit tulevat n. 100 metrin päähän kauppakeskuksen pääovista.

Löydät meidät Flamingo Spa kylpylää vastapäätä, kauppakeskuksen K1 kerroksesta.

Ota yhteyttä

 

Rentoutusta jaloillesi

MySense by Flamingo Spassa rentoudut perinteisessä jalkahoidossa yksin tai ystäväsi kanssa. Sijaitsemme Vantaalla, Suomen suosituimmassa kauppakeskuksessa, joten voit kätevästi piipahtaa meillä ostosten lomassa.

Jalkahoito eli pedikyyri on ihanaa hemmottelua rasittuneille ja väsyneille jaloille. Ammattilainen saa hoidettua sellaisetkin ongelmakohdat, joihin ei kotihoito tehoa. Muista, että säännöllinen hoito on avain kovettumien ja muiden jalkojen alueen ongelmien ehkäisyyn.

Jalkahoidon sisältö

Jalkahoitomme sisältää sekä ihon että kynsien hoidon, kynsien tasoituksen ja kovettumien poiston sekä nautinnollisen hieronnan. Hoito voidaan halutessasi viimeistellä kynsien perinteisellä lakkauksella tai kestolakkauksella.

Hoitajamme opastavat sinua myös jalkojen säännölliseen kotihoitoon.

Varaa tästä tai ota yhteyttä myyntipalveluumme: info@flamingospa.fi.

Hae sivustolta