Skip to content

Yoga ilta Aikuisten kylpylässä joka keskiviikko

8.8.2022
Kuvassa joogaohjaaja Johanna Laaksonen. Kuvaajana Inkeri Kallio.

Aikuisten kylpylän Yoga illat alkavat syyskuussa 2022! Illan aikana tutustutaan kehoa avaavaan ja vahvistavaan flow-joogaan sekä rentouttavaan ja palauttavaan yin-joogaan. Tunnit sopivat kaiken tasoisille joogeille ja niiden kesto on 45min/harjoitus. Ilmoittautuminen tunnille tapahtuu Aikuisten kylpylän vastaanotossa. Tunti sisältyy Aikuisten kylpylän sisäänpääsylipun hintaan.

Joogaamalla edistät kehon fyysisiä ja henkisiä ominaisuuksia. Se on laji, joka soveltuu kaikille ja johon on helppo jäädä koukkuun. Olet lämpimästi tervetullut viettämään leppoisaa Yoga iltaa kanssamme!

Ohjaajana toimii Johanna Laaksonen.

Aikataulu ja lisätiedot

Aikuisten kylpylän Yoga illat järjestetään tunnelmallisessa Palmuhuoneessa joka keskiviikko, marraskuun loppuun asti.

Osta sisäänpääsylippu Aikuisten kylpylään verkkokaupastamme tai paikanpäältä kylpylän vastaanotosta. Ilmoittaudu tunnille Aikuisten kylpylän vastaanotossa.

Voit osallistua tunnille myös liikuntarannekkeen 10 € kertamaksulla. Varaa tällöin paikka ennakkoon verkkokauppamme kautta.

Mukaan tarvitset mukavat joustavat vaatteet, joissa mukava tehdä joogaliikkeitä. Uima-asussa saat myös toki joogata. Tila on lämmin, joten suosittelemme ottamaan vesipullon mukaan tunnille.

17.30-18.15 Flow: kehoa lempeästi avaava ja vahvistava jooga
Vapauta kehosi kertaheitolla arkirutiineista ja laskeudu spa-tunnelmaan. Tunnilla avataan ja vahvistetaan kehoa lempein liikkein ja pysähdytään tähän hetkeen. Ihana tapa aloittaa tai päättää spa-hetkesi. Tunti sopii kaiken tasoisille joogeille.  Kerrothan ohjaajalle etukäteen, mikäli sinulla on erityishuomioita juuri sinun harjoituksen suhteen.

18.30-19.15 Yin: rentouttava ja palauttava jooga
Pysähdy hetkeen ja rentoudu tämän palauttavan ja syvärentouttavan yin-joogan merkeissä. Yin-jooga-asennoissa viivytään pidempään ja tarkoituksena on rauhoittaa hermostoa ja avata lempeästi kehoa. Tunti sopii kaiken tasoisille joogeille. Kerrothan ohjaajalle etukäteen, mikäli sinulla on erityishuomioita juuri sinun harjoituksen suhteen.

Kysyttävää? Myyntipalvelumme auttaa

 

Hae sivustolta