Skip to content

Senioripäivä joka kuun ensimmäinen tiistai

3.3.2020
Senioripäivä Flamingo Spa

Suositut Senioripäivämme jatkuvat

Koronarajoitukset vaikuttavat Senioripäivän ohjelmaan.

Joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina pidetään Senioripäivä, jossa aamun ohjatun vesiliikunnan lisäksi on myös muuta erityisesti senioreille suunnattua ohjelmaa. Koronarajoituksista johtuen olemme lisänneet turvavälejä sekä pukuhuoneissa että altaalla. Tulethan siis ajoissa.

Aamun ensimmäisen tunnin ajan mahdollisuus vesijuoksuun hyppyaltaalla.

Aamun ohjattu vesiliikunta pidetään tuttuun tapaan klo 10.30 – 11.00

Koronarajoitteisiin liittyvistä turvaväleistä johtuen kannustamme toistaiseksi tutustumaan omatoimisiin liikuntoihimme.

Vesipuiston puolella ohjaaja opettaa omatoimitreeni Hydrohexin käyttöön. Valikoimasta löytyy 10-40 minuutin ohjelmia, joista suurin osa sopii kaikille vesiliikkujille. Aikusten sauna- ja hoitolamaailmassa ohjeistamme Hyvän olon saunalla omatoimisen saunajoogan käyttöön. (rajoitus max 7 hlö kerrallaan).

Vesiliikuntavälineitä lainata aktiivialtaalta. Muistathan juoda riittävästi vettä, sillä Kylpylän lämpötila on +32 sekä ilmassa että vedessä.

Spa Cafessa sekä Deliberi Flamingossa tarjouksia senioreille. 

Senioripäivän sisäänpääsymaksu 6 €/seniori (norm. 12€) sisältäen vesipuiston ja aikuisten sauna- ja hoitolamaailman vapaan käytön! Tarjous on voimassa 60 v. täyttäneille senioireille!

Tulevat senioripäivät 2020: joka kuukauden ensimmäinen tiistai 6.10., 3.11., 1.12.

Tervetuloa Senioripäiville!

Seniorit pääsevät Flamingo Spa Kylpylään joka arkipäivä ma-pe kello 10-15 edulliseen 12€ hintaan! Aamun ohjattu vesiliikunta pidetään tiistaisin ja torstaisin. Allasjuoksumahdollisuus on joka päivä ensimmäisen aukiolotunnin ajan. Näiden lisäksi Hyvän olon saunassa omatoiminen saunajooga ja vesipuiston aktiivialtaalla mahdollisuus Hydrohex -omatoimitreeniin. Arkiaamujen seniorihinta sisältää kylpylän ja vesipuiston vapaan käytön. Tarjous voimassa +60 v. senioreille.

Hae sivustolta