Skip to content

Aikuisten kylpylä

Flamingo Spa Aikuisten kylpylä on lumoava yhdistelmä hyvinvointia, hyvää oloa ja viihtymistä. Aisti arjen kiireetön ja mieltä tyynnyttävä hiljaisuus tai viikonlopun letkeän viihdyttävä tunnelma. Aikuisten kylpylässä nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin.

Täydennä kylpyläkäyntisi pienellä luksuksella. Pientä luksusta -pakettiin sisältyy sisäänpääsy Aikuisten kylpylään (K18), lasillinen talon kuohuvaa, tuotesetti sekä vuokralle kylpytakki ja pyyhe. Hinta alkaen 45€ / hlö. Pientä luksusta -paketti sopii mainiosti myös esimeriksi lahjaksi.

Saunominen tekee tutkitusti hyvää mielelle, verenpaineelle, iholle sekä auttaa lihasten palautumisessa. Se voi vaikuttaa myös vastustuskykyyn, keuhkojen ja sydämen terveyteen sekä unen laatuun. Venyttele lihaksiasi hyvän olon joogasauna Lumouksessa. Kokeile tuhteja löylyjä Suomi-sauna Sisussa ja palaudu perinnesauna Tervan nautinnollisissa löylyissä. Anna lopuksi puhdistavan suolasauna Sylin kietoa sinut rosmarinin tuoksuiseen rauhoittavaan tunnelmaansa. Päätä kylpyläkäyntisi piristävällä pulahduksella Laiturin avantoon.

Flamingo Spa Aikuisten kylpylän puolelta löydät kahdeksan erilaista saunaa, joista jokainen on erityinen. Nauti lempeistä löylyistä  höyrysaunoissamme. Rauhoittavassa Sumussa tuoksuva kataja edistää rauhan kokemusta, virkistävässä Usva -höyrysaunassa huomaat mintun piristävän vaikutuksen. Isossa höyrysauna Utussa tuoksuu ihoa korjaava hunaja. Kokeile suolakuorintaa tai upota varpaat poreisiin. Viimeistele hyvän olon kylpyläkäyntisi ihanissa ja ylellisissä hoidoissamme.

Aikuisten kylpylässä nautit ainutlaatuisesta tunnelmasta, erilaisista saunoista sekä pääset pulahtamaan upeisiin altaisiin. Istu lämminvesialtaassa juomia nautiskellen ja ympäristöä aistien. Kellu mineraalialtaassa vedenalaista musiikkia kuunnellen. Uskallatko pulahtaa raikkaaseen Avanto kylmävesialtaaseen? Heinähöyrysauna Henkäys sekä savinaamiohoitohuone Taika tekevät hyvää niin keholle kuin mielelle. Viimeistele kylpylähetkesi mineraalialtaan porepetien rentouttavan nautinnollisella hieronnalla.

Kokonaisvaltainen kylpyläkokemus

”Saunojen ja kylpemisen yhdistelmä saa aikaan sietämättömän hyvän ja raukean olon. Sitä voisi kuvailla jonkinlaisena ”puhtaan pyhänä” kokemuksena. Vaikka kylpemiseen yhdistyy raukeus ja nautinto, vaalimme myös elämäniloa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meille kylpeminen on elämäntapa.”

Hemmottele itseäsi tai ystävääsi kylpylälahjakortilla

Pikkujoulut | Flamingo Spa – Suomen suosituin Vesipuisto & Kylpylä

Hae sivustolta