Skip to content

Tiedote asiakkaillemme

Helsinki, Espoo ja Vantaa kiristivät koronarajoituksiaan sulkien omat liikuntapaikkansa sekä samalla antaen suosituksen paikkojen sulkemisesta myös yksityisille toimijoille.

Olemme saaneet kiitosta siitä, että olemme alusta asti toimineet korona-ohjeistuksen mukaisesti. Olemme lisänneet siivousta tiloissamme, ottaneet pukukaappeja pois käytöstä, ohjeistaneet asiakkaiden toimintaa puku- ja odotustiloissamme sekä rajoittaneet asiakasmääriä tiloissamme. Tutkitusti on myös tiedossa, että klooripitoinen vesi ei ole otollinen virusten leviämiselle.

Otamme käyttöön 30% pukukaapeista ja suosittelemme vahvasti maskin käyttöä aula- ja pukutiloissamme.

Myös aukioloaikamme muuttuvat ma 7.12. alkaen toistaiseksi. Tarkistathan voimassa olevat aukioloajat meidän aukioloajat ja info -sivuiltamme.

HUOM! Olemme jatkaneet kaikkien tammi- ja helmikuussa vanhentuvien lippujen ja lahjakorttien käyttöaikaa 31.3.2021 saakka. Tämä ei vaadi asiakkailta erillisiä yhteydenottoja.

Näin varmistamme sinulle turvallisen kylpyläkokemuksen

Hyvä asiakkaamme, näin varmistamme sinulle turvallisen kylpyläkokemuksen:

  • Flamingo Spa on Suomen suurin kylpylä. Meillä mahdut polskimaan turvallisesti.
  • Kloorattu uimavesi ei tutkitusti levitä viruksia.
  • Rajoitamme asiakasmääriä. Tämä hoituu lippujen ennakkolipunmyynnin avulla ja rajatulla uintiajalla. Uintiaika portista sisään astuttuasi 4 tuntia.
  • Mikäli sinulla on lahjakortti /vapaa- tai etulippu, tai majoitut hotellissa, varaathan myös tässä tapauksessa paikkasi etukäteen verkkokaupan kautta.
  • Olemme uudistaneet asiakaspolkua puku- ja suihkutiloissa kohtaamisten minimoimiseksi.
  • Tilojemme hygieniaan ja desinfiointiin on panostettu koko olemassaolomme ajan. Sekä uimavesistä että tilojen pinnoista otetaan säännöllisesti näytteet. Hygieniaseurantaa on COVID-19 epidemian myötä tehostettu entisestään siivousyhteistyökumppanimme kanssa.
  • Henkilökuntamme on koulutettu toimimaan asiakaskohtaamisissa turvallisesti.
  • Toivomme asiakkaidemme kiinnittävän huomiota hyvään käsihygieniaan. Tätä varten olemme lisänneet desinfiointilaitteita tiloissamme.
Jos tunnet itsesi sairaaksi tai puolikuntoiseksi, jätäthän käynnin väliin ja tulet meille toiste.

Näin varaat paikkasi ja ostat lipun verkossa

Ostosten lisäksi myös paikkavaraukset tehdään verkkokaupassamme. Jos sinulla on jo lippu, laajennettu perhelahjakortti, Flamingo Spa Kylpylän Lahjakortti, prepaid, etukuponki tai olet tulossa lähihotelliin, mene verkkokauppaan ja valitse kummalle puolelle haluat tulla ‒ koko perheen vesipuistoon vai myös aikuisten sauna- ja hoitolamaailmaan. Valitse sitten tuletko arkena vaiko viikonloppuna tai sesonkina (kuten koulun loma aikana) ja klikkaa toiveittesi mukaista lippua. Seuraa sitten annettuja ohjeita.

Lue lisää

Suosittelemme lauantaipäiville lipun varaamista ennakkoon

Suosittelemme erityisesti sateisille perjantai- ja lauantaipäiville lippujen ostamista sekä varaamista ennakkoon verkosta,…

Hae sivustolta