Skip to content

Työpäivä hoitolamaailmassa – spa-hoitoja ja hyvää yhteishenkeä

15.8.2023
Kuvassa Annica Rajala.

Flamingo Spa Aikuisten kylpylän yhteydessä toimiva hoitolamaailma tarjoaa monenlaisia spa-hoitoja, joilla kävijät voivat täydentää kylpyläelämyksensä. Pääsemme nyt kurkistamaan kulissien taakse, kun hoitolavastaava Annica Rajala kertoo, mitä hänen työhönsä kuuluu.

Kuka olet ja mitä teet Flamingo Spalla?
– Olen Annica Rajala ja toimin tällä hetkellä Aikuisten kylpylän hoitolavastaavana. Työskentelen kylpylän hoitolan vastaanotossa sekä luonnollisesti teen myös kosmetologisia hoitoja ja hierontoja sekä hoitolamaailmassa että silloin tällöin myös MySense by Flamingo Spassa. Talossa olen ollut jo yli kymmenen vuotta, aloitin kosmetologina silloisessa Flamingo Day Spa -kauneushoitolassa.

– Vuosien varrella olen saanut vastuuta Flamingo Span hoitoloissa, ja vastuualueeni onkin kasvanut, eli minulla on ollut mahdollisuus kehittyä ja laajentaa osaamistani kosmetologin työni ohessa.

Millaista on työ hoitolamaailmassa?
– Tehtäviini kuuluu aamuisin Aikuisten kylpylän ja hoitolamaailman valmistaminen asiakaskäyttöön. Allasalueelta laitan saunat ja valaistuksen päälle, lisään höyrysaunojen yrttiset tuoksut ja varmistan yleisen siisteyden. Hoitolassa valmistelen hoitohuoneet valmiiksi niiden käyttöä varten.

– Työpäiväni kuluu varmistellen näiden toimintojen sujuvuuden, palvellen ja ohjaten asiakkaita allasalueella ja pitämällä huolta allasalueen sekä hoitolan siisteydestä. Avustan spa-hoitojen valmisteluissa sekä niiden siivouksessa. Päiväni ovat ihanan työntäyteisiä ja harva ihminen saa viettää työpäivänsä näin seesteisessä ja trooppisessa ilmastossa.

– Tiimimme on upea kokonaisuus kaikenikäisiä henkilöitä ja huumori ja nauru kaikaa myös taukohuoneessa. Olen ylpeä hyvästä hengestämme!

Mitkä ovat omat suosikkisi kylpylän ja spa-hoitojen tarjonnasta?
– Meitä löytyy montakin ihanaa hoitoa, mutta omaan makuuni on Aikuisten kylpylän hoitolassa tehtävä Yrttipallohieronta. Tämän hieronnan rentouttava vaikutus kuumine yrttipalloineen, itämaisella tuoksulla höystettynä rentouttaa varmasti koko kehon ja mielen. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Tämän hoidon voi kätevästi varata myös kahdelle parihoitohuoneeseen, eli suosittelen esimerkiksi pariskunnille, jotka tulevat viettämään kahdenkeskistä laatuaikaa kylpyläämme.

– Toinen koukuttava kohde löytyy Aikuisten kylpylän allasalueelta – meidän +8-asteinen kylmäaltaamme Avanto. Tämä, jos mikä saa virkistyneeksi ja kuitenkin lopulta olon raukeaksi. Aivan mahtava päätös kylpyläkäynnille piipahtaa vielä lopuksi tässä altaassa.

– Hoitolamaailma sopii kaikille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia kiireettömästä hetkestä ihanien spa-hoitojemme, korkealaatuisten tuotteiden ja osaavien hoitajiemme hellässä huomassa. Tarjoamme kaikille ja kaikenikäisille iloa, rentoutusta ja hyvää oloa. Olette kaikki lämpimästi tervetulleita meille!

Lue lisää hoitolamaailman hemmotteluhoidoista ja varaa aika!

Hae sivustolta