Koe Vesipuisto

icon-phone.png

Yksilöhoidot
020 7785 201
Info ja lisätiedot
020 7785 219
Ryhmät ja yritykset
020 7785 242

vesipuisto-youtube2.jpg
sukellus-netti.jpg

Lapsiperheille tekemistä riittää vesipuiston puolella koko päiväksi. Hyppää virran vietäväksi, vauhdikkaisiin liukumäkiin tai kokeile taitojasi Wibit –radalla. Ja jos nälkä yllättää, Cafe Spa tarjoaa ruokaa ja virkistystä kaikenikäisille.

Magic Maya liukumäkitunneli
Inkaputous
Familia-liukumäki
Villivirta
Hyppytornit 3 m ja 5 m
Vastavirta-allas
Viihdeallas
Sporttiallas
Jacuzzi-poreallas
Geysir-poreallas
Isot saunat

Meillä viihdyt vaikka joka päivä!

Perheen pienimmät viihtyvät Flamingo Spassa vaikka koko päivän. Veden ja ilman lämpötila on +32, joten kylmä ei yllätä polskiessa tai vesileikeissä altaan ulkopuolellakaan. Uutuutena lasten leikkipaikka, jossa voit luvalla läträtä.

Lasten allas
Pyramidiliukumäki
Käärmeliukumäki
Familia-liukumäki
Isot saunat
Lasten leikkipaikka

vp1.jpg
uk2-netti.jpg

Flamingo Span suositut uimakoulut pyörivät läpi koko vuoden. Uimaan opitaan lämpimissä vesissä ammattitaitoisen uimakouluopettajan opastamana. Tasoja löytyy kaikenikäisille. Varaa tästä

Koululaisten kesäleirit yhdistävät vedessä polskimisen muuhun mukavaan tekemiseen Flamingossa. Naurusaaressa otetaan hiet pintaan ja sen jälkeen pulahdetaan lämpimiin vesiin. Hyvällä säällä käväistään välillä liikkumassa myös ulkona.

Vesipuisto tempaisee mukaan liikkumaan hauskan pidon lomassa. Uimataitoiset 10 vuotta täyttäneet saavat tulla Vesipuistoon ilman aikuista valvojaa.

Vesipuistossa viihtyvät myös seniorit. Lämmin +32 asteinen vesi hellii kehoa ja ilman lämpötila takaa sen, ettei altaasta noustessakaan ole kylmä.

Arkipäivät aloitetaan lempeällä vesiliikunnalla klo 10.30-11.00.

Myös hyppyallas on arkiaamuisin varattu vesijuoksijoiden käyttöön klo 10-12.

Liikunnan jälkeen voikin siirtyä lounaalle tai kahville Cafe Span puolelle, nauttia olosta porealtaissa tai piipahtaa Kylpylän puolella kokeilemassa kuutta eri saunaa ja kahta lämminvesiallasta.

Huomaathan, että loma-ajat ja juhlapyhät vaikuttavat arkiaamujen ohjelmaan. Katso lisää

seniorit-vesipuisto.jpg
tehovesitreeni-nelio.jpg

Flamingo Span kesäisen lämmin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet ryhmäliikuntaan niin vedessä kuin saunassa. Vedessä liikkuminen on hauskaa ja tehokasta sekä kaikille lempeä urheilumuoto. Se ei rasita niveliä samalla tavalla kuin maalla liikkuminen.

Saunayoga ja –pilates venyttää ja vahvistaa lihaksia. Harjoitus rentouttaa sekä kehon että mielen.

Katso tarjontamme Liikunta- ja kurssikalenterista

Uskallatko hypätä? Maya-temppelin juurella sijaitseva hyppyallas, johon hypätään temppelin 3- ja 5-metrisistä hyppytorneista. Syvyys 4,0 m. Veden lämpötila 31 astetta.

maya-temppeli.jpg