Skip to content

Nyt kylpeä saa, nyt nauttia saa

Jäikö jotain puuttumaan? Flamingo Spa kylpylän joulukauppa on auki 6.1.2022 asti. Tutustu rauhassa ja muista, että aina on lupa hemmotella myös itseänsä.

Anna lahjaksi hyvinvointia upeilla kylpyläpaketeillamme. Sujauta lahjakuoreen hyvää oloa lumoavilla hemmotteluhoidoillamme. Paketoi kauniisti yhdessäoloa virkistävillä hotellipaketeillamme.

Ostoksille tästä

😍 Ilahduta lahjakortilla – saat lahjaksi itsellesi yhden sisäänpääsyn kylpylään

Ostamalla vähintään 100 euron arvoisen lahjakortin, annamme sinulle lahjaksi yhden sisäänpääsylipun aikuisten kylpylään.

Lahjakortti on käytettävissä 6kk ostopäivästä lähtien. Lahjalippu on käytettävissä su-pe 30.6.2022 asti.

Valitsen tämän

🤩 Tarjoa elämyksiä vähintään 200€:n lahjakortin edestä – saat lahjaksi itsellesi kaksi sisäänpääsyä kylpylään

Ostamalla vähintään 200 euron arvoisen lahjakortin, annamme sinulle lahjaksi sisäänpääsylipun kahdelle aikuisten kylpylään.

Lahjakortti on käytettävissä 6kk ostopäivästä lähtien. Lahjalippu on käytettävissä ma-su 30.6.2022 asti.

Valitsen tämän

:ribbon: Yllätä ihanasti tarjoamalla hyvinvointia aikuisten kylpylässä

Hyvinvointia aikuisten kylpylässä –lahja tarjoaa rentouttavan kylpyläkokemuksen kahdelle.

Lahjakortti on käytettävissä 6kk ostopäivästä lähtien. Liput oikeuttavat käyntiin myös vesipuiston puolella. Aikuisten kylpylän ikäraja on 18 vuotta.

:whale: Hanki lahjaksi laatuaikaa koko perheelle!

Laatuaikaa koko perheelle -lahjaan sisältyy vesipuiston sisäänpääsy kahdelle aikuiselle sekä kahdelle lapselle (3-17v).

Lahjakortti on käytettävissä 6kk ostopäivästä lähtien. Alle 10 -vuotiaan kanssa vesipuistossa tulee olla 18 vuotta täyttänyt aikuinen.

💕 Anna lahjaksi aikaa ystäville

Tämä paketti on tosiystävän ele. Se sisältää sisäänpääsyn aikuisten kylpylään, virkistävän pään alueen hieronnan 25min, savinaamion Taika-höyryhuoneessa sekä pyyhkeen ja kylpytakin vuokralle. Osta paketti myös itsellesi ja viettäkää yhdessä aikaa rentoutuen.

Paketti on käytettävissä ma-su 6kk ostopäivästä lähtien.

Valitsen tämän

💌 Sujauta lahjakuoreen aikaa rakkaalle

Tämä rakkaudellinen paketti on luotu teille kahdelle. Se sisältää sisäänpääsyt aikuisten kylpylään, kaksi 50 minuutin yrttipallohierontaa, savinaamiot Taika-höyryhuoneessa, lasilliset samppanjaa, tossut sekä pyyhkeet ja kylpytakit vuokralle.

Paketti on käytettävissä ma-su 6kk ostopäivästä lähtien.

Valitsen tämän

✨ Paketoi kauniisti aikaa ylellisyydelle

Tämä paketti tarjoaa lumoavaa hemmottelua sekä ylellistä hyvää oloa saajalleen. Se sisältää sisäänpääsyn aikuisten kylpylään, yrttipallohieronnan 50min, jalkahieronnan 25min, vartalokuorinnan, Spa kasvohoidon 30min, tossut, tapakset lasillisella samppanjaa sekä pyyhkeen ja kylpytakin vuokralle.

Paketti on käytettävissä ma-su 6kk ostopäivästä lähtien.

Valitsen tämän

Tai mitäs jos yllättäisit rentouttavalla minilomalla?

Harmony kylpyläpaketti kahdelle – Break Sokos Hotel Flamingo

Yöpyminen Break Sokos Hotel Flamingossa ja hemmottelu aikuisten Spa Kylpylässä ovat nyt vain hissimatkan päässä toisistaan – tervetuloa nauttimaan!

Kylpyläpaketti sisältää yöpymisen Break Sokos Hotel Flamingossa vain aikuisille tarkoitetussa Harmony – huoneessa sekä runsaan Break-aamiaisen. Pakettiin sisältyy myös kylpytakit ja tossut, minibaarin alkoholittomat juomat, maksuton pysäköinti sekä sisäänpääsyn aikuisten kylpylään ja vesipuistoon.

Tutustu ja osta

Kylpyläpaketti kahdelle – Break Sokos Hotel Flamingo

Yöpyminen Break Sokos Hotel Flamingossa ja hemmottelu Flamingo Spa Aikuisten kylpylässä ovat vain hissimatkan päässä toisistaan – tervetuloa nauttimaan!

Kylpyläpaketti sisältää yöpymisen Break Sokos Hotel Flamingossa sekä aamiaisen. Pakettiin sisältyy myös maksuton pysäköinti sekä yhden käynnin sisäänpääsyt Flamingo Spa aikuisten kylpylään kahdelle aikuiselle. Lipuilla pääsee myös vesipuiston puolelle.

Tutustu ja osta

Perhepaketti – Break Sokos Hotel Flamingo

Tule nauttimaan yhteisestä ajasta koko perheen voimin Break Sokos Hotel Flamingoon ja Flamingo Span vesipuistoon, jotka ovat vain hissimatkan päässä toisistaan!

Perheen vesipuistopaketti sisältää yöpymisen Standard-luokan huoneessa Break Sokos Hotel Flamingossa, runsaan Break-aamiaisen, maksuttoman pysäköinnin sekä sisäänpääsyn Flamingo Span vesipuistoon 1–2 aikuiselle ja 1–2 lapselle (3–14v.).

Tutustu ja osta

Kylpyläpaketti kahdelle – Clarion Hotel Aviapolis

Kylpyläpaketti sisältää majoituksen kahdelle aikuiselle Clarion Hotel Aviapoliksessa Vantaalla Standard-luokan huoneessa sekä sisäänpääsyt yhtenä päivänä Flamingo Spa Aikuisten kylpylään. Hotellihuoneessa on kingsize (200 x 205 cm) -parivuode. Hotelliin sisältyy aamiainen, hotellin sauna ja kuntosali sekä langaton internet.

Tutustu ja osta

Perhepaketti – Clarion Hotel Aviapolis

Hemmottelua perheille! Perhepaketti sisältää majoituksen kahdelle aikuiselle ja 1–2 lapselle (0–14 v.) Clarion Hotel Aviapoliksessa Vantaalla Standard-luokan huoneessa sekä sisäänpääsyt koko perheen Vesipuistoon.

Tutustu ja osta

Kylpyläpaketti kahdelle – Scandic

Miniloma kahdelle! Pakettiin sisältyy Flamingo Spa Aikuisten kylpylän sisäänpääsyt kahdelle yhtenä päivänä sekä yöpyminen kahden hengen huoneessa Scandic Helsinki Aviacongress- tai Scandic Helsinki Aviapolis -hotellissa aamiaisineen.

Tutustu ja osta

Perhepaketti – Scandic

Yöpyminen kahden hengen huoneessa 2 aikuiselle ja 2 lapselle (3-14v) Scandic Helsinki Aviapolis- tai Scandic Helsinki Aviacongress -hotellissa aamiaisineen. Sisäänpääsyt yhtenä päivänä vesipuistoon kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle (3-14v).

Tutustu ja osta

Lämpöä ja hyvää oloa Flamingo Spa aikuisten kylpylässä

Uniikki kylpylämiljöömme laadukkaine palveluineen tarjoaa fantastiset puitteet rentoutumiselle.

Flamingo Spa aikuisten kylpylä kutsuu olennaisen äärelle erilaisten hemmotteluhoitojen, saunomiskokemusten sekä kylpemisen parissa. Hemmotteluhoitolamme tarjoaa lumoavia hoitoja sekä vastustamattomia hyvän olon paketteja erilaisiin tarpeisiin. Lämpimästi tervetuloa palveltavaksemme, sekä vaalimaan omaa hyvinvointiasi.

Tutustu aikuisten kylpylään

Iloa ja yhdessäoloa Flamingo Spa koko perheen vesipuistossa

Riemukkaassa vesipuistossamme viihtyy vaikka koko päivän.

Koko perheen vesipuistomme altaat, liukumäet, hyppypaikat sekä erilaiset liikuntamahdollisuudet tarjoavat taatusti vauhdikkaan ja hauskan päivän kaikille. Välillä kun pitää tauon herkullisessa Spa Caféssamme niin jaksaa taas. Tervetuloa viihtymään!

Tutustu vesipuistoon

Lahjakortilla kokonaisvaltaisen kokemuksen äärelle


Rentoutuminen

Nauttiminen

Yhdessäolo

Elämys

Hemmottelu

Syöminen

Viihtyminen

Flamingo Spa -lahjakortti on vapaasti käytettävissä lahjansaajan toiveen mukaisesti koko perheen vesipuiston ja aikuisten kylpylän sisäänpääsyihin, hemmotteluhoitoihin tai tuotteisiin. Day Span palveluihin, Spa Cafén ostoksiin sekä lasten sisäseikkailupuisto Naurusaaren sisäänpääsyihin tai tuotteisiin.

Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä lähtien, ja se voidaan käyttää myös osissa. Viimeisen voimassaolopäivän jälkeen lahjakortti ei toimi enää maksuvälineenä. Tulostettava lahjakortti toimitetaan tilaajan tai lahjansaajan sähköpostiin.

Huom! Lahjakortti käy maksuvälineenä vain paikan päällä, eikä sillä voi tehdä ostoksia verkkokaupassa. Tulostathan lahjakortin tai näytät PDF:n mobiililaitteen näytöltä saapuessasi.

Hae sivustolta