Skip to content

Vesiliikuntojen ryhmätunnit alkavat 4.9.2023

7.8.2023
Kuvassa henkilö pyöräilee altaassa.

Oletko koskaan kokeillut pyöräilyä tai nyrkkeilyä veden alla? Anna liikunnan ilon viedä mukana ja tule testaamaan kuinka vedestä saa hyvän treenivastuksen. Vesipuiston suositut ryhmäliikunnat alkavat täydellä teholla jälleen 4.9.2023 alkaen ja ne ovat varattavissa liikunta- ja tapahtumakalenterin kautta. Merenneitouintia on nyt kaksi kertaa viikossa ja uutuutena tehovesitreeni torstain illoissa. Myös tauolla ollut Aqua Zumba palaa loppu vuodeksi ohjelmistoomme. Nähdään altailla!

Ohjatut ryhmäliikuntatunnit

Allaspyöräily

Allaspyöräilyä pääsee treenaamaan joka keskiviikko ja torstai. Vedessä pyöräileminen on hauskaa, erilaista sekä nostaa sykkeen varmasti koholle. Se on tehokasta liikuntaa alavartalolle mutta myös mainiota harjoittelua käsivarsille ja ylävartalolle. Tunnin aikana vahvistetaan useita isoja lihasryhmiä. Allaspyöräilytunnit soveltuvat niin huippu-urheilijoille, kuin perus kuntoilijoille, sillä tahtiin ja vastukseen voit itse vaikuttaa.

Allasnyrkkeily

Järjestämme allasnyrkkeilyä myös joka keskiviikko ja torstai sekä maanantai aamuisin. Allasnyrkkeily on hauskaa ja kokonaisvaltaista vesiliikuntaa, joka vilkastuttaa erityisesti selkä- ja hartialihasten verenkiertoa. Nyrkkeillessä tehtävät liikkeet vapauttavat samalla niska- ja hartiaseudun mahdollista jännitystä. Tunti sisältää monipuolisia liikesarjoja koko keholle. Apuna käytetään pohjaan ankkuroitavaa kelluvaa nyrkkeilypalloa, johon nyrkkeily – ja potkuliikkeet kohdistetaan.

Aqua Baletti

Aqua Baletti on tanssillinen freestyle tyylillä vedessä tehty tunti. Tunti rakentuu tanssillisesta osuudesta, jonka pohjana on baletti sekä nykytanssi. Tällä tunnilla pidetään varmasti hauskaa ja haastetaan kehoa. Tunnilla hyödynnetään veden vastusta, mikä mahdollistaa hyvän koordinaation ja kevyen cardio haasteen. Tunti sopii kaiken tasoisille ja ikäisille sukupuolesta riippumatta sekä liikkujille, jotka ovat kiinnostuneita baletin ja nykytanssin ihmeellisestä maailmasta vedessä. Tunnin ohjaa tanssin ammattilainen Jouni Ilonen.

Aqua Zumba

Aqua Zumba® on hydrobic-tyylinen PoolParty-tunti. Tunti rakentuu tanssillisesta osuudesta, jossa bailataan sekä pidetään hauskaa, nauttien yhdessä olosta kuin kehostaan. Samanaikaisesti treenaat kehoa vesivastusta vastaan altaan matalammassa päässä, mikä mahdollistaa täydellisen kalorinpolton tunnin aikana. Aqua Zumbassa tehdään veteen soveltuvat tanssitreeniliikkeet erilaisten rytmien ja populaarimusiikintahdissa mm. Merenqua, Salsa, Reaggaeton, Bhangra, Hip Hop. Tunti soveltuu kaiken ikäisille tasoisille iästä tai sukupuolesta riippumatta omaa kehoa kuunellen täydellisenä hiki- tai palauttavana treeninä.
45 minuuttia kestävän Aqua Zumban® ohjaa tanssin ammattilainen Jouni Ilonen.

Aamun ohjattu vesiliikunta

Aloita päiväsi virkistävällä vesitreenillä ma-pe klo.10.30-11.00. Aamun ohjattu vesiliikunta on hauska, monipuolinen ja virkistävä vesitreeni, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Ohjaus tapahtuu Vesipuiston Sporttialtaan päädyssä, jossa vedensyvyys on 1,3 metriä. Uutuutena maanantai aamuisin liikutaan allasnyrkkeilyn tahdissa. sekä torstai aamuisin hyppyaltaalla, syvänveden treenin merkeissä.

Syvänveden vesitreeni

Syvänveden vesitreeni haastaa koko kehoa – koko harjoituksen ajan! Ohjaus tapahtuu hyppyaltaalla, jossa vedensyvyys on 4 metriä. Voit tehdä treenin vesijuoksuvyön kanssa, toisaalta vastusta ja kehoa saat kuomitettua vielä lisää jättämällä vesijuoksuvyön pois ohjauksen aikana. Tämäkin on hauska, monipuolinen ja virkistävä vesijumppa, joka sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Syvänveden vesitreenit järjestetään tiistai iltaisin ja torstai aamuisin Vesipuiston hyppyaltaalla.

Merenneitouinti

Merenneitouinti sopii kaikille merenneitoilusta kiinnostuneille aikuisille ja yli 10 vuotiaille lapsille vasta-alkajista konkari merenneitoihin. Tunnit ja opetus eriytetään osallistujien mukaan ja näin ollen jokainen tunti on hauska ja erilainen!

Tehovesitreeni

Tehovesitreeni on vesiliikuntamuoto, jossa veden vastusta hyödynnetään kokonaisvaltaisesti treenin aikana. Tehovesitreenitunnit soveltuvat niin huippu-urheilijoille, kuin perus kuntoilijoille, sillä tahtiin ja vastukseen voit itse vaikuttaa. Harjoittelu sopii myös henkilöille, joille muu liikkuminen voi olla hankalaa tai rajoitettua. Veden nosteen avulla on helpompaa tehdä sykettä nostattavia harjoituksia ja tuki- ja liikuntaelimistöä vahvistavia liikkeitä.

Omatoimitreeni

Vesipuistossa on myös monipuoliset mahdollisuudet omatoimiseen treeniin normaalin sisäänpääsymaksun hinnalla. Sporttialtaalla on Hydrohex treenisovellus, joka mahdollistaa tehokkaiden ja hauskojen allastreenien tekemisen milloin vain. Hyppyaltaalla on joka arkiaamu mahdollisuus vesijuoksuun. Meiltä voi tarvittaessa myös lainata vesijuoksuvyön. Vesipuistossa voit suorittaa omatoimitreenin myös omalla merenneitopuvullasi. Jos merenneitouinti kiinnostaa eikä sinulla ole vielä pukua, voit hankkia sellaisen vastaanotostamme.

Aikuisten kylpylän (K18) sisäänpääsylipulla voit kokeilla myös virtuaalista joogasaunaa. LUMOUS – hyvän olon joogasaunassa voit valita juuri sillä hetkellä sopivimman ohjelman. Kaipaatko rentoutumista, palautumista vai tuntuuko niska-hartiaseutu jäykältä? Asetu lauteille ja hae hyvä asento. Muista ottaa mukaan myös vettä. Lämpö sekä rauhalliset liikkeet laittavat aiheenvaihdunnan toimimaan. Saunatreenin voit tehdä uima-asussa.

Lisätietoja

Ohjauksen kesto on 30-45 min ja osallistumismaksu liikuntatunnille on 10 € / henkilö. Liikuntaranneke oikeuttaa osallistumaan vesiliikuntaan tai joogaan ilman erillistä sisäänpääsyä ja on voimassa 30 min ennen ja jälkeen treenin. Osallistujamäärä ryhmäliikunnoissa on max. 12 henkilöä. Saavuthan tunnille 10 minuuttia ennen tunnin alkua.

Kaikki sisäänpääsylipulla vierailevat asiakkaat voivat osallistua kyseisen päivän ryhmäliikuntatunneille. Varaathan paikkasi, sillä tunneille on paikkarajoitukset. Paikan voit varata paikanpäällä vastaanotosta tai info@flamingospa.fi

Lisätietoja kursseista voi tiedustella myyntipalvelustamme info@flamingospa.fi

Varaa paikka ryhmäliikuntaan Varausehdot

Hae sivustolta