Skip to content

Varaustiedustelu ryhmille

Varaa ryhmällesi edullisemmat sisäänpääsyt Flamingo Spa Kylpylän Aikuisten kylpylään. Hinnat edellyttävät ryhmäkokoa 6-16 henkilöä.

Mikäli teitä on alle 6 henkilöä, varaathan paikan suoraan verkkokaupastamme.

 

Varaustiedustelu

Varaa tästä ryhmällesi edulliset sisäänpääsyt Flamingo Spa Kylpylän Aikuisten kylpylään. Varaus syntyy, kun ryhmä- ja yritysmyynti on sen sinulle vahvistanut. Lähetäthän varaustiedustelun viimeistään kolme arkipäivää ennen ajankohtaa.

  • PP dot KK dot VVVV
  • Valitse tästä lisäpalvelut, joilla haluaisit täydentää vierailuanne.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Varaustiedustelu koskee Aikuisten kylpylän sekä Vesipuiston käyttöä ryhmälle neljäksi tunniksi. Uintiaika päättyy 30min ennen sulkemista. Huomaathan, että Aikuisten kylpylän ikäraja on 18 vuotta. Otathan mukaasi henkilöllisyystodistuksen.

Hinnat edellyttävät ryhmäkokoa 6-16 hlö. Jos miniminmäärä ei täyty, vastaanotolla on oikeus muuttaa hinnat päiväkohtaisiksi ryhmän saapuessa.

Hinnat:
SU-TO 25€/hlö
PE-LA 36€/hlö

Hinnat eivät sisällä muita tuotteita.

Maksu tapahtuu saapuessa käteisellä tai kortilla.
Emme laskuta yksityisasiakkaita.

Isommissa tai pienemmissä varauksissa olethan yhteydessä
yritysmyynti@flamingospa.fi tai 020 778 5242

Lisäpalvelut

Täydennä vierailuanne monipuolisilla lisäpalveluilla. Kiinnostaisiko teitä sittenkin rauhallinen yksityistila tai höyrysauna?  Entä mikäpä kuuluisi enemmän yhteen kuin sauna ja suomalaisuus? Aikuisten kylpylän saunoihin pääsette tutustumaan syvällisesti upealla Saunapolulla. Tällä aistikkaalla matkalla selviää saunojen vaikutukset kehoon sekä mieleen. Olisitko uskonut, että suola voi puhdistaa kehoa niin sisältä kuin ulkoa? Omatoimiseen Saunapolkuun saatte mukaan myös jalkakylpysuolat, vartalolle levitettävät kuorintasuolat sekä kosteusvoiteet. Lisäksi pääsette nauttimaan virkistävät smoothiet tai lasilliset kuohuvaa Spa Cafessa. Saunapolun hinta on 10€ / hlö.

Hae sivustolta