Skip to content

Naurusaari Sisäseikkailupuisto

Alk
18

Syntymäpäivät sisäleikkipuisto Naurusaaressa

Järjestä parhaimmat lasten synttärit Naurusaaren leikkisässä ympäristössä. Täällä lapset saavat leikkiä, pomppia, kiipeillä – vain mielikuvitus on rajana. Varaa paketti ja tulkaa viettämään ikimuistoista syntymäpäivää lasten sisäleikkipuisto Naurusaareen!

Syntymäpäiväpaketti

Synttäripakettiin sisältyy lasten ja aikuisten sisäänpääsyt ja 2 tunnin leikkiaika sisäleikkipuiston riemuissa. Synttäritarjoilut toteutetaan ilmapallojen ja serpentiinien lomassa synttäriporukalle varatussa synttärihuoneessa. Lisäksi syntymäpäiväsankari saa pienen synttärilahjan Naurusaaren henkilökunnalta.

Synttäriporukan koko 6-12 henkilöä. Aikuisia valvojia oltava vähintään yksi. Huom! Toivomme koronarajoitusten vuoksi, että synttäriporukan mukana tulee max. 2 aikuista.

Syntymäpäiväjuhlien sisältö:

  • Ruokailu Naurusaaren synttärihuoneessa
  • Syntymäpäiväsankarille yllätyslahja Naurusaaren henkilökunnalta
  • Naurusaaren peleihin ja leluihin rajaton käyttöoikeus
  • Lisätarjoilut kuten vihannestikut, hedelmälajitelma ja kakkupalat varataan max. 10 lapselle mainitulla hinnalla. Suosittelemme yli 10 lapsen synttäriporukalle 2 hedelmälajitelmaa/vihanneslautasta.
  • Hedelmälajitelma sisältää valikoiman tuoreita lohkottuja hedelmiä, esim. viinirypäleitä, omenaa ja appelsiinia
  • Vihanneslajitelma sisältää valikoimat tuoreita pilkottuja kasviksia, esim. porkkanaa, kurkkua ja paprikaa
  • Aikuisille voi tilata erikseen esimerkiksi kahvia ja teetä

Varaus

Lähetä varaustiedustelu alla olevalla lomakkeella. Huom! Tiedustelu ei ole varaus ennen kuin olet saanut sähköpostiisi varausvahvistuksen. Varaus tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen toivottua ajankohtaa. Ryhmäkoon vahvistus tulee tehdä kaksi päivää ennen ryhmän saapumista.

Lisätietoja saat tarvittaessa Naurusaaresta 020 7785 257 tai info@naurusaari.fi.
Flamingo Span myyntipalvelusta 020 7785 201 tai info@flamingospa.fi.

Paikan päällä

Naurusaaren henkilökunta vastaanottaa ja opastaa syntymäpäiväryhmän sovittuna ajankohtana Naurusaaressa. Synttäripaketti maksetaan yhteismaksuna saavuttaessa, tilauksessa vahvistetun henkilömäärän mukaisesti.

Peruutusehdot

Peruutukset on tehtävä viimeistään 48h ennen varattua aikaa sähköpostitse info@naurusaari.fi tai soittamalla Naurusaareen 020 7785 257. Peruuttamattomasta ajasta ja alle 48h peruutetuista palveluista veloitamme koko varatun palvelun hinnan ja toimistomaksun 20€.

Hae sivustolta