Koe vesipuisto

icon-clock.png

Vesipuisto

Ma-Pe 10-21
La 10-21
Su 10-18

Poikkeava aukiolo
Liput ja hinnat
Palaute

icon-phone.png

Yksilöhoidot
020 7785 201
Info ja lisätiedot
020 7785 219
Ryhmät ja yritykset
020 7785 242

video-vesipuisto.jpg
koe-vesipuisto-7.jpg

Flamingo Span Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville. Meiltä löytyy kaikki tämä:

Magic Maya liukumäkitunneli
Inkaputous
Familia-liukumäki
Elefanttiliuku (pienten altaassa)
Villivirta
Hyppytornit 3 m ja 5 m
Vastavirta-allas
Viihdeallas
Sporttiallas
Lasten allas
Jacuzzi-poreallas
Geysir-poreallas
Isot saunat
Spa Cafe herkullisella koko perheen menyyllä

Luvassa on vuoden hauskin päivä.

Tule hiihtolomalla kylpylään!

Vesipuistossa on joka päivä monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille polskijoille:

Klo 11 Tenavaviesti lapsille
Klo 12 Vesijumppa
Klo 13 Satuhahmo Mingon etsintää
Klo 14 Vesiviesti uimataitoisille
Klo 16 Vesijumppa

Lisäksi Mingo viihdyttää lapsia Vesipuistossa hiihtolomalla joka päivä. Suosittu Wibit-seikkailurata on Vesipuistossa 27.-28.2. - tervetuloa!

vesipuisto_familia_flamingospa_liukumaki.jpg
koe-vesipuisto-2.jpg

Aktiivisen liikunnan harrastajille tarkoitetussa sporttialtaassamme voi harrastaa reipasta allasjumppaa ja vauhdikkaita pallopelejä. Altaan syvyys 1,3 m. Altaan pituus noin 25 m. Veden lämpötila +32° astetta.

Vesipuistosta löytyy myös vastavirta-allas, jossa voit heittäytyä virran vietäväksi. Altaan keskellä on niskaa ja hartioita mukavasti hierova vesihierontapiste. Syvyys 1,3 metriä. Veden lämpötila 32 astetta. Huom! Vastavirta-allas vain uimataitoisille.

Tutustu monipuoliseen liikuntavalikoimaamme täältä.

Vesipuiston puolelta löytyy myös kaksi poreallasta. Mukavilla vesisohvilla varustettu Geysir-poreallas, jossa nautiskelet pulppuavien ilmaporeiden hierovasta vaikutuksesta. Nimensä mukaisesti altaasta syöksyy säännöllisin väliajoin lämmintä vettä ilmaan. Syvyys 0,95 m. Veden lämpötila 32 astetta.

Geysirin lisäksi Vesipuistossa on suurikokoinen Jacuzzi-poreallas ylelliseen oleskeluun. Altaassa on runsaasti vesihierontapisteitä, joissa loikoillen arjen murheet unohtuu. Syvyys 0,95 m. Veden lämpötila 34 astetta.

koe-vesipuisto-4.jpg
koe-vesipuisto-5.jpg

Lasten allas on matala ja turvallinen allas perheen pienimpien vesileikkeihin. Lasten iloksi altaassa on myös erilaisia leikkivälineitä ja kaksi liukua, joissa perheen pienimmät pääsevät kokemaan vauhdin huumaa. Syvyys 0-0,3 m. Veden lämpötila 32° astetta.

Koe hurja villivirta - hyppää kiitävän vesivirran vietäväksi ja anna sen kiidättää sinut alhaalla odottavaan viihdealtaaseen. Villivirta on tarkoitettu ainoastaan uimataitoisille ja alaikäraja on 10 vuotta. Liukumäen pituus on noin 63 m ja korkeusero noin 3 m.

Familia on ikärajaton liukumäki, joka tarjoaa riemukkaita hetkiä myös perheen pienimmille polskijoille. Liukumäen pituus on noin 22 m ja korkeusero noin 2,8 m.

Inkaputous on vauhdikas kolmeratainen pitkä vihreä liukumäki, jossa on hauska laskea saman aikaisesti kaverin kanssa. Alaikäraja 3 vuotta.

koe-vesipuisto-6.jpg
mallikuva-2.jpg

Viihdeallas on suurin altaamme, jossa voit uinnin lomassa nautiskella virran pyörteistä ja ilmaporekylvyistä. Altaan syvyys 0-1,3 m. Veden lämpötila +32° astetta.

Kuvassa näkyy myös huikean pitkä puna-keltainen Magic Maya -liukumäkitunneli, jossa koet vauhdin hurmaa renkaan päällä laskien. Liukumäen pituus on noin 152 m ja se päättyy 0,35 m syvään altaaseen. Korkeuseroa kertyy huimat 12 m. Liukumäen alaikäraja on 8 vuotta.