Koe Vesipuisto

icon-clock.png

Vesipuisto

Ma-La 10-21
Su 10-18

Poikkeava aukiolo
Liput ja hinnat
Palaute

icon-phone.png

Yksilöhoidot
020 7785 201
Info ja lisätiedot
020 7785 219
Ryhmät ja yritykset
020 7785 242

video-vesipuisto.jpg
koe-vesipuisto-7.jpg

Flamingo Span Vesipuisto tarjoaa riemastuttavia hetkiä kaikille vauhdikkaiden vesileikkien ystäville. Meiltä löytyy kaikki tämä:

Magic Maya liukumäkitunneli
Inkaputous
Familia-liukumäki
Elefanttiliuku (pienten altaassa)
Villivirta
Hyppytornit 3 m ja 5 m
Vastavirta-allas
Viihdeallas
Sporttiallas
Lasten allas
Jacuzzi-poreallas
Geysir-poreallas
Isot saunat
Spa Cafe herkullisella koko perheen menulla

Luvassa on vuoden hauskin päivä.

Vesipuistossa monipuolista ryhmäliikuntaa

Flamingo Span kesäisen lämmin ympäristö tarjoaa mahtavat puitteet ryhmäliikuntaan ja hyvinvointikursseihin, uimakouluihin ja lasten leireihin. Tule nauttimaan liikunnan riemusta Flamingo Span lämpimiin altaisiin, ammattitaitoisten ohjaajiemme opastamana.

Lue lisää

uk2-netti.jpg
koe-vesipuisto-2.jpg

Aktiivisen liikunnan harrastajille tarkoitetussa sporttialtaassamme voi harrastaa reipasta allasjumppaa ja vauhdikkaita pallopelejä. Altaan syvyys 1,3 m. Altaan pituus noin 25 m. Veden lämpötila +32° astetta.

Vesipuistosta löytyy myös vastavirta-allas, jossa voit heittäytyä virran vietäväksi. Altaan keskellä on niskaa ja hartioita mukavasti hierova vesihierontapiste. Syvyys 1,3 metriä. Veden lämpötila 32 astetta. Huom! Vastavirta-allas vain uimataitoisille.

Tutustu monipuoliseen liikuntavalikoimaamme täältä.

Vesipuiston puolelta löytyy myös kaksi poreallasta. Mukavilla vesisohvilla varustettu Geysir-poreallas, jossa nautiskelet pulppuavien ilmaporeiden hierovasta vaikutuksesta. Nimensä mukaisesti altaasta syöksyy säännöllisin väliajoin lämmintä vettä ilmaan. Syvyys 0,95 m. Veden lämpötila 32 astetta.

Geysirin lisäksi Vesipuistossa on suurikokoinen Jacuzzi-poreallas ylelliseen oleskeluun. Altaassa on runsaasti vesihierontapisteitä, joissa loikoillen arjen murheet unohtuu. Syvyys 0,95 m. Veden lämpötila 34 astetta.

koe-vesipuisto-4.jpg
koe-vesipuisto-5.jpg

Lasten allas on matala ja turvallinen allas perheen pienimpien vesileikkeihin. Lasten iloksi altaassa on myös erilaisia leikkivälineitä ja kaksi liukua, joissa perheen pienimmät pääsevät kokemaan vauhdin huumaa. Syvyys 0-0,3 m. Veden lämpötila 32° astetta.

Koe hurja villivirta - hyppää kiitävän vesivirran vietäväksi ja anna sen kiidättää sinut alhaalla odottavaan viihdealtaaseen. Villivirta on tarkoitettu ainoastaan uimataitoisille ja alaikäraja on 10 vuotta. Liukumäen pituus on noin 63 m ja korkeusero noin 3 m.

Familia on ikärajaton liukumäki, joka tarjoaa riemukkaita hetkiä myös perheen pienimmille polskijoille. Liukumäen pituus on noin 22 m ja korkeusero noin 2,8 m.

Inkaputous on vauhdikas kolmeratainen pitkä vihreä liukumäki, jossa on hauska laskea saman aikaisesti kaverin kanssa. Alaikäraja 3 vuotta.

koe-vesipuisto-6.jpg
mallikuva-2.jpg

Viihdeallas on suurin altaamme, jossa voit uinnin lomassa nautiskella virran pyörteistä ja ilmaporekylvyistä. Altaan syvyys 0-1,3 m. Veden lämpötila +32° astetta.

Kuvassa näkyy myös huikean pitkä puna-keltainen Magic Maya -liukumäkitunneli, jossa koet vauhdin hurmaa renkaan päällä laskien. Liukumäen pituus on noin 152 m ja se päättyy 0,35 m syvään altaaseen. Korkeuseroa kertyy huimat 12 m. Liukumäen alaikäraja on 8 vuotta.