Skip to content

Pikkujoulut Flamingo Spa Kylpylässä

Joko olette valmiina vuoden 2022 pikkujouluihin? Vuoden odotetuimmat juhlat vietetään meillä, Flamingo Spa kylpylässä!

Flamingo Spa Aikuisten kylpylä tarjoaa upeat puitteet yrityksille ja ryhmille pikkujoulujen järjestämiseen. Tulkaa nauttimaan ainutlaatuisesta kylpyläkokemuksesta isomman ryhmän kanssa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi yksityinen pikkujoulusauna? Tai ihanat ja ylelliset hemmotteluhoitomme? Entä maistuisiko teille lasilliset kuohuvaa lämminvesialtaassa?

Valmiit paketit julkaistaan syksyllä 2022 tälle sivulle.

 

Aikuisten kylpylä

Pikkujouluihin varmaa viihtymistä ja yhdessäoloa lumoavassa Aikuisten kylpylässä. Rentoutukaa Aikuisten kylpylän kahdeksassa eri saunassa sekä pulahtakaa virkistävään Avanto kylmävesialtaaseen. Nauttikaa virkistävät drinkit lämminvesialtaassa ja sen jälkeen sukeltakaa mineraalialtaan vesiin. Aikuisten kylpylässä viihtyy jokainen!

Aikuisten kylpylän Sauna | Flamingo Spa – Suomen suosituin Vesipuisto & Kylpylä

Yksityinen sauna

Antakaa kehonne ja mielenne rentoutua pikkujoulusaunassa. Saunominen edistää koko kehon hyvinvointia sekä hyvää oloa. Se tekee tutkitusti hyvää mielelle, verenpaineelle, iholle sekä auttaa lihasten palautumisessa. Kun varaatte saunan yksityiseen käyttöön saatte viettää saunassa ainutlaatuisen hetken juuri oman ryhmän kanssa.

 

 

Aromahieronta Flamingo Spa Aikuisten kylpylän hoitolamaailmassa

Hoidot

Vaali pikkujouluissa henkilökunnan hyvinvointia rentouttavalla hieronnalla tai kokeile ryhmälle sopivaa Taika -höyryhuonetta puhdistavalla savinaamiolla. Aikuisten kylpylän hemmottelevat hoidot tukevat koko kehon hyvinvointia, hyvää oloa ja tarjoavat viihtymistä ryhmille.

 

Ravintolat | Flamingo Spa - Suomen suosituin Vesipuisto & Kylpylä

Spa Cafe

Pikkujoulut täydentää allasravintola Spa Cafen herkulliset tarjoilut sekä virkistävät drinkit. Aikuisten kylpylässä suosittelemme alkuun esimerkiksi raikasta moctailia, coctailia tai lasillista kuohuvaa. Ammattitaitoisilta baarimestareiltamme ne syntyvät käden käänteessä. Räätälöimme tarjoilut ja tilan toiveidenne mukaisesti. Nautintoa kaikilla aisteilla.

 

Etkö löytänyt mitä etsit? Ota yhteyttä ryhmä- ja yritysmyyntiin ja räätälöimme teille toiveenne mukaiset pikkujoulut ryhmille Flamingo Spa Aikuisten kylpylässä! Halutessanne voitte myös varata pelkät sisäänpääsyt edulliseen ryhmähintaan alla olevalla lomakkeella.

Yhteystiedot: yritysmyynti@flamingospa.fi tai soita 020 7785 242

Varaa tästä sisäänpääsyt Flamingo Spa Kylpylään!

Varaa tästä ryhmällesi edulliset sisäänpääsyt Flamingo Spa Kylpylän Aikuisten kylpylään. Varaus syntyy, kun ryhmä- ja yritysmyynti on sen sinulle vahvistanut. Lähetäthän varaustiedustelun viimeistään kolme arkipäivää ennen ajankohtaa.

Varaa sisäänpääsyt

  • PP dot KK dot VVVV
  • Valitse tästä lisäpalvelut, joilla haluaisit täydentää vierailuanne.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lisätietoa

Lippu sisältää aikuisten kylpylän sekä vesipuiston käytön neljäksi tunniksi. Uintiaika päättyy 30min ennen sulkemista. Huomaathan, että aikuisten kylpylän ikäraja on 18 vuotta. Varaathan mukaasi henkilöllisyystodistuksen.

Ryhmähinnat edellyttävät ryhmäkokoa 6-16 hlö. Jos miniminmäärä ei täyty, vastaanotolla on oikeus muuttaa hinnat päiväkohtaisiksi ryhmän saapuessa.

Ryhmähinnat Aikuisten kylpylään:
SU-TO 26€/hlö
PE-LA 36€/hlö

Extrat:
Suihkusetti 4€/kpl
Kylpytossut 4€/pari
Pyyhkeen vuokra 5€/kpl
Kylpytakin vuokra 10€/kpl

Maksu tapahtuu saapuessa käteisellä tai kortilla.
Emme laskuta yksityisasiakkaita.

Lomake ei ole varaus. Varaus syntyy, kun ryhmä- ja yritysmyynti on sen sinulle vahvistanut.

Palvelemme sinua myös sähköpostitse
yritysmyyn­ti@fla­min­gospa.fi tai puhelimitse 020 778 5201

Lisäpalvelut

Täydennä vierailuanne monipuolisilla lisäpalveluilla. Kiinnostaisiko teitä sittenkin rauhallinen yksityistila tai höyrysauna?  Entä haluaisitko lisätä vierailuunne Pientä luksusta? Pientä luksusta paketti sisältää kylpytakin ja pyyhkeen vuokran, tuotesetin sekä lasillisen kuohuvaa Spa Cafessa. Tuotesetti sisältää matkakokoisen vartalokuorinnan, jalkasuolan sekä kylpyläkäynnin jälkeen keholle levitettävän vartalovoiteen. Pientä luksusta paketin hinta on 16€/ hlö.

Lue lisää

Hae sivustolta