Skip to content

Makuja monipuolisesti: Waffles & Wine kutsuu vohvelintäyteiselle makumatkalle

15.2.2024
Henkilö syömässä vohvelia Waffles & Wine by Flamingo Spassa.

Herkkuvohveleita suolaisina ja makeina, laadukkaita viinejä, artesaanipizzaa ja runsas salaattibuffet, muun muassa näistä on Waffles & Wine by Flamingo Spa tehty! Jumbo-Flamingossa kylpylän sisäänkäynnin kyljessä oleva laadukas ruokapaikka uudistui syksyllä 2023 ja kutsuu nyt kaikkia herkkusuita!

Käsityötä ja vohveliyhteistyötä huippukokin kanssa

Tarjonnan uutuudet eli gluteenittomat gourmet-vohvelit kehitimme yhteistyössä kokki Maija Silvennoisen kanssa. Maija kehitti vohvelitaikinan reseptin sekä ehdotukset täytteistä. Tämän jälkeen pidimme yhteisen tuotekehityspäivän yhdessä Maijan sekä Waffles & Winen vastaavien kesken. Päivän aikana viilattiin taikinan rakenne huippuunsa ja maisteltiin eri raaka-aineiden yhdistelmiä. Lopputuloksena oli huippuhyvä valikoima suolaisia ja makeita vohveleita.

Meillä valmistetaan tarjoiltavat vohvelit mahdollisimman pitkälle itse käsityönä. Esimerkiksi vohvelitaikina ja vohveleiden kanssa tarjoiltava mansikkahillo tehdään alusta asti omin voimin.

Gluteenittomat gourmet-vohvelit eivät tietenkään ole ainut tuote valikoimissamme. Jo ennen uudistusta meillä oli tarjolla artesaanipizzapaloja, uuniperunoita, suosittu salaattibuffet sekä erikoiskahveja. Uuniperunoitakin saa edelleen, niissä täytevaihtoehdot ovat samat kuin suolaisissa vohveleissamme.

Eikä tietenkään sovi unohtaa nimemme toista osuutta! Valikoimissamme on siis laadukkaita viinejä nautittavaksi joko ruoan kanssa tai ilman.

Kokenutta henkilökuntaa ja asiakkaiden kuuntelemista

Waffles & Wine by Flamingo Spassa kohtaamme asiakkaat aina lämmöllä ja kuuntelemme toiveitanne. Toiveet otetaan huomioon, kun jatkossa kehitämme tuotteitamme ja tarjontaamme eteenpäin. Jotta viihtyisitte vieläkin paremmin, haluamme tarjota ruoan ja juoman lisäksi ajoittain myös viihdyttäviä live-esiintymisiä terassilla.

Tähän mennessä uudistuksesta on saatu erinomaista palautetta. Sekä sisustuksesta että uutuusvohveleista on pidetty paljon.

Waffles & Wine on osa samaa kotimaista perheyritystä kuin muukin Flamingo Spa -perhe. Henkilökunta on kuin yhtä suurta perhettä sekin – iloista ja rempseää, ja aina paikalla nimenomaan asiakkaita varten. Monet ovat työskennelleet meillä jo vuosia, mikä tarkoittaa, että meillä viihdytään.

Waffles & Wine sopii moneen lähtöön

Koska valikoimamme on monipuolinen, kuten myös asiakastilamme, voi meille tulla erilaisilla kokoonpanoilla eri tilanteissa. Ravintolamme sopii lounastajille, afterwork-paikaksi, lapsiperheille vaikkapa ennen tai jälkeen Vesipuistokäynnin, kaveruksille ja pariskunnille illanviettoon, me-timea viettävän shoppailutauolle ja kenelle vain muullekin.

Ruoat ja juomat voit nauttia meillä paikan päällä, mutta esim. lounassalaatin voit napata helposti mukaasikin. Naapurissa olevan MySense by Flamingo Span asiakkaat ovat puolestaan tykänneet ottaa vaikkapa kauneushoitoon mennessään meiltä mukaan erikoiskahvin.

Olet tervetullut maistelemaan tarjontaamme ja viihtymään tyylikkäissä tiloissamme!

Hae sivustolta