Skip to content

Flamingo Spa kutsuu kesäloman viettoon!

25.5.2022
perhe vesipuistossa

Sisävesipuistossa on aina hyvä kesälomasää! Flamingo Spa tarjoaa virkistävän keitaan lentomatkailijalle, kotimaanreissaajalle ja kaupunkijuhannusta viettävälle.

Sisävesipuisto pelastaa sateisen kesälomapäivän ohjelman, mutta se toimii erinomaisesti myös helteellä. Kotimaan kesälomakohteita suunnitellessa ota siis huomioon Flamingo Spa! Tarjolla on tekemistä perheille, aikuisten kesken matkaaville ja kaupunkijuhannusta viettäville.

Tule vaikka lentäen!

Ennen tai jälkeen pitkän ulkomaanlennon on hyvä viettää virkistävä hetki kotimaan keitaasta nauttien. Flamingo Spa kylpylän sijainti onkin todella kätevä silloin, kun Helsinki-Vantaalla tarvitsee tehdä välilasku. Yö lentokenttähotellissa ja muutama tunti Vesipuistossa tai rentouttavan saunan höyryissä auttaa jatkamaan lomaa sopivasti alusta tai lopusta.

Yhteistyöhotellimme sijaitsevat joko samassa rakennuksessa tai aivan kävelyetäisyydellä, ja pääset niihin lentokentältä ilmaisella lentokenttäbussilla tai paikallisjunalla. Katso yhteistyöhotellimme ja ajankohtaiset kylpyläpaketit täältä.

Jos tulet omalla autolla tai julkisilla, löydät parhaat vinkit saapumiseen Yhteystiedot-sivulta.

Käy useamminkin

Lähialueella asuvalle Flamingo Spa on huippukohde siksi, että tarjontaamme ei kyllästy, vaikka kävisit joka viikko! Lapset viihtyvät varmasti useamminkin.

Uimataitoiset lapset pääsevät polskimaan Vesipuistoon ilman huoltajaa jo 10 vuotta täytettyään, joten aikuisten muut menot eivät ole esteenä vesileikeille. Vesipuistossa on tarjolla monta huikeaa vesiliukumäkeä, lastenallas vettä purskuttavine norsuineen sekä vauhdikas Wibit-rata. Koko tarjonnan voit tarkistaa Vesipuiston sivulta.

Vesipuistossa viihtyvät myös aikuiset vaikkapa vesijuosten, kuntouiden tai porealtaassa rentoutuen. Hyvää oloa tarjoavat tietenkin myös Aikuisten kylpylän ihanan höyryävät saunat ja altaat sekä Hoitolamaailman ja Day Spa kauneushoitolan hoidot!

Kesällä 2022 tapahtuu

Kesä- ja heinäkuussa 2022 Vesipuiston menoa vauhdittaa pääsylipun hintaan kuuluva maanantaidisko klo 18 alkaen.

Entä sitten pääsyliput? Tänä vuonna kesälomalaisille ja kaikille muillekin on tarjolla laajennettu perhelippu touko- ja kesäkuulle, se sisältää sisäänpääsyn Vesipuistoon kahdelle aikuiselle ja neljälle lapselle. Useammin käyvälle junnulle kannattaa hankkia Junnupassi, jolla pääsee vesipuistoilemaan vaikka joka päivä maanantaista perjantaihin. Passi on myynnissä kesäkuun loppuun asti, lue tarkemmin täältä. Aikuisille suosittelemme näppärää sarjaranneketta, jonka voit ostaa verkkokaupastamme.

 

Kutsumme kaikkia kaupunkijuhannuksen viettäjiä niin läheltä kuin kaukaa Flamingo Spa kylpylään! Juhannuksena 2022 liput ovat huippuedulliset: Vesipuistoon pääset 10 eurolla ja Aikuisten kylpylään 20 eurolla, tervetuloa!

Liput kannattaa ostaa etukäteen verkkokaupastamme, sieltä voit myös tarkistaa kätevästi aikanaan myös tulevien kesien hinnat.

Hae sivustolta