Skip to content

Olemme avoinna normaalisti koko pääsiäisen 🐥

13.3.2024
Olemme avoinna koko pääsiäisen - Flamingo Spa. Osta liput edullisemminverkkokaupastamme.

Mikä olisikaan parempaa, kuin viettää rentouttava pääsiäinen tropiikin lämpöisissä vesissä? Kylpylämme on avoinna normaalisti koko pääsiäisen ajan, joten varaathan jo nyt aikaa pääsiäisen kylpylävisiitille. 🥰

Luvassa on mukavaa ohjelmaa kaiken ikäisille. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon verkkokaupastamme. Lisätietoja lipuista ja hinnoista uutisen lopussa.

Hauskaa ohjelmaa koko perheelle

Pääsiäisviikonlopun aikana perheen pienimmät pääsevät nauttimaan hauskoista aktiviteeteista Vesipuistossa. Alle 10-vuotiaat ja uimataidottomat lapset vain aikuisen seurassa Vesipuistoon. Suosittelemme, että jokaista uimataidotonta lasta kohti olisi yksi huoltaja paikalla.

🐣 Pienten eksyneiden pääsiäistipujen etsintää: Etsi Vesipuistosta pieniä eksyneitä tipuja. Palauta tipu uinninvalvomoon ja saat pienen palkinnon.
🐣 Vesipuiston mysteerijahti: Huomaa vihje, keksi kirjain, muodosta sana ja voita palkinto.
🐣 Taaperorastit lastenaltaalla: Ihanaa itseohjautuvaa toimintaa perheen pienimmille vesikirpuille.

Vesipuisto on avoinna joka päivä klo 10.00-21.00.

Koe mystiset saunarituaalit Aikuisten kylpylässä

Aikuisten kylpylän erilaiset saunarituaalit tarjoavat täydellisen tilaisuuden rentoutua ja hemmotella itseään. Järjestämme saunarituaaleja torstaisin klo 12.15-19.30 välisenä aikana sekä perjantaisin ja lauantaisin klo 12.15-20.30 välisenä aikana. Osa rituaaleista sisältyy normaalin Aikuisten kylpylän kertalipun hintaan ja osa on maksullisia.

Saunarituaaleihin varataan paikka kylpyläkäynnin yhteydessä Aikuisten kylpylän hoitolamaailman vastaanotosta. Rituaalin kesto on noin 10 minuuttia. Tutustu saunarituaalien aikatauluun täältä.

Aikuisten kylpylä on avoinna ma-to, su klo 10.00-21.00 sekä pe-la klo 10.00-23.00.

Hanki liput edullisemmin ennakkoon

Suosittelemme hankkimaan liput ennakkoon verkkokaupastamme ja hyödyntää sen edullisemmat hinnat. Jos tilauksesi sisältää Kertalippu Vesipuistoon tuotteita, voit lunastaa ne kätevästi itsepalvelukassalta ja kulkea portista jonon ohi. Paikan päällä ostetut liput hinnoitellaan porttihinnoin, joka poikkeaa verkkokaupan hinnoista.

Verkkokaupassamme voit suorittaa maksun käyttäen suomalaisten pankkien verkkomaksuja, yleisimpiä korttimaksuja, mobiilimaksutapoja, Epassia ja Smartumia. Huomioithan, että Flamingo Spa -lahjakortit ja Edenred hyväksytään maksuvälineenä ainoastaan paikan päällä vastaanotossamme.

Lippujen hinnat verkkokaupassamme:
💦 Vesipuiston kertalippu yli 10 vuotiaille ja aikuisille 27 €
💦 Vesipuiston junnulippu 3-9 vuotiaat 15 €
💦 Vesipuiston kimppalippu 79 €
✨ Aikuisten kylpylän kertalippu 44 €

Lippujen hinnat paikan päällä:
💦 Vesipuiston kertalippu yli 10 vuotiaille ja aikuisille 30 €
💦 Vesipuiston junnulippu 3-9 vuotiaat 18 €
💦 Vesipuiston kimppalippu 89 €
✨ Aikuisten kylpylän kertalippu 47 €

Verkkokauppaan

 

Hae sivustolta