Skip to content

Yleistä koronatietoa asiakkaillemme

Hyvä asiakkaamme, haluamme varmistaa sinulle turvallisen kylpyläkokemuksen. Olemme saaneet kiitosta siitä, että olemme alusta asti toimineet korona-ohjeistuksen mukaisesti. Olemme myös lisänneet siivousta tiloissamme, ottaneet pukukaappeja pois käytöstä, ohjeistaneet asiakkaiden toimintaa puku- ja odotustiloissamme sekä rajoittaneet asiakasmääriä tiloissamme. Tutkitusti on myös tiedossa, että klooripitoinen vesi ei ole otollinen virusten leviämiselle. Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä aula- ja pukutiloissamme. Koska joudumme edelleen rajoittamaan asiakasmääriä tiloissamme, tulee paikka varata ennakkoon verkkokaupassamme.

Kaikkia tammi-huhtikuussa 2021 vanhentuneita lippuja sekä lahjakortteja on jatkettu automaattisesti 31.7.2021 asti.

Turvallinen kylpyläkokemus

Hyvä asiakkaamme, näin varmistamme sinulle turvallisen kylpyläkokemuksen:

  • Flamingo Spa on Suomen suurin kylpylä. Meillä mahdut polskimaan turvallisesti.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä aula- ja pukutiloissamme.
  • Kloorattu uimavesi ei tutkitusti levitä viruksia.
  • Rajoitamme asiakasmääriä. Tämä hoituu lippujen ennakkolipunmyynnin avulla ja rajatulla uintiajalla. Uintiaika portista sisään astuttuasi max. 4 tuntia.
  • Edellytämme paikan varausta ennakkoon verkkokauppamme kautta.
  • Mikäli sinulla on lahjakortti /vapaa- tai etulippu, tai majoitut hotellissa, varaathan myös tässä tapauksessa paikkasi etukäteen verkkokaupan kautta.
  • Olemme uudistaneet asiakaspolkua puku- ja suihkutiloissa kohtaamisten minimoimiseksi.
  • Tilojemme hygieniaan ja desinfiointiin on panostettu koko olemassaolomme ajan. Sekä uimavesistä että tilojen pinnoista otetaan säännöllisesti näytteet. Hygieniaseurantaa on COVID-19 epidemian myötä tehostettu entisestään siivousyhteistyökumppanimme kanssa.
  • Henkilökuntamme on koulutettu toimimaan asiakaskohtaamisissa turvallisesti.
  • Toivomme asiakkaidemme kiinnittävän huomiota hyvään käsihygieniaan. Tätä varten olemme lisänneet desinfiointilaitteita tiloissamme.
Jos tunnet itsesi sairaaksi tai puolikuntoiseksi, jätäthän käynnin väliin ja tulet meille toiste.

Näin varaat paikkasi ja ostat lipun verkossa

Paikkavaraukset tehdään verkkokaupassamme. Huomaathan, että paikkavaraustuotteita on kahteen eri aikaikkunaan. Päivän aikaikkuna oikeuttaa käyntiin arkena klo 10-16 välillä sekä viikonloppuna klo 10-15 välillä. Illan aikaikkuna oikeuttaa käyntiin arkena klo 16 alkaen sekä viikonloppuna klo 15 alkaen. Kalenterin näkymästä pääset varaamaan paikan Aikuisten kylpylään tai koko perheen Vesipuistoon. Varaus oikeuttaa max. 4h kertakäyntiin aukioloaikojen puitteissa. Aikuisten kylpylän lipulla pääset käyttämään myös Vesipuiston puolta. Liput maksetaan joko verkkokaupassamme tai paikanpäällä.

Lue lisää

Hae sivustolta