Skip to content

Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu alta ryhmiä ja yrityksiä koskeviin varaus- ja peruutusehtoihin.

Muutokset ja peruutukset

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen vierailupäivää. Ilmoitus mahdollisesta henkilömäärän muutoksesta tulee tehdä viimeistään 3 vrk ennen tilaisuuden alkamista puhelimitse +358 20 7785 201 tai sähköpostitse yritysmyynti@flamingospa.fi. Jos ryhmälle on varattu ruoka- ja juomatarjoiluja tai hoitoja ennakkoon, tulee niiden osalta ryhmän henkilömäärä olla tiedossamme 14 vrk ennen vierailupäivää.

Kokonaan peruuttamatta jääneistä varauksista veloitetaan koko palvelun arvo, ellei sisäänpääsyjen osalta ole toisin ennalta sovittu. Sairaustapaukset huomioimme erikseen. Laskutuksiin lisäämme toimistomaksun 20€.

Maksutapa

Ryhmävaraukset voidaan maksaa yhteismaksuna paikan päälle saapuessa tai verkkolaskulla vierailun jälkeen. Laskutusvaihto on valittavissa ainoastaan yrityksillä sekä yhdistyksillä, mutta ei yksityishenkilöillä. Verkkolaskun valitessa tarvitsemme laskutustiedot mukaan varauksen tietoihin hyvissä ajoin ennen vierailupäivää. Laskutuslisämme on 20 €.

Mikäli maksuehdoista ei ole erikseen sovittu, maksaa tilaaja käteisellä, pankki-tai luottokortilla tilaisuuden yhteydessä. Mahdollisen laskutuksen yhteydessä on laskutuslisä 20 €. Laskutamme vain yritysasiakkaita.

Hinnoittelu

Hinnat edellyttävät paketista riippuen ryhmäkokoa min. 4-6 hlö, jos toisin ei ole sovittu. Hinnoittelu riippuu myös siitä tapahtuuko se ma-to vai pe-su välillä. Sesonkiaikoina noudatamme viikonloppuhinnastoa.

 

Hae sivustolta