Skip to content

Varaus- ja peruutusehdot

Tutustu alta ryhmiä ja yrityksiä koskeviin varaus- ja peruutusehtoihin.

Muutokset ja peruutukset

Ilmoitus mahdollisesta peruutuksesta tai henkilömäärän muutoksesta tulee tehdä viimeistään 7 vrk ennen tilaisuuden alkamista puhelimitse 020-778 5242 tai sähköpostitse yritysmyynti@flamingospa.fi.

Tilaaja voi tehdä muutoksia henkilömäärään vielä kolme arkipäivää ennen tilaisuutta. Kokonaan peruuttamatta jääneistä varauksista veloitetaan koko palvelun arvo, ellei sisäänpääsyjen osalta ole toisin ennalta sovittu. Sairaustapaukset huomioimme erikseen. Laskutuksiin lisäämme toimistomaksun 20€.

Maksutapa

Mikäli maksuehdoista ei ole erikseen sovittu, maksaa tilaaja käteisellä, pankki-tai luottokortilla tilaisuuden yhteydessä. Mahdollisen laskutuksen yhteydessä on laskutuslisä 20€. Laskutamme vain yritysasiakkaita.

Hinnoittelu

Hinnat edellyttävät ryhmäkokoa min.10 hlö, jos toisin ei ole sovittu. Myyntitakuulla tarkoitetaan tiettyä summaa, jolla asiakas sitoutuu ostamaan ruoka- ja juomatuotteita vierailunsa aikana. Asiakas saa ostoksissaan ylittää myyntitakuun summan. mikäli asiakas kuitenkin käyttää ostoksiinsa vähemmän kuin myyntitakuu, veloitetaan erotus häneltä vierailun päätteeksi.

Hae sivustolta