Skip to content

Saitko Flamingo Spa -kylpylälahjakortin? Näin otat siitä kaiken irti!

22.9.2022
Kuvassa lapsia vesipuistossa, pariskuna aikuisten kylpylässä, lapsi menossa vanhemman kanssa sisäleikkipuistoon, sekä henkilö hemmotteluhoidossa.

Meidän kylpylälahjakorttimme on monipuolisuudessaan vielä tavallistakin lahjakorttia kätevämpi, sillä se sopii hyvin monenlaisille käyttäjille. Tavaran sijaan voi lahjoittaa ihanan rentoutumis- tai viihtymiselämyksen kylpylässä! Lahjakortin voi käyttää tietenkin Vesipuiston ja Aikuisten kylpylän pääsymaksuihin, mutta nämä eivät suinkaan ole ainoat vaihtoehdot.

Koko keho kuntoon hoidoissa

Jos saunat, altaat ja liu’ut eivät ole sinun juttusi, voi Flamingo Span lahjakortin käyttää mm. kauneudenhoitoon. Aikuisten kylpylän hoitolamaailmaan voit tulla rentouttavaan hierontaan, vartalo- tai kasvohoitoon myös ilman kylpyläkäyntiä. Katso tarjonta ja varaa aika hoitolamaailman sivulta!

Aivan kylpylän sisäänkäynnin luota löydät maaliskuussa 2023 avatun MySense by Flamingo Spa kauneuden ja hyvinvoinnin keskuksen, jossa käytät lahjakorttisi vaikkapa ylelliseen, luonnonkosmetiikalla tehtyyn kasvohoitoon, manikyyriin, sokerointiin tai mikroneulaukseen. Valikoima on niin laaja, että siihen kannattaa tutustua paremmin MySensen omalla sivulla ja varata aika itselle sopivaan hoitoon.

Kylpylälahjakortilla myös tuotteet ja ruoat

Jos lahjakortin summasta jää yli pääsylippujen ostamisen jälkeen, voit ladata rannekkeeseen maksuominaisuuden. Kun teet ostoksia rannekkeella esimerkiksi Spa Cafen valikoimiin Vesipuiston ja Aikuisten kylpylän sisällä, pystyt lähtiessä maksamaan ostokset lahjakortilla vastaanotossa. Aikuisten kylpylässä tarjolla on mm. kylpyläkäynnin vielä entistäkin juhlavammaksi muuntavia cocktaileja ja mocktaileja. Vesipuiston puolelta löytyy monipuoliset vaihtoehdot myös pienimpien polskijoiden massuja täyttämään.

Lapsiperheet arvostavat varmasti myös pääsylippuja Funpark by Flamingo Spa -sisäleikkipuistoon, jossa perheen pienimmät pääsevät purkamaan energiaansa kiipeillen, leikkien ja pelaten. Lahjakortin voi käyttää myös sisäleikkipuiston kahvilassa ja myymälässä.

Flamingo Spa Shop sijaitsee vastaanottomme yhteydessä, ja siellä voit käyttää lahjakorttisi uusiin uimavälineisiin ja -leluihin tai vaikkapa Havaianas-sandaaleihin. Merenneidon tai -miehen urasta haaveileva löytää valikoimistamme upeat pyrstöt harrastukseensa. Meidän Vesipuistossamme voit muuten treenata merenneitouintia itsenäisesti vaikka joka päivä! Tarkista myös tulevat merenneitouimakoulumme.

Kylpylälahjakortit joka lähtöön

Lahjakorttikaupassamme on tarjolla pääsylippujen lisäksi erilaisia paketteja, kuten perhepaketteja Vesipuistoon, hemmotteluhoitopaketteja pääsylippuineen Aikuisten kylpylään tai MySenseen. Kylpylälahjakortin saa tietenkin hankittua myös vapaavalintaisella summalla niin, että sitä ei ole korvamerkitty millekään tietylle tuotteelle tai palvelulle.

Kaikki Flamingo Spa -kylpylälahjakortit löydät verkkokaupastamme!

Artikkelia päivitetty ja julkaistu uudelleen 22.9.2023.

Hae sivustolta