Skip to content

Kesän huippusuositut leirit sekä uimakoulut pian varattavissa

1.3.2023
Kuvassa uimaopetusta Flamingo Spa Vesipuistossa.

Flamingo Spa kylpylän suositut kesäleirit ja uimakoulut järjestetään koko perheen Vesipuiston ihanan lämpöisissä altaissa. Tule nauttimaan uinnin ilosta ammattitaitoisten ohjaajiemme opastamana. Kesäleirimme soveltuvat 7-12 vuotiaille uimataitoisille lapsille ja uimakoulumme eri-ikäisille ja tasoisille uimareille. Tutustu ja varaa.

Kesäleirit

Kesäleirillä pääsee joka päivä pulahtamaan lämpimiin altaisiimme, syömään maittavan lounaan kylpylässä sekä osallistumaan monipuoliseen ohjelmaan joko viihdekeskuksessa tai ulkona. Kesäleirit tulevat myyntiin ja varattaviksi 7.3.2023 klo 12.00!

Kesäleiri 5.6-9.6.2023 7-12-vuotiaille lapsille (täynnä)
Vauhdikkaaseen leiriviikkoon sisältyy leiriohjelma maanantaista perjantaihin klo 9.00-15.00.

Kesäleiri 12.6-16.6.2023 7-12-vuotiaille lapsille (täynnä)
Vauhdikkaaseen leiriviikkoon sisältyy leiriohjelma maanantaista perjantaihin klo 9.00-15.00.

Kesäleiri 19.6-22.6.2023 7-12-vuotiaille lapsille (täynnä)
Vauhdikkaaseen leiriviikkoon sisältyy leiriohjelma maanantaista torstaihin klo 9.00-15.00.

Kesäleiri 31.7-4.8.2023 7-12-vuotiaille lapsille
Vauhdikkaaseen leiriviikkoon sisältyy leiriohjelma maanantaista perjantaihin klo 9.00-15.00.

Lue lisää

Kesän uimakoulut

Uimakoulujen aikataulu julkaistaan 25.4.2023 mennessä ja ne ovat varattavissa 5.5.2023!

Pikku Flamingot Perhe kurssi on tarkoitettu ensi-uimakouluksi 3 vuotta täyttäneelle lapselle ja hänen aikuiselleen. Kurssilla harjoitellaan veteen totuttautumista, veteen puhaltamista, kastautumista, sukeltamista ja uinnin alkeita leikin kautta. Kurssilla ei ole lähtötasovaatimuksia.

Pikku Flamingot kurssi on tarkoitettu ensi-uimakouluksi lapsille, jotka ovat täyttäneet 4 vuotta, eivätkä vielä osaa uida. Kurssilla harjoitellaan veteen totuttautumista, veteen puhaltamista, kastautumista, sukeltamista ja uinnin alkeita leikin kautta. Kurssilla ei ole lähtötasovaatimuksia.

Uimakoulu: Taso 1 kurssi on tarkoitettu 5 vuotta täyttäneille lapsille, jotka eivät vielä osaa uida, mutta liikkuvat rohkeasti enintään rinnansyvyisessä vedessä ja uskaltavat kastella kasvonsa.

Uimakoulu: Taso 2 kurssi on tarkoitettu yli 5 vuotiaille lapsille, jotka osaavat uida vatsallaan ja selällään 5m rinnansyvyisessä vedessä.

Uimakoulu: Taso 3 kurssi on tarkoitettu 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotka osaavat uida vatsallaan ja selällään 10-15m rinnansyvyisessä vedessä.

Uimakoulu: Temppuillen taitavaksi kurssi on tarkoitettu harrastukseksi Taso 3:n jälkeen. Lähtötasovaatimuksena on 25m uimataito.

Lisätietoa

Uimaopettaja tulee jokaista tuntia ennen oppilaita vastaan Flamingo Spa kylpylän vastaanottoon ja huolehtii lapsista ennen ja jälkeen uimakoulun. Saavuttehan paikalle n. 5 min ennen aloitusaikaa. Jokaisella uimakoululaisella on oltava mukanaan oma pyyhe ja uimapuku. Lisäksi kannattaa ottaa mukaan uimalasit. Jos sukeltaminen tuntuu haastavalta, mukana on myös hyvä olla oma nenäklipsi. Uimakoululaisten on mahdollista jäädä uimaan vanhempien kanssa uimakouluopetuksen jälkeen. Vanhemmat voi ostaa normaalihintaisen kertalipun ennakkoon verkkokaupasta tai paikanpäältä vastaanotostamme. Välitämme toisistamme, joten jätättehän uintikerran välistä, mikäli lapsella on flunssaoireita. Ennakkoon ilmoitetut sairaspoissaolot korvataan lapselle maksuttomana uintikertana Flamingo Spa kylpylän Vesipuistoon. Kurssien toteutuminen edellyttää vähintään 4 osallistujaa / kurssi ja osallistujamäärä on max. 10 henkilöä / kurssi.

Lisätietoja voi kysyä suoraan uimaopettajaltamme: uimakoulut@flamingospa.fi

Tutustu uimakouluihin ja varaa

 

Hae sivustolta